Sağol bitanemtebrik ederim kizlar
227. ETAP TAKIM DERECELERİ :
Etap 1.si : 7. takım
Etap 2.si : 1. takım
Etap 3.leri : 4 takım & 5. takım
227. ETAP BİREYSEL DERECELER:
Etap 1.si : anşaa 7. Takımdan ( %4. 85)
Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )
Etap 3.sü : ferdici = 13. Takımdan ( % 2.86 )
takımımmmm süperizzz yine
anşammm gider ayak 1 liğede oturdun kuzum bu kadar azmin mükafatı olsun değil ama
anşammm gider ayak 1 liğede oturdun kuzum bu kadar azmin mükafatı olsun değil ama
SSSSSSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜPPPPPEEERRRRR
Takımım tebrik ediyorum.Anşaa gider ayak yaptın yapacağını
ansaaaaaam harikasin canim .hem mezuniyetini hemde birinciligini cani gonulden tebrik ediyorum .ama sakin bizi terk etme hep gel sohbetini ozleriz yoksa.hem benim senin motivene ihtiyacim olacak son atagi yapmak icin destegin lazim bana
selam kızlaaar........................
7.takım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................
tebrikler annşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................................yolun açık olsun tatlııııııııııııımmmmmmmmmmmm.....................................
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Canlarım yürekten tebrik ediyorum hepimizi,en başta da Ayşem seni
selam kızlarr. 1. liğinizi can-ı yürekten kutluyorum. ayşencim bizim topiğe yazmışsın ben o sırada başka topiğe geçmişim kuzum seni kaçırdım hoş sohbetinden mahrum kaldım. bend eburaya geldiim..
anşacımm maşallah sana yaa 3,5 kilooo. offf. bende mi yapsam neymiş şu isveç diyeti yahuuu.. bin kere maşallah.
esra artık hamile mi? maşallah onada çok iyi yapmış yusuf çok büyümeden. azimli hatun yine alsada veriri kısa zamanda aldığımız tek kilo bu sebepten olsun. amiinnn
nevcim kuzuzm regl olmana rağmen yine iyi vermişsin kuzu. dukan borsa gibi malum regl dönemlerinde.ben regl iken 600 gr filan alıyodum dukanda.
bende resim ekleyem ama silebilirim inşlh oynama yapmadım kafa göz açık
alttan .ekildiği için bacaklarım çok kalın çıkmış yoksam o kadddar değilim yane
teşekkür ederim tatlımhelllaaallll
ayşenciimmm ne kadar değişmişsinn. yüzün filan farklı biri gibi geldin yüzünün tombulluğu kalmamışç kesinlikle daha genç görünüyosun. üniversite öğrencisi havası olmuş şu halinde sanki. kızzz bu saç rengide güzel olmuş siyah mıydı önceden. ben bunu beğendimm. ama ayakta olsaydı foton göbişini filan görürdük kalmışmı. 42 beden misin şu anda. bende 44 -42 o aradayım ya kaç kilo olunca 38 beden olucaz bacım yaaa.o günleride görürüz inşallah. ama kesinlikle şu bi yine oturarark fotoğrafın vardı elini yanağına götürdüğün orayla arada çok fark var..görünce motive oluyo insan.
iyi akşamlar hatunlar,inşallah herkes iyidir,biz iyiyiz çok şükür bugün ev gezmesindeydik ka aydır ilk defa kurabiye börek falan yedim uzun zamanden beri yemeyince midem çok ağrıdı bende akşam yemeği yemedim,hamileliğin ilk belirtileri olan aşerme hafiften hafiften kendini belli etmeye başladı heryerden kokular geliyor dua ediyorum mide bulantım falan olmasın diye yusufta çok fenaydım,ağızımda değişik bir tat var böyle böyle günler geçiiip gidecek inşallah sizler manken olacaksınız, ben sil baştan bi güzel şişicem sonra tekrar uğraş elimden geldiği kadar az kilo almaya çalışacağım ama hamilelik hormonları ne yazık ki beni şişiriyor.....
kaptan 4.aya kadar burda olmak istiyorum ama takıma girmek isteyen varsa konuk olarak yazarım karar senin kaptancım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?