loxandra ...edda1985...h.g kızlaaar...
ayşen çizmeler çok güzeeeel...rengide iyi bence değiştirmeee....
loxandra ...edda1985...h.g kızlaaar...
ayşen çizmeler çok güzeeeel...rengide iyi bence değiştirmeee....
saferan=16
nev=8
ayşen=9
kırmızıgül(sanırım izinli girmemiş :26:)
ganfed=24
ipekyol=12
saphıra=18
doğa=7
anşa=10
hülyaeyüp=0(sanırım o da liste dışında )
siyah kaşeyle nasıl durur sence :26:
[
kizlar dun amcamin kizinin kina gecesiydi biliyorsunuz..gece onun yaninda kaldik, ve burda tarti yok o yuzden kendimi ayni gectim bu hafta..haftaya verdigim kiloyu ikiye bolerim..ganfed ayriliyormus, gecmise bakamadim.. ansaacim seni tebrik ediyorum darisi bizim basimiza insallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..aksam eve giderim ozaman gireriz gorusuruz kizlar... hepinizi cok opuyorum
canim roseberry hamile, listeye elemiyoruz, rana abla bu aybasi donecekti, bir hafta daha beklicem gelmezse yerine baskasini alicam zaten..ellerine saglik liste icinkırmızıgül........7
saferan..........22
doga3 ...........10
ganfed ............29
nev81............5
aysen_34......12
saphira...........5
ansaaa......1
ipekyol.........25
hulya eyup..........1
arkadaslar roseberyyile ranaable artik listede yoklarmi yoksa ben mi bilmiyorum
rosebery..........2
ranaable..........0onlarida ekledim ama bilemiyorum ki.
ayy ne guldum nilosummm...ama fistik gibi oldun artik sen. ben dun kinada gigindigim elbisede baya iri durmusum simdi videosuna baiyoruz..ikizlerde apartman gibi offffffSaferan'ım belki güleceksin ama benim 29 ekime kadar 75'in altına düşmemem lazım mümkün olduğunca29 ekim töreni için çok şık bir ceket almıştım Ankara'dan.Şimdi bol gelmeye başladı,biraz daha bol gelirse emanet gibi duracak.O yüzden 2 hafta boyu çok fazla vermemem gerek.Gariptir ama ilk kez fazla kilo vermekten korkuyorum şu 16 günde
roseberry hamilelik nedeniyle ayrildi safisim..saphiracim haftaya cuma litesi sende haberin olsun, ondan sonraki haftada ipekte malum ansaamiz mezun olduuuuuu
cuma listesi yapma sırası ......
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen33 7-10-2011
roseberry 14-10-11
saphira 21-10-2011
ansaa 28-10-2011
ipekyol 04-11-2011 (belki bu hafta bayramdan dolayi bildirim yapilmaya bilir)
Hulyaeyup 11--11-2011
hülya şimdilik izinl
i olduğundan liste sonuna aldım sırasını yarın liste sen de roseberry ..lütfen görevlerimizi aksatmayalım....
hahahahaha
sen ver canım gönder cakati ben accık daraltırım....
canlarımmm
07/10/2011 itibari ileeee
72,2 dimmmm....
13/10/2011 itibari ile isveç diyeti ile ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorummm çok fena acayip sarstı beni ki ben çok dirayetliyimdirrr...
68,7
MEZUNNNN EDİNN BENİİİ.....
3,5 KİLOOOO VERMİŞİMMM HEYT BEEEE....
doga ablacim, cok guzel gecti kina. cok eglendik heryerim sizliyor resmen..ama ikizlerimderahatsoz oldum..mubarek firlayacak diye odum koptu..
horon bile tepemedim o yuzdensen nasilsin ablacim...
simdi listeyi paylasima ekliyorum hasretim, cok saol
Günaydın diyetdaşlar,herkese hayırlı cumalar olsun
ayşencim koy bacım çizmeni çok merak ettim
hülyacım çok geçmiş olsun kuzuya,neyi var?
heyyy 1. mi oluyoruzzz :124:
dün sadece 300 gr verdim diye ağlanan ir hatun vardı buralarda bildiniz mi???o artık 1.2 kg vermiş bir hatun ve çookk mutluu :124:
dün sadece 300 gr verdim diye ağlanan ir hatun vardı buralarda bildiniz mi???o artık 1.2 kg vermiş bir hatun ve çookk mutluu :124:
canım benim çok teşekkür ederim.kusuyor sürekli yaaaaa. 2 gündür yediği herşeyi geri çıkarıyor.
ben cede hiiç dokunma istemeye başlamasıın......aman dikkat et yarın tartı vaar....
adam değişik görünce tişörtle pilamaya ıslık çalmış hee..askılı elbiseler açmıyo artık heral...
tamam canım,takipteyimroseberry hamilelik nedeniyle ayrildi safisim..saphiracim haftaya cuma litesi sende haberin olsun, ondan sonraki haftada ipekte malum ansaamiz mezun olduuuuuu
huuuuhh yavrum benim,dekolten çok mu açıktı bebeemmdoga ablacim, cok guzel gecti kina. cok eglendik heryerim sizliyor resmen..ama ikizlerimderahatsoz oldum..mubarek firlayacak diye odum koptu..
horon bile tepemedim o yuzdensen nasilsin ablacim...
simdi listeyi paylasima ekliyorum hasretim, cok saol
teşekkür ederim tatlımSüper bir sonuç buuuu.Tebrik ediyorum canım
canım benim çok teşekkür ederim.kusuyor sürekli yaaaaa. 2 gündür yediği herşeyi geri çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?