Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efsunlu gibii valla haftaya iyi başlıyorum evett olcak bu sefer diyorum sonraa tos
Vaxgecmedim kii hayalimdenn devam durmak yok
Öğlen yedim daha bişey yemedim bi umut

Sen benden yanaydın demi
Tabi ki

Fatma beni çok üzdü

Ben hep ececiyim artık
@MiuLego bende varim telli sefer kapışmasında
Tamamdır

Efsunlu gibii valla haftaya iyi başlıyorum evett olcak bu sefer diyorum sonraa tos
Vaxgecmedim kii hayalimdenn devam durmak yok
Öğlen yedim daha bişey yemedim bi umut
Aynen balım vazgeçmek asla yok

Bir öğündü bitti. Biz yola devam

Allahim nolur şu yaş pastayi buzdolabindan allllllll
Off tehlike buyuk ben markete iade ettim. Cocuk ben de abla bu kadar yiyecegi ne yapacak demistim dedi ay cok utanc verici. Dun kalabalik misafirim var sanmis. Gelen giden olmayinca merak etmis market evimin karsisi pijama ile bile gittigim oluyor. Disardaki dondurna dolabinin anahtari bendeydi gece canim isterse almam icin. Anahtari da iade ettim.

Evet cnm
kv haşhaşlı bulgur lu bi dolma yapmış
içli köfte gibi
tereyağında kızartti

irmik helvası yediler ....
Oy canım bravo bizde de misafir vardı tatlı yediler çayla bende kuru kuru cay içtim
Cok zevk aldım harıka

Bugun herkese söyledim diyete başladım 8 haftalık Bı liste liste dışında hic bisi yemiyorum dedım böylelikle kimse bısı İÇİN ısrar edemeyecek olur da şeytana uyursam herkese rezil olacağım  kendimce boyle bi Çorum buldum

Listeyeeeeee diyoruuum

Kızlarrr

Kimsenin detoks yapmasını istemiyorum ben

Birileri çok aç kalırken diğer tarafta sabit geliyorsa

Ya da artı

Detoks yapıp aç kalanlar olsun istemiyorum

Hiç adil değil

Hem de hiç

O yüzden detoksçular

Nevooo
Eflalll

Detoks yok emi​

Aman ye beeeeee efserrr

Moralim bozuldu zateiiiiii

Doğum günün de zateb ye
Hayır kızdıgım hediye degil sadece yapılacak bir işin bana hediye diye sunulması
.ben ondan şeker kabugundan yüzük yapıp getirirseydi ömür boyu saklardım burda şükkürsüzlük diye algılamayın ben ondan istedigim maneviyat onu hissetirse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…