canım benim bildiğim 1 çay bardağı kepekli yada normal pirinci lapa haline getiriyorsun akşama kadar yiyorsun yoğurt salatalık ve baharat ekleyebilirsin 2 gün yapılıyor...ama bence iyi gidiyorsun hiç bozmaa...
ben dışarı çıkıyoruum yeğenimin doğumgünü ona ufak bi kutlama yapıcaaz....
Oy bende eşime kızıyorum bazen neden benden bişey istemiyorsun.Şunu yap de yapayım diyorum ama yaparsam yer azcık.Yapmazsam yap demez.Dememesi daha iyiymiş galiba.Size bakınca kanaat getirdimemir etse avcunu yalar zatiyorgunum falan dersemde oğlanları üstüme salar anneniz yapmıyor bak falan onlarda kendi gibi habire bişeyler yapmalısın
Saol canımvucudun orantılı düzgün rahatsız edici bişey yok
akşam 2 tane yemişim karnıyarıktan süperdi yaa.....herkes bu akşam yaparmışşş...
dayanamayıp bugün tartıldım ve moralim bozuldu sadece 300gr. vermişim.yarına kadar en fazla 200 gr.daha versem 500 gr.olur bu haftaki fark.yine 1 kg ya ulaşamadım.h.sonu ödü lgünümü abartmamıştım ama ertesi günü yiyince sanırım o çok farkettirdi.sonrasında korkumdan tartılmadım.korkunun ecele faydası yok deyip bu sabah tartıldım.Neyse napayım artık,bu hafta sonu kaçamak yapmamak istiyorum ama yine dolu dolu bir hafta sonu bizi bekliyor.Almanyadan misafirler geliyor,cumartesi akşamı maaile yemek yiyeceğiz.Gel de o güzel mamalardan yeme diyetime uygun olanları yiyeceğim inşallah,sapıtmayacağım,yoldan çıkmayacağım,beni yoldan çıkarmalarına izin vermeyeceğim
Biraz kaçırınca hemen tatrıdaki farkı görüyorsun canım.Hafta sonuda dikkatli ol.Valla ben artık sürekli o tartıdaki 86.6 rakamı hatırlıyorum ancak frenliyorum kendimi.
Bizde bu akşam yemeğe gidecez ve 4 aile olacağız.1 ay önce görüşmüştük onlarla.Bakalım fark görecekler mi.Arkadaşlardan biri de zayıflamaya çalışıyordu.Arkan bebeklerimiz var üçümüzün.
sabah namazından beri ayaktayım kızlar resmen hortladım sinirimden yataktanda kalkmadım uyuycam diye sonunda yarım saat gözüm daldı sadece
canım bi 10 kilo sonra emin ol sende olan değişikliği çevrenden iltifatlar aldıkça sende farkedeceksin
kız karnıbahara
1 kaşık un koyuluyo
1,5 bardak yoğurt
2 yumurta
3 yemek kaşığı yağ
tuz
bunları çırpıp döküyoruz üstüne
denemek isteyenlere duyrulur
bu arada ipekcim gayet orantılısın bacım ayrıca sende türbanlıymışsın
seninde benim gibi kalça kemiklerin geniş sanırım ama yapacak bişey yok 71 72 kiloykende 42 beden giyiyodum hala 42 giyorum
ve 55 olmadanda 40 giyemem sanırım
Kız neler kaçırmışsın sen öyle.Eşim bana böyle bir teklifle gelse herşeyi unutur giderim herhalde.Hoş burda öyle bir teklifle gelemez dışarda yemek yiyemiyoruz biz hijyen sıkıntımızdan dolayı.Ama tebrik etmeden geçemeyeceğim.Azminize hayran kaldım efenimeşimin dışarda sabah kahvaltısı yapalım teklifine hayır dedim
sonra öğlen yemeği yiyelim bari dedi bende hayır yarın tartı günüm hem akşamada dayımlara yemeğe gidicez zaten dedim sen benim artı çıkmamı istiyosun dedim
öğleden sonra dışarı çıkıcaz önce hastaneye sonra biraz dolaşırız
bugün giremeyeilirim yavri kuşlar
iyi gezmalar canııım..keyfine bak....romantizm devam ediyoooor....:123::132::132::132::132:
bizim karatay hoca bu tip toplantı parti vs. olduğunda,sonrasında yapılabilecek bir çözüm önerisi getirmiş.yatmadan önce 20 dk klobastı yapın tamamdır diyorbana zumbada mantıklı geliyor,olmadı leslie yaparız
Evet yaaa zumba olabilir bak mantıklıymış.Ama yan komşuda bana zumba yapar herhalde
Kız neler kaçırmışsın sen öyle.Eşim bana böyle bir teklifle gelse herşeyi unutur giderim herhalde.Hoş burda öyle bir teklifle gelemez dışarda yemek yiyemiyoruz biz hijyen sıkıntımızdan dolayı.Ama tebrik etmeden geçemeyeceğim.Azminize hayran kaldım efenim
Sorma...Süpermiş baksana uykuları kaçıyor kızın
He ya gülüm bende tesettürlüyüm.Sende derken yoksam sende mi?
Bizim aileden geliyor bu yaa.Basenlerimiz geniştir.Ama ben 68 falan olursam 40 giyebilirim diye düşünüyorum.Çünkü daha önce 75 kiloda bu eteklerimi giyemiyordum
Ayy ben her gün böyleyim sersem gibi dolanıyorum ancak saat 9-10 gibi kendime gelip yataktan çıkıyorum.Kızım saolsun 2-3 dedimi meme ister.Saonra saat başı,yarım saatte bir uyanır.En son 8 de ayaktadır.Bende bütün sabrımı kullanıyorum o saate kadar.Bazen çok kızıyorum ona bu yüzden.Koca kız oldu hala bebekken olduğu gibi saat başı uyanıyor.
Kızdıktan sonrada pişman oluyorum.O benim en kıymetlim
arkadaşlarım ben bugün şu şok pirinçdiyetinden uygulamak istiyorum.ne dersiniz?nasıl yapıldığını da tam olarak bilmiyorum.evde sadece baldo pirinç var mesela,onunla olur mu? miktar ve saat olarak nasıl yeniyor,ne kadar pişiriliyor.bu diyeti burada da uygulayan arkadaşlarımız vardı diye konuşmuştuk.memnunlardı.ben de 1 günlüğüne yapayım diyorum.yardım lütfeeenn :92::92::92:
ben dışarı çıkıyoruum yeğenimin doğumgünü ona ufak bi kutlama yapıcaaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?