Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bireysel derecelerde görürdüm 3 kilo verenleri çok merak ediyordum nasıl oluyor diye.Oluyormuş demek ki.Tebrik ediyorum seni canım

teşekkürler canımmm
anşamm tebrik ederim bacım süperrrrr
demek mezun oluyorsun heee
rabbim bir daha kilo sorunu yaşatmaz inşlh ailenle huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle
ayvallah kuzum saolasınn
ben bu hafta acaba anşa gibi isveçmi yapsam diyorum yaaa bayrama az kaldı bayrama kadar 5 li rakamları görmek istiyodum
ama isveçdende korkuyorum ya çok verip geri alırsam diye
sakın yapma bildiğin gibi diil cork sarstı benii bi daha bu kadar ağır bi diyet hayatta yapmam bende
helllaaallll
Valla bireysel derecelerde görürdüm 3 kilo verenleri çok merak ediyordum nasıl oluyor diye.Oluyormuş demek ki.Tebrik ediyorum seni canım

saol bebeimmm

inşallah canım fıstık gibi olmuşsundur......face e resim ekleeeee..........

227. ETAP TAKIM DERECELERİ :

Etap 1.si : 7. takım

Etap 2.si : 1. takım

Etap 3.leri : 4 takım & 5. takım

227. ETAP BİREYSEL DERECELER:

Etap 1.si : anşaa 7. Takımdan ( %4. 85)

Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )

Etap 3.sü : ferdici = 13. Takımdan ( % 2.86 )

takımımmmm süperizzz yine

anşammm gider ayak 1 liğede oturdun kuzum bu kadar azmin mükafatı olsun değil ama

sabah
yeşil çay 2 kupa

1 dilim çavadr ekmeği
1 kk peynir
1 domates
2 zeytin

öğle
bir kase yopurt ve yulaf

ara
2 avuç çekirdek
1 fincan sütlü kayfe

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

ara
2 mandalin

kızlar sonunda regl oldum
demek regl olmasam daha çok verecektim kaşamk bile yapmadım bu hafta hemde
neyse haftaya tutmayın beniii

Canlarım yürekten tebrik ediyorum hepimizi,en başta da Ayşem seni

selam kızlarr. 1. liğinizi can-ı yürekten kutluyorum. ayşencim bizim topiğe yazmışsın ben o sırada başka topiğe geçmişim kuzum seni kaçırdım hoş sohbetinden mahrum kaldım. bend eburaya geldiim..

anşacımm maşallah sana yaa 3,5 kilooo. offf. bende mi yapsam neymiş şu isveç diyeti yahuuu.. bin kere maşallah.

esra artık hamile mi? maşallah onada çok iyi yapmış yusuf çok büyümeden. azimli hatun yine alsada veriri kısa zamanda aldığımız tek kilo bu sebepten olsun. amiinnn

nevcim kuzuzm regl olmana rağmen yine iyi vermişsin kuzu. dukan borsa gibi malum regl dönemlerinde.ben regl iken 600 gr filan alıyodum dukanda.

hoşgeldin yavri ceylanım
bende bi sizin topik bi bizim topik geziyorum

bende yapayım diyorum ama anşa önermiyo
birde işte çok verip normal diyete dönünce almaktan korkuyorum yapmasına yaparım ama

evet esra önümüzü açtı artık bizde hedefe ulaşığ peşinden gideriz inşlhhhh

sabrımızın meyvelerini topluyoruz canım
Şükürler olsun bitanem.

Sağol ciğerim,nerelerdesin sen Gülom?

Şükürler olsun bitanem.

Sağol ciğerim,nerelerdesin sen Gülom?

bu hafta çok yoğundum canım. hafta içi 3 gün satranç kursu veriyorum 4 e kadar okulda olunca akşam erkenden bayılıyorum yada zaman yetmiyor.yarında matematik -türkçe kursu vericem. tek başımayım bari kurs filan vereyim de hem yoğunluktan sıkılmayı unutayım,hemde maddi yönden biraz rahatlayayım dedim.sende ne var ne yok??nasıl gidiyor dukan dukiii.

İyi yapmışsın canım,her açıdan avantajlı.Bitanem bildiğin gibi,bi değişiklik yok

ayşencim hangi sayfada fotoların. kız şu 70 lerden kurtulup 60 ların huzurlu kollarına gitmek için isveç norveç ne varsa yapabilirim canım yaa.. nasıl bişeymiş bu şu kahveli vardu bi o mu?aslında anşa 1 hafta daha duraydı eyiydi.çok kilo verdikten sonra geri alınabiliyor yada korumak zor oluyor ben öyle vermedim de tabi sadece duydum nerde ben 3 kiloyu 3 haftada zor veriyorumisveçin örnek menüsü var mı kiii?

selam kızlaaar........................

7.takım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................

tebrikler annşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................................yolun açık olsun tatlııııııııııııımmmmmmmmmmmm.....................................

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…