Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle katılıyorum. Hamur işi ve şerbetli tatlı dışında emzirirken kısılmamalı, hem süt kalitesi için hem de annenin bünyesinin güçlü olması için.

O olabilir bak ama denetmezler galjna
Valla pentide bile denetiyolardi.denemen icin verileni alir kiyafetle denersin.bi de kesin alcam dersen kiyafet ustunden yardimci da oldular bana bazi yerlerde kapali kutudakine.

malipina ortim dünki menünü göremedim
doğru düzgün geçmişede gidemedim
ne yidin bakayım
cakil80 sen ne yedin bakayım
Ben bugun tum olumsuzluklara ragmen uslu durdum yemedim yanimda pasta kurabiye yediler yemedim cikolata kapli meyve yediler ben sadece muz o da bas parmagim kadar ve 1 dilim elma yedim ben bugun kendimle gurur duyuyorum.

Canım ama sen diyete başlamadan önce zaten sağlıklı gıdalar tüketmiyorum demiştin. Diyete başlayarak aslında srn normal sağlıklı beslenmeye başlamış oldun. Bu durumda süt zaten kaliteli olur çünkü işin içine kuruyemiş, meyve, sebze, protein giriyor. Emzirenler bundan kısmamalı.

Isin guzel yani bu olsa gerek benim laktoz gibi

6 yıldır ben anlatamadım bunu. Aynen çocuklara bakamadığım için istiyorum sanıyor. Bak bu saat oldu yok , her gün böyle. .5 de bitiyor mesaisi.
Sabah çocuklarla vakit geçirsin diye ona bırakıyorum bakma işini ve duyduğum şey anneniz uykuyu çok sever...

Ben de menu vereyim.Oglumun huysuzlugi devam ediyo birazdan uyutmaya goturcem inşallah cabuk uyur.gunduz oglum uyuyunca ben de uyudum o yüzden kahvaltı yapmadim.Hem sular hem elektrikler kesildi bugun bi de oyyyy..

Sabah yok

Öğlen 14.00
1 kase corba

Ara 15.30
1 kucuk maldalina
1 elma

Akşam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata

Yatmadan süt icebilirim bi ihtimal
Su 2lt

Spor henuz yok
@MiuLego

ben de 1 ay kontrolumu kaybetmediysem yone yaparim

Canlar takip edemiyorum sizleri...diyetine zeval gelen kimse yok değil mi ???

eskileri avucumun içi gibi bilirim de yeni arkadaşlarda da durum iyidir umarım

Motivasyon yazılarım meşhurdur aslında benim de ... bu hamilelik beni pek minnoş yaptı ..yazının bir kısmında ..yee anneeemmm beee canından kıymetli mi dersem diye korkuyorum

ay bak bunu da kaçırmışım ... vaaaaaaaaaaay Shut Up ile morti mi oldunuz bu demek ki , en az 2 kilo vermeyi göze aldın Pınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…