Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ansaaaaaam harikasin canim .hem mezuniyetini hemde birinciligini cani gonulden tebrik ediyorum .ama sakin bizi terk etme hep gel sohbetini ozleriz yoksa.hem benim senin motivene ihtiyacim olacak son atagi yapmak icin destegin lazim bana

SSSSSSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜPPPPPEEERRRRR
Takımım tebrik ediyorum.Anşaa gider ayak yaptın yapacağını

hahahaaahhaaaayyyyyyyy
çok mutlu oldum yaaaa....

ansaaaaaam harikasin canim .hem mezuniyetini hemde birinciligini cani gonulden tebrik ediyorum .ama sakin bizi terk etme hep gel sohbetini ozleriz yoksa.hem benim senin motivene ihtiyacim olacak son atagi yapmak icin destegin lazim bana

itinaylaa gaz verilirrr yavruşummm

saooollll bitanemmmmm

Canlarım yürekten tebrik ediyorum hepimizi,en başta da Ayşem seni

oyy benim canlarım nevim gülçünümmm be sizle karar verdim zayıflamayaaa çok şükür o kadar zaman sonra hayatımdasınız iyki varsınız canlarıımmm
canımm takımımmm 97 kilo ile cıktığım bu yolda 68,7 ile ayrılıyorumm sizin desteğiniz olmasa asla olmazdı binlerce teşekkür ediyorum allah hapinizin güzel gönlüne göre versinn...siziiii çoooookk seviyorummmm

bende resim ekleyem ama silebilirim inşlh oynama yapmadım kafa göz açık
alttan .ekildiği için bacaklarım çok kalın çıkmış yoksam o kadddar değilim yane

ayşenciimmm ne kadar değişmişsinn. yüzün filan farklı biri gibi geldin yüzünün tombulluğu kalmamışç kesinlikle daha genç görünüyosun. üniversite öğrencisi havası olmuş şu halinde sanki. kızzz bu saç rengide güzel olmuş siyah mıydı önceden. ben bunu beğendimm. ama ayakta olsaydı foton göbişini filan görürdük kalmışmı. 42 beden misin şu anda. bende 44 -42 o aradayım ya kaç kilo olunca 38 beden olucaz bacım yaaa.o günleride görürüz inşallah. ama kesinlikle şu bi yine oturarark fotoğrafın vardı elini yanağına götürdüğün orayla arada çok fark var..görünce motive oluyo insan.

teşekkür ederim tatlım

vaaooovvv ıslık ıslıkk hepinizi tebrik ederim arkadaşlarım
anşaaacım seni ayrıca tebrik ederim,bravo!

menüm:

sabah:
maydanoz-limon kürü

öğlen:
4 yumurta+125 gr kıymayla,kıymalı yumurta
1 kase yoğurt

akşamteyzemde yemekteydik,aşağıdakilerden biraz biraz yedim.diyetimin dışına pek çıkmadım,tatlı da yemedim.yalnız 8 den sonra yedik yemeği)
tarhana çorbası
tavuk
barbunya
patates salatası
mevsim salata
yoğurt

su:2.7 LT
spor: leslieyle 30 dk,2 mil (sporumu gündüz yapmamıştım,yemeği 8 den sonra yiyince spor yapmadan yatmayım dedim)

ahh sağol hayatım yaaa
üniversite öğrencisi havam 3 4 sene önce gitmiş olması lazım ikinci üniye gitmek istiyorum ama benim kocadan izin çıkmıyo
daha önceki saçım kızıldı canım şimdi ne renk olduğu belli değil saç rengimi açtım sonra açık kumrala boyadım böyle bi renk çıktı ama saçımı dinlenmeye aldım hiç bişey yapmıyorum artık
bi dahakine ayakta çekileyim bari ama oturunca her yer daha ortaya çıkıyo ya o bakımdan daha iyi olur diye şey ettiydim
üst 40 alt 42 canım 38 olma gibi bir düşüncem yok benim canım çünkü kemikliyim o bedende kendimi hiç hatırlamıyorum bile
az kaldı canım anşa ayağını sürüdü artık bizde gideriz peşinden

selam kızlaaarrr....yaklaşık 3 saattir çocuk odasının kurulup bitmesini bekliyorum...ne zor şemiş bee pazıl gibiii.....

sabah tartıldım çok mutluyuuuuumm......benim tartı taksitle iniyo nedense biraz cuma biraz cumartesi heee....her hafta böyle oluyor....

yeni kilooooommmm.......................121.3....................................
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128::128::128:

haftayverilmiş kilolarım hazıır.....

iyi akşamlar hatunlar,inşallah herkes iyidir,biz iyiyiz çok şükür bugün ev gezmesindeydik ka aydır ilk defa kurabiye börek falan yedim uzun zamanden beri yemeyince midem çok ağrıdı bende akşam yemeği yemedim,hamileliğin ilk belirtileri olan aşerme hafiften hafiften kendini belli etmeye başladı heryerden kokular geliyor dua ediyorum mide bulantım falan olmasın diye yusufta çok fenaydım,ağızımda değişik bir tat var böyle böyle günler geçiiip gidecek inşallah sizler manken olacaksınız, ben sil baştan bi güzel şişicem sonra tekrar uğraş elimden geldiği kadar az kilo almaya çalışacağım ama hamilelik hormonları ne yazık ki beni şişiriyor.....

kaptan 4.aya kadar burda olmak istiyorum ama takıma girmek isteyen varsa konuk olarak yazarım karar senin kaptancım...

Canım benim Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…