Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim bildiğim 1 çay bardağı kepekli yada normal pirinci lapa haline getiriyorsun akşama kadar yiyorsun yoğurt salatalık ve baharat ekleyebilirsin 2 gün yapılıyor...ama bence iyi gidiyorsun hiç bozmaa...

gün boyu1 çay bardağından yaptığımız lapayı mı yiyoruz canım,her öğünde 1 çay bardağı çok fazla olur çünkü di mi..yarına en azından 800 gr. verebilmiş olmak istiyorum tatlışım.denemekten zarar gelmez,bir de ben 1 gün yapıcam

ben dışarı çıkıyoruum yeğenimin doğumgünü ona ufak bi kutlama yapıcaaz....

emir etse avcunu yalar zati yorgunum falan dersemde oğlanları üstüme salar anneniz yapmıyor bak falan onlarda kendi gibi habire bişeyler yapmalısın
Oy bende eşime kızıyorum bazen neden benden bişey istemiyorsun.Şunu yap de yapayım diyorum ama yaparsam yer azcık.Yapmazsam yap demez.Dememesi daha iyiymiş galiba.Size bakınca kanaat getirdim
vucudun orantılı düzgün rahatsız edici bişey yok
Saol canım

akşam 2 tane yemişim karnıyarıktan süperdi yaa.....herkes bu akşam yaparmışşş...

Afiyet olsun.Bizde bugün yemeğe davetliyiz.Bakalım neler gelecek soframıza

Biraz kaçırınca hemen tatrıdaki farkı görüyorsun canım.Hafta sonuda dikkatli ol.Valla ben artık sürekli o tartıdaki 86.6 rakamı hatırlıyorum ancak frenliyorum kendimi.
Bizde bu akşam yemeğe gidecez ve 4 aile olacağız.1 ay önce görüşmüştük onlarla.Bakalım fark görecekler mi.Arkadaşlardan biri de zayıflamaya çalışıyordu.Arkan bebeklerimiz var üçümüzün.

bizim karatay hoca bu tip toplantı parti vs. olduğunda,sonrasında yapılabilecek bir çözüm önerisi getirmiş.yatmadan önce 20 dk klobastı yapın tamamdır diyor bana zumbada mantıklı geliyor,olmadı leslie yaparız

sabah namazından beri ayaktayım kızlar resmen hortladım sinirimden yataktanda kalkmadım uyuycam diye sonunda yarım saat gözüm daldı sadece

Ayy ben her gün böyleyim sersem gibi dolanıyorum ancak saat 9-10 gibi kendime gelip yataktan çıkıyorum.Kızım saolsun 2-3 dedimi meme ister.Saonra saat başı,yarım saatte bir uyanır.En son 8 de ayaktadır.Bende bütün sabrımı kullanıyorum o saate kadar.Bazen çok kızıyorum ona bu yüzden.Koca kız oldu hala bebekken olduğu gibi saat başı uyanıyor.
Kızdıktan sonrada pişman oluyorum.O benim en kıymetlim

Karnıbahar mı aldırsam eşime yaa.Ama önce kalorisine bakmam lazım tamamen duygusal

He ya gülüm bende tesettürlüyüm.Sende derken yoksam sende mi?
Bizim aileden geliyor bu yaa.Basenlerimiz geniştir.Ama ben 68 falan olursam 40 giyebilirim diye düşünüyorum.Çünkü daha önce 75 kiloda bu eteklerimi giyemiyordum

Kız neler kaçırmışsın sen öyle.Eşim bana böyle bir teklifle gelse herşeyi unutur giderim herhalde.Hoş burda öyle bir teklifle gelemez dışarda yemek yiyemiyoruz biz hijyen sıkıntımızdan dolayı.Ama tebrik etmeden geçemeyeceğim.Azminize hayran kaldım efenim

iyi gezmalar canııım..keyfine bak....romantizm devam ediyoooor....
:123::132::132::132::132:

Sorma...Süpermiş baksana uykuları kaçıyor kızın

Evet yaaa zumba olabilir bak mantıklıymış.Ama yan komşuda bana zumba yapar herhalde

kırmızıgül........7

saferan..........22

doga3 ...........10

ganfed ............29

nev81............5

aysen_34......12

saphira...........5

ansaaa......1

ipekyol.........25

hulya eyup..........1

arkadaslar roseberyyile ranaable artik listede yoklarmi yoksa ben mi bilmiyorum
rosebery..........2
ranaable..........0onlarida ekledim ama bilemiyorum ki.

valla bana boyle bir teklif gelmis olsaydi terliklerimle kosa kosa giderdim .

bende bende tesetturluyum ama bendede basen yok göbek cok

kiyamam ya .insani kizdiriyorlar ama sonrasinda pisman oluyor insan .benim oglan az once telefon sehbasini cekti hersey dokuldu yere bende bagirdim .korktu yavrum .benden korktu bide gelip bana sarilip agliyor yavrum icim ciz etti

tatlim ben yaptim sadece bir cay bardagi kepekli pirinc olacak 3 cay bardagida suda haslanacakonu 3 e bolum gun icinde yemelisin icine istege gore salataylayada yogurtla yeniyor salata yagsiz olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…