Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kotusun kaptan
Yaa onun etkisinden uzun süre kurtulamayacaksınAccuk kitap okuyayım uçurtma acısını okuyorum ama üzülmekten ılerleyemıyorum elimde cok uzun sure kaldı ya oy ne hayatlar var![]()
onun göbeğini bardağın için masa olarak kullanyemedimmm kandıramaz, gözümün önünde şöyle bir sahne var.
ben taş gibi olup, içeceğimi içerken göbeğine bakıp bir zamanlar aç ama gururlu bir kadın vardı diyeceğim![]()
tamamdır hadi bakalım 50 ye doğru yol almaca başlasın:)
Bende minnak olmak istiyorum
yökdil de işte akademisyenler için olan sınav kuzucum başka yeerde kullanılmıyor sadece akademisyenler için.. makbuşum geç değil hala olabilirYok dil neymiş yenı duydum ah ah evlenmeden once akademısyenlık hayallerim vardı oyp ye hazırlanmıştım ama olmadı o yılki ajanda ma bu yıl hedefleri diye en sona hİÇ bir yer olmazsa okulda çalışmak yazmıştım ve su an okulda calısıyorum dertlendi m bak ama Çocuklar okula bi baslasın birlikte okuyacağız insallah o zamana umarım İl dışı tayin de cıkmış olur
![]()
Cok kotusun kaptan![]()
ne biçim de stres yüklemesi yaptım![]()
Eki Görüntüle 2076136
hanimiş benim minnaklarım
begum75
![]()
nehirnil111
Bende minnak olmak istiyorum![]()
agnes
miuuuu hep sorcam unutuyorum
bu karakterin adı ne yaa
Aynen öyle aaahahhaayemedimmm kandıramaz, gözümün önünde şöyle bir sahne var.
ben taş gibi olup, içeceğimi içerken göbeğine bakıp bir zamanlar aç ama gururlu bir kadın vardı diyeceğim![]()
İşte geldik buradayız ballı çörekimde gelir hemen
Ayy ya lütfen
Nare83 animasyon seviyorsan çılgın hırsız ı izle :)
Ben de oyle kac hafta aklimdan cikmadi. Keske okumasaydimayyyy ben uçurtma avcısında çok ağladım, hala düşününce bile kötü oluyorum ya![]()