Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çakıl markette mi çalışıyosun

Verecegim canim

Bende hep işten çıkarken yedim
yalanını söylüyorum; )

zor bir geceyi daha atlatmışsın ...helal olsun arkadaşım valla ..gurur duydum okurken

Ya aus biliyomusun
akşam canımın çektiği yiyecekler sabah çok anlamsız ve manasız geliyor
yani sabah hiç cnm çekmiyor
aylar sonra ilk kez 0 kaçamaklı bir hafta geçiriyorum

cumayı en çook senin için merak ediyorum bende ... tartılmadın değil mi hala ?
çook heyecanlı

Wallahi gözüm döndü gece gece tatlı krizine girdim,
Spor da gün içinde 1,5 saat yürüdüm hızlı hızlı (heryere geç kaldım hehe)yokuş yukarı aşagı.
Ödemlerim geçecek bugün bir de :)

Tülay gell ne olur Tülay bırakma beni gitme deyeydim tutaydim ellerinden gitme diyeydimgel kız buraya sen bizim canimizsin nereye gidiyorsun
Tülay heeeeeeee

Bugğn erken uyucam vaytım çok fenayım başıma ağrı giriyor yorgunluktan.. sabaha anca kendime gelirim ki

Bana trip atiyon biliom ben tamam 2 bucuk kilo verince kurtuluyon zaten bendenonu da hepsini önümüzdeki hafta vercem ve mezun olcam
Kurtuluyom

Heeee coco

Alkış
Kaptanitom ne oldu?
Ya üzülme ya sıkma canini seni boyle bi öpem gel de.
Dayanamayıp öptüm bile ki ben

Aynen bende oyleyim ya gündüz hİÇ bısı istemez canım ama geceleri ama bu liste biraz koreltıyor cunku gece ara ogunu var o fıkır bile iyi geliyor 1 bardak kefir

Ben de merak ediyorum senin tartiyi.
Bide fatma ablayi ve eflalimi merak ediyorum.
Yuzunuz beklentinizden de fazla güler.

Bir de sabah kontrol ettim kilo almamışım neyse ki..vermemişim de ama neyse tatlı krizini zararsız atlattım :)

Esler can can.
Sagolsun benimki de aksamlari oglumla ikisi yemek yiyor ben yemiyorum bisey demiyor.
Nisa bir tomruk bir can.karar ver tomruk mu ?can mı?

Elimden geleni yapıyorum kaptanim artık ne gelirse

Korktumu beybi

Yaa sen uzun zamandır diyet yapmıyorsun senin verme ihtimali n
Yüksek
Ama bende umutluyum BAkalm
İkimizde verelim kaybettiğimiz kilolarimiz olsun
Ne korkacam ama ben gecen hafta yaklasik 1kilo verdim vede bu hafta hala haftası ama birinci kim tabi ben ama 99olursan soz birinci olmayacam(99.9da olur)

Gecmis olsun canim allah yardımcınız olsun
Sağol canım

çok geçmiş olsun anneye aman kilonu unutma ... fatmayı yeneceğiz bu cuma
Unuturmuyum sence ucunda fatmayı yenmek var

Beraber listeye gireceğuk

Tertemizsin banum helal be

20 yıllık evliyim yasam tarzım belli buna en yakın billen @Nevreste istedigim huzur başka bir şey degil ama benim aradıgım huzur presördörlere takılıyor

Efser arsa tapusu demişsin?
hediye olarak konuyu tam anlamadım ama , benim eşimde malesef kütük
çünkü eşleriyiz biz onların
artık bitti gitti , inceliğe gerek yoktu
Bu benim kanayan yaram valla
çok üzer beni bu konu.....

Cocom bu aşk etli pirinç pilavı sonra icli köfte çubuk kraker sonra bi kase bulgur çubuk çikolata balım listedesin ve bugun çarşamba hadi desem cuma cumartesi yedi aa öylede degilllllll
tamam vaytim söz yapmicam birdaha.haftaya da insallah verecem hepsini.dün catlatma ignesi vurundum,belki onunda etksii olabilir diyorum bilmiyorum,cunku karnım yine sisti.bakalim

Bir de sabah kontrol ettim kilo almamışım neyse ki..vermemişim de ama neyse tatlı krizini zararsız atlattım :)
Kuzummm
O tatlı bugüne artı çıkarmaz zaten
Eğer eritmezsen vücutta yağ olarak depolanacaksa 3-4 güne ya da bir haftaya artı getirir

Ama eritirsen sporla uçar gider
Uyu ama o beyni bosalt bi yoksa uykunun bile tadı yokkkj
Gel de uyuyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…