Gazaan mübarek ola bonus (arkada mehter marşı ile giderkenAllahim kv ye gidiyomusumcay yapiyolarmis gorumcem cagiriyo eşim baliklama atliyo
Sen o sofradan beni koru ya rabbim
Bende iyiki kaptan degilim diyorum bazen yoksa topicte herkes kilo alirCanlar takip edemiyorum sizleri...diyetine zeval gelen kimse yok değil mi ???
eskileri avucumun içi gibi bilirim deyeni arkadaşlarda da durum iyidir umarım
Motivasyon yazılarım meşhurdur aslında benim de ... bu hamilelik beni pek minnoş yaptı ..yazının bir kısmında ..yee anneeemmm beee canından kıymetli mi dersem diye korkuyorum
Uff hiç spor yapasim yok
Yangelip yatasim var miu yok ortalıkta demi[/QUOTE/] Sen boyle yazdın ya simdi gelir ayrıca bugun Çarşamba hadı kalk bakalim kalk kalk
Ne kadan değişik bir hedayeeAramızdaki ormatiklik boyut kazanmaya devam ediyorAdam hediye diye arsa tapusu gedirti aşkımızı ilk kütük numünesi elde etmek için fidan dikecegim
ay kızılay en sevdigim yerrrr
güle güle kullan pınarcımmmmm
benimki çok agır geçmiyor cano
kalp çarpıyor
ateş basıyor
hafif migde bulantısı
veee bagırsak çalışması
agırda geçiyormuş aslında yaww
Tabi söz konusu ticaret olursa adamın kafası yatırıma calışıyor araba alacak degil o parayla niye alsınkiNe kadan değişik bir hedayee
Güle güle kullan ek biç dik
neden haber vermiyosun kiiiiiiiiiiii
gelirdim öğle arası ben de
Dogum gunun kutlu olsun canim. Nice saglikli mutlu huzurlu yillaraAramızdaki ormatiklik boyut kazanmaya devam ediyorAdam hediye diye arsa tapusu gedirti aşkımızı ilk kütük numünesi elde etmek için fidan dikecegim
Sagol canım amin hepberaber olsunDogum gunun kutlu olsun canim. Nice saglikli mutlu huzurlu yillara
Aman aman panik atak geçireceğime 5 gün kabız kalayım ben
ya ben bi yürümüştüm miu :)) yarım saat ... bi kere de 15-20 dk egzersiz yapmıştım
Ayyyyyy içim şişti hafta sonunu okurkenonlarda kalmasın işte kalmakta neymiş
Ben istiyorum tabi ekipte kabul ederseCANLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
ŞİMDİİİİİİİİİİİİ
HAFTAYA
SEFEROĞULLARI-TELLİOĞULLARI
ZAYIFLAMA YARIŞ GRUPLARINI BAŞLATIYORUZ..
İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYİP SÖYLESİNN
OLUŞTURALIM..
DUYMADIM ETMEDİM GÖRMEDİM DİYEN OLURSA GEÇMİŞ OLSUN
BAŞVURANLARIALACAĞIM GRUPLARA
HADİ BAKALIM
SIFIRDAN KİM KATILMAK İSTİYORSA ETİKETLESİN BENİİİ
Kısmet bakcez:))ay bak bunu da kaçırmışım ... vaaaaaaaaaaay @Shut Up ile morti mi oldunuzbu demek ki , en az 2 kilo vermeyi göze aldın Pınar
Bana pasta demeyin lutfen yaaaa . Esim yurtdisinda. Yalnizliktan pasta, pizza, lahmacun geciyor aklimdan but saatteAllahim nolur şu yaş pastayi buzdolabindan allllllll
Hayal gücünü pattis menüsünde gördüm
Kız artı 2 dediğin ne ki
oooooooooooooooooo fatmadan modifiye 4 gün diyeti@ecemavi huuuuuuuuuuu en az 1.2 kilo eksi diyor fatma ona göreeeeeeeee
ben kızlara dünkü menümü yazayım mı
korumacı teyze
Yazma aussss çok fena patlamaya hazır bomba gibiler baksana
Menume itina ile uydum bilgilerinize
Kuru şişirmiyor dimi seni çiçeaamm? Şişirmiyosa çoook güzel menüMenum
6.00
Tavada domatesli 2 yumurta
Tb ekmek, marul, muz, 2 ceviz
17.50
Az corba
Etli kuru fasulye
Ayran
Ve cayin yaninfa biraz findik
Kahve icmek istiyorum
@MiuLego
@MiuLego @hatice901217 @YaKaMoZz-z
Menüm
Öğlen 11:00
2 yumurtadan yumurtalı ekmek yaptım ekmekler çok bayattı çünküü
Zeytin peynir
Ara
1 cennet hurması
2 ceviz 6 badem
1 sb süt
Ara 5-6 fındık
Akşam 18:30
1 küçük palamut (yağlı kağıt içinde çok az yağda tavada pişti)
Buharda pişmiş brokoli havuç karnıbahar salatası
Su 2 lt
Spor yatmadan leslie bacıyla tanışcam
SENŞNLE KOCAMAN GURUR DUYUYORUM. Yapabiliyorsun bak işte. Olay bu. Yemedin de noldu? Mis gibi tertemizzzz vicdan ve psikoloji olduBen bugun tum olumsuzluklara ragmen uslu durdum yemedim yanimda pasta kurabiye yediler yemedim cikolata kapli meyve yediler ben sadece muz o da bas parmagim kadar ve 1 dilim elma yedim ben bugun kendimle gurur duyuyorum.
Oooooo en hafifinden menüüüBen de menu vereyim.Oglumun huysuzlugi devam ediyo birazdan uyutmaya goturcem inşallah cabuk uyur.gunduz oglum uyuyunca ben de uyudum o yüzden kahvaltı yapmadim.Hem sular hem elektrikler kesildi bugun bi de oyyyy..
Sabah yok
Öğlen 14.00
1 kase corba
Ara 15.30
1 kucuk maldalina
1 elma
Akşam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata
Yatmadan süt icebilirim bi ihtimal
Su 2lt
Spor henuz yok
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?