- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Kizlar Allah yardimciniz olsun.Ailesi sizsiniz bunu öğrenmeleri gerek artık benim.sabir taşım catladi artık
Aynen musait misin demek canım böyle bak senin içinde uygunsa demek zor geliyor hafta içi calisiyorsun biliyorum ama bu haftalık idare ediver demek zor çünkü kendileri odun evde kendilerini dünya nın hakimi sanmak balığa giderken benden izini alacakmis bi keyfi varmış gibiBiz dun baya tartistik zaten. Annesini getircekmis c.tesi pazara gidecek diye. Kendisi de cuma gunu dersi cok gec bitiyor 7 gibi geliyor, c.tesi de sinavlari var sabah cikar 4 gibi evde olur. Peki dedim bana sordun mu sen musait misin diye. Benim c.tesi isim vardi dedim. Anneni mi beklicem ben evde dedim. Evet bekleyeceksin diyo bana. Onun tarzi buymus.
Sabah kapi calar babasi gelir. Sormadan annesini getirir.
Sonra ben onun ailesini istemiyoruma cekiyor. Ne alakasi var bana bi sor yani ne dersin musait misin demek bu kadar mi zor.
Annem de yapma o kadar huzurunu bozma diyor. Ama oyle olmuyor iste. Bu tavir onu haketmiyor
Dua ediyorum inanki çok dua ediyorum kendime sabır istiyor um bol bol daKizlar Allah yardimciniz olsun.
Eslerinize anlatis versin.
Ben bekarken Allahim oyke bi esim olsun ki onunla beni imtihan etme diye dua ederim.
Esim hayallerimin dualarimin da otesinde feldi.
Demem o ki gercekten bol bol dua edin .
Kalpleri evirip ceviren Allah tir.
Sen normal dusunuyorsun ama esin tavir almis yani anne bbasinin gelmesinde daha once buna benzer bi problem yasadiysaniz sen ne kadar olumlu yaklassan da esin tepkili artik bu meseleye .Simdi ben abes mi dusunuyorum ? Yanlis miyim ?
Hayirdir eflalim es kisisi miBaşım çok ağrıyor. Şimdi çok sinirliyim sakinleşmem lazım.
S
Hosgeldin senin kocan bana benziyor ben de yakin da markette uyuyacagim ama bu gece 00.00 dan sonra verdigim sozleri tutacagim
Ne kadar insancıllarmisAhh be balım çok zor benim dogumlarim ozeller kabul etmiyor zaten sezeryan yapmıyor ikisi de normal doğum ve işkencenin ağa babasını yaşadım hele ikincide tek başıma doğum yaptım hastanede kıyameti kopardı eşim ama başka hastane tercih edemiyoruz kansizliktan dolayı kabul etmiyorlar hatta biri yüzüme karşı dedi sen masada kalırsınız senden umudumuz yok dedi
Herkes binecek afedersin ama bi eşek arıyor her defa da o eşek ben oluyorum nedense bide diyor ki evde yemek yok bu yemekleri bi kaba koyda kocaman götüreyim dedim artık akşam benim.kocamda aç geliyor kusura bakma iki çocukla gece onlar uyunca yapıyorum yemekleri sende öyle yap
Hoşgeldiniz Sayın Hepfitim hanfendi
Rahatlamadim çünkü şimdide vicdan yapıyorum neden bu kadar ağır konuştum diye amannn herşey olacağına varacak inşallah hayırlısı olur
Kız hediye vermeye çocuk görmeye falan gelmedi açıkmış yemek yemeğe geldi benim ev as eviya
Biz dun baya tartistik zaten. Annesini getircekmis c.tesi pazara gidecek diye. Kendisi de cuma gunu dersi cok gec bitiyor 7 gibi geliyor, c.tesi de sinavlari var sabah cikar 4 gibi evde olur. Peki dedim bana sordun mu sen musait misin diye. Benim c.tesi isim vardi dedim. Anneni mi beklicem ben evde dedim. Evet bekleyeceksin diyo bana. Onun tarzi buymus.
Sabah kapi calar babasi gelir. Sormadan annesini getirir.
Sonra ben onun ailesini istemiyoruma cekiyor. Ne alakasi var bana bi sor yani ne dersin musait misin demek bu kadar mi zor.
Annem de yapma o kadar huzurunu bozma diyor. Ama oyle olmuyor iste. Bu tavir onu haketmiyor
Cok sagol hemsom iyi cok sukur biseyi yok şimdilik....
Daha once yasadigimiz kotu olaylardan dolayi ben ailesine nadir gidiyorum canim. Onlara ne sofralar kurdum, ne hizmetler ettim... yetinemedim.Sen normal dusunuyorsun ama esin tavir almis yani anne bbasinin gelmesinde daha once buna benzer bi problem yasadiysaniz sen ne kadar olumlu yaklassan da esin tepkili artik bu meseleye .
Benim abladigim bu.
Hayirdir canim nedir seni bu kadar sinirlendiren..Başım çok ağrıyor. Şimdi çok sinirliyim sakinleşmem lazım.
Ay ben yarina senin kiloyu niye bu kadar cok merak ediyomkiii
Kadın ama uyuyor olabilirim evde olmaya bilirim yeter da iki haftadır yol geçen hanı gibi
Selammmmm
Dur bastan bi okuyam yorum yapacam başı nerde hikayenunSimdi ben abes mi dusunuyorum ? Yanlis miyim ?
İnsancillirdirlar benim canım çıkıyor acim 2 gündür ağza lokma surmemisim işkencenin ağa babasını yasamisim karşıma odurup pizza yiyecek kadar ben kendi başıma doğum yapacak kadar aaa bizim pizzamis bitmemişti 5 dk kadar bekleyemedin mi diyecek kadar insancillarHosbuldum, oooo çok sağlıksız aman diyim
Ne kadar insancıllarmis
Ben kapıyı acmazdim, valla herkes haddini bilecek akraba da olsa ( açmaz sonra duştaydım uyuyorum duymamisim falan derdim)
Ayyy hosbuldum sayın nefs hanimmm
Hiç vicdan yapma, bu kadar rahatlık normal değil
Pesssyüzsüz
Canım kaç yıllık evlisin?
4 yil bitti, fazlasi var. Kendileri her sevgililer gununde, yilbasinda, dogumgunlerinde sabahtan catkapi gelip kaldiklari icin artik sabrim tasti benim demekkiHosbuldum, oooo çok sağlıksız aman diyim
Ne kadar insancıllarmis
Ben kapıyı acmazdim, valla herkes haddini bilecek akraba da olsa ( açmaz sonra duştaydım uyuyorum duymamisim falan derdim)
Ayyy hosbuldum sayın nefs hanimmm
Hiç vicdan yapma, bu kadar rahatlık normal değil
Pesssyüzsüz
Canım kaç yıllık evlisin?
Cook haklısın benim kızım da aynı durumda. Kendi kendine oynuyor bazen bizimle oynuyor ama hiç arkadaşı yok. Anaokuluna verdim ama vicdanı m sizliyorBazen minik aralar veriyorum kafasını kitaba koyuyor oyuncaklarını konusturuyor dinliyorum onu "anne sıkıldım hep ders calışıyorum" diyor diger oyuncak "olmaz kızım çalışmalısın çalışamazsan ögrenemezsin sonra dünya gezgini olmazsın" aramızdaki diyalog oyuncaklara pisikolojisine yansıyor onu böyle görmek üzüyor hapis hayatından farksız bir hayat şehrin tam ortasına sıkış sıkıs evler ne oyun ne bahce ne park var nede emsali bir arkadaş onun arkadaşları hep oyuncakları bu dönemimiz onlarda bile yansıyor hos dünya çok kirli dısarı kafamızi uzatamaz olduk .. onlar minicik kelebek ruhları kosup oynamak istiyor onların kanatlarına pranga vurup sonrada ucmalarını beklemek benim ruhuma agır geliyor.
Abla inanki misafiri çok severim ama iki çocuk ev uçuyor bi ton iş ve tek başıma bir ben eyvallah akşamdan haber ver hazırlık yapayim ama çat kapı yeter diyor insan afedersin duş almaya korkuyorum artık kapı ne zaman çalacak diyeAyy canım gerçekten bende merak ediyorum ama çok beklentim yok malasef bakalım belki baskulum sürpriz yapar
Canım sen demekki iyi bir evsahipliği yapıyorsun insanlar senin yanında rahat hissediyor
Aleykum selam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?