Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

loxandra ...edda1985...h.g kızlaaar...

ayşen çizmeler çok güzeeeel...rengide iyi bence değiştirmeee....

loxandra ...edda1985...h.g kızlaaar...

ayşen çizmeler çok güzeeeel...rengide iyi bence değiştirmeee....

hoşbuldukk :))
9. takım üyesiyim takım kaptanımız yokta sizin listeniz hazırmı diye baktım
ilk defa liste hazırlıcam örnek bakıyom oyüzden geldim topikinize

saferan=16
nev=8
ayşen=9
kırmızıgül(sanırım izinli girmemiş :26:)
ganfed=24
ipekyol=12
saphıra=18
doğa=7
anşa=10
hülyaeyüp=0(sanırım o da liste dışında )

saferan=16
nev=8
ayşen=9
kırmızıgül(sanırım izinli girmemiş :26:)
ganfed=24
ipekyol=12
saphıra=18
doğa=7
anşa=10
hülyaeyüp=0(sanırım o da liste dışında )

eline sağlık cqnıım....

siyah kaşeyle nasıl durur sence :26:

gayet güzel gider güle güle kulllannnn

ben çıkıyorum gülüm gelmedi roseden haber yok...doğam sen 3-4 e kadar beklersin olmazsa eklersin kiloları aynı geçip.....:1
6:

7.TAKIM ** 227. ETAP***

kırmızıgül06(77.2/77,2/0/0%)
doga3(92.5/91.5/1/%1.08)
ganfed(54/52,9/1.1/%2,04)geri dönmek üzere ayrılıyor
nev81 (75.7/0.3/75.4/%0.40)
hulyaeyup(67.5/67.1/0.4/%0.59))
aysen34(/64.6/0.4/64.2/%0,62)
roseberry(60/60/0/0%) hamile...geri donmek uzere ayrildi
SAPHIRA(95.7/94.5/1.2/% 1.25)
ipekyol51(76/0.6/75.4/%0.79)
saferan(122/121.7/0.3/%0.25)
anşaa(72.2/68.7/3.5/%4.85)mezuniyetini istiyor
7. takım yüzde ortalaması 1,08%

kizlar dun amcamin kizinin kina gecesiydi biliyorsunuz..gece onun yaninda kaldik, ve burda tarti yok o yuzden kendimi ayni gectim bu hafta..haftaya verdigim kiloyu ikiye bolerim..ganfed ayriliyormus, gecmise bakamadim.. ansaacim seni tebrik ediyorum darisi bizim basimiza insallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..aksam eve giderim ozaman gireriz gorusuruz kizlar... hepinizi cok opuyorum

Son düzenleme:

nasılsın fıstığım kınadakiler güzel kız görmüştür sayende benim yerimede döktüreydin

canim roseberry hamile, listeye elemiyoruz, rana abla bu aybasi donecekti, bir hafta daha beklicem gelmezse yerine baskasini alicam zaten..ellerine saglik liste icin
ayy ne guldum nilosummm...ama fistik gibi oldun artik sen. ben dun kinada gigindigim elbisede baya iri durmusum simdi videosuna baiyoruz..ikizlerde apartman gibi offffff
roseberry hamilelik nedeniyle ayrildi safisim..saphiracim haftaya cuma litesi sende haberin olsun, ondan sonraki haftada ipekte malum ansaamiz mezun olduuuuuu

sen ver canım gönder cakati ben accık daraltırım....
hahahahaha

tebrikler canimmm..super kilo vermissinnnn

doga ablacim, cok guzel gecti kina. cok eglendik heryerim sizliyor resmen..ama ikizlerimderahatsoz oldum..mubarek firlayacak diye odum koptu..
horon bile tepemedim o yuzden sen nasilsin ablacim...

simdi listeyi paylasima ekliyorum hasretim, cok saol

canım fc resmini koysana bakalım :26:

Süper bir sonuç buuuu.Tebrik ediyorum canım

canım benim çok teşekkür ederim.kusuyor sürekli yaaaaa. 2 gündür yediği herşeyi geri çıkarıyor.

ben cede hiiç dokunma istemeye başlamasıın......aman dikkat et yarın tartı vaar....

adam değişik görünce tişörtle pilamaya ıslık çalmış hee..askılı elbiseler açmıyo artık heral...

Dikkat ettim safişim yaa.Çok şükür dün geceyi 1250-1300 kal ile tamaladım.Herşeyden yedim ama
Askılı elbise rahat oluyor evde burda hava sıcak hala.Ancak toparladım doğumdan sonra malum...

canım benim çok teşekkür ederim.kusuyor sürekli yaaaaa. 2 gündür yediği herşeyi geri çıkarıyor.

roseberry hamilelik nedeniyle ayrildi safisim..saphiracim haftaya cuma litesi sende haberin olsun, ondan sonraki haftada ipekte malum ansaamiz mezun olduuuuuu
tamam canım,takipteyim
huuuuhh yavrum benim,dekolten çok mu açıktı bebeemm foto isteriz bak bu böyle olmaz
Süper bir sonuç buuuu.Tebrik ediyorum canım
teşekkür ederim tatlım

Allah Allah mide üşütmesi mi olmuş,ne dedi doktor? virüs mü acaba? kaç yaşındaydı seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…