canlarımmm
07/10/2011 itibari ileeee
72,2 dimmmm....
13/10/2011 itibari ile isveç diyeti ile ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorummm çok fena acayip sarstı beni ki ben çok dirayetliyimdirrr...
68,7
MEZUNNNN EDİNN BENİİİ.....
3,5 KİLOOOO VERMİŞİMMM HEYT BEEEE....
Valla bireysel derecelerde görürdüm 3 kilo verenleri çok merak ediyordum nasıl oluyor diye.Oluyormuş demek ki.Tebrik ediyorum seni canım
teşekkürler canımmmgünaydın sekerlerim sanırım 1. lik yine sizde olucak söylebi baktımda nasa yıkmıs ortalığı tebrikler canım mezunda oluyormussun..
canlarım benim ankaraya gitmem gerekti birazdan yola cıkıcam listemizde olursa gözleriniz cok mutlu olurum kızlara sahip cıkın listeye dedim ama siz de bilim nolurrrrrrrr listeme bakınnn
ayvallah kuzum saolasınnanşamm tebrik ederim bacım süperrrrr
demek mezun oluyorsun heee
rabbim bir daha kilo sorunu yaşatmaz inşlh ailenle huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle
sakın yapma bildiğin gibi diil cork sarstı benii bi daha bu kadar ağır bi diyet hayatta yapmam bendeben bu hafta acaba anşa gibi isveçmi yapsam diyorum yaaa bayrama az kaldı bayrama kadar 5 li rakamları görmek istiyodum
ama isveçdende korkuyorum ya çok verip geri alırsam diye
helllaaallllGünaydın diyetdaşlar,herkese hayırlı cumalar olsun
ayşencim koy bacım çizmeni çok merak ettim
hülyacım çok geçmiş olsun kuzuya,neyi var?
heyyy 1. mi oluyoruzzz :124:
dün sadece 300 gr verdim diye ağlanan ir hatun vardı buralarda bildiniz mi???o artık 1.2 kg vermiş bir hatun ve çookk mutluu :124:
Valla bireysel derecelerde görürdüm 3 kilo verenleri çok merak ediyordum nasıl oluyor diye.Oluyormuş demek ki.Tebrik ediyorum seni canım
7.TAKIM ** 227. ETAP***
kırmızıgül06(77.2/77,2/0/0%)
doga3(92.5/91.5/1/%1.08)
ganfed(54/52,9/1.1/%2,04)geri dönmek üzere ayrılıyor
nev81 (75.7/0.3/75.4/%0.40)
hulyaeyup(67.5/67.1/0.4/%0.59))
aysen34(/64.6/0.4/64.2/%0,62)
roseberry(60/60/0/0%) hamile...geri donmek uzere ayrildi
SAPHIRA(95.7/94.5/1.2/% 1.25)
ipekyol51(76/0.6/75.4/%0.79)
saferan(122/121.7/0.3/%0.25)
anşaa(72.2/68.7/3.5/%4.85)mezuniyetini istiyor
7. takım yüzde ortalaması 1,08%
kizlar dun amcamin kizinin kina gecesiydi biliyorsunuz..gece onun yaninda kaldik, ve burda tarti yok o yuzden kendimi ayni gectim bu hafta..haftaya verdigim kiloyu ikiye bolerim..ganfed ayriliyormus, gecmise bakamadim.. ansaacim seni tebrik ediyorum darisi bizim basimiza insallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..aksam eve giderim ozaman gireriz gorusuruz kizlar... hepinizi cok opuyorum
Canlarım yürekten tebrik ediyorum hepimizi,en başta da Ayşem seni227. ETAP TAKIM DERECELERİ :
Etap 1.si : 7. takım
Etap 2.si : 1. takım
Etap 3.leri : 4 takım & 5. takım
227. ETAP BİREYSEL DERECELER:
Etap 1.si : anşaa 7. Takımdan ( %4. 85)
Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )
Etap 3.sü : ferdici = 13. Takımdan ( % 2.86 )
takımımmmm süperizzz yine
anşammm gider ayak 1 liğede oturdun kuzum bu kadar azmin mükafatı olsun değil ama
Canlarım yürekten tebrik ediyorum hepimizi,en başta da Ayşem seni
Takımca harikayız diyim o zaman Ayşemayy bende bi an üstüme alınıyodum hayatım yaaa
ayşeler iki olunca
sonra dedim ulen ayranın yok içmeye hesabı ne düşünüyosun
Takımca harikayız diyim o zaman Ayşem
selam kızlarr. 1. liğinizi can-ı yürekten kutluyorum. ayşencim bizim topiğe yazmışsın ben o sırada başka topiğe geçmişim kuzum seni kaçırdım hoş sohbetinden mahrum kaldım. bend eburaya geldiim..
anşacımm maşallah sana yaa 3,5 kilooo. offf. bende mi yapsam neymiş şu isveç diyeti yahuuu.. bin kere maşallah.
esra artık hamile mi? maşallah onada çok iyi yapmış yusuf çok büyümeden. azimli hatun yine alsada veriri kısa zamanda aldığımız tek kilo bu sebepten olsun. amiinnn
nevcim kuzuzm regl olmana rağmen yine iyi vermişsin kuzu. dukan borsa gibi malum regl dönemlerinde.ben regl iken 600 gr filan alıyodum dukanda.
Şükürler olsun bitanem.sabrımızın meyvelerini topluyoruz canım
Sağol ciğerim,nerelerdesin sen Gülom?selam kızlarr. 1. liğinizi can-ı yürekten kutluyorum. ayşencim bizim topiğe yazmışsın ben o sırada başka topiğe geçmişim kuzum seni kaçırdım hoş sohbetinden mahrum kaldım. bend eburaya geldiim..
anşacımm maşallah sana yaa 3,5 kilooo. offf. bende mi yapsam neymiş şu isveç diyeti yahuuu.. bin kere maşallah.
esra artık hamile mi? maşallah onada çok iyi yapmış yusuf çok büyümeden. azimli hatun yine alsada veriri kısa zamanda aldığımız tek kilo bu sebepten olsun. amiinnn
nevcim kuzuzm regl olmana rağmen yine iyi vermişsin kuzu. dukan borsa gibi malum regl dönemlerinde.ben regl iken 600 gr filan alıyodum dukanda.
Şükürler olsun bitanem.
Sağol ciğerim,nerelerdesin sen Gülom?
İyi yapmışsın canım,her açıdan avantajlı.Bitanem bildiğin gibi,bi değişiklik yokbu hafta çok yoğundum canım. hafta içi 3 gün satranç kursu veriyorum 4 e kadar okulda olunca akşam erkenden bayılıyorum yada zaman yetmiyor.yarında matematik -türkçe kursu vericem. tek başımayım bari kurs filan vereyim de hem yoğunluktan sıkılmayı unutayım,hemde maddi yönden biraz rahatlayayım dedim.sende ne var ne yok??nasıl gidiyor dukan dukiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?