Büyük oğlum ve benim ona hiç bir şey kazandıramamış olmam
Ç da lar. Benimki öğrenmedikleri harfleri de okuyabiliyor. Ama okuma hevesi yok ve çok üzülüyorumYarın I-ı dayız sizharfler cogaltıkca hecelerde uzuyor heceden nefret ediyoruz
Kuzum 1. Sınıfa giden oğlundan bahsediyorsun degilmi ?Büyük oğlum ve benim ona hiç bir şey kazandıramamış olmamortada olmayan eş...
Çocuklar, tek başıma mücadelem...Hayırdır eflalim
Evet canımKuzum 1. Sınıfa giden oğlundan bahsediyorsun degilmi ?
Balim onda şeker varEki Görüntüle 2076340 eşim şeker krizim için bundan almış bundan isem sıkıntı olur mu sizce emin olamadim mineralli şu diye almış
Canım bu iş genetik değil ki üzülme sen. Zamanla öğrenir okur okudukça güveni gelir daha çok okumak ister.Ç da lar. Benimki öğrenmedikleri harfleri de okuyabiliyor. Ama okuma hevesi yok ve çok üzülüyorumbenim gibi elinden kitap düşürmeyen birinin çocuğu babaya benzemese iyi olurdu
Aynen balım.iki çocuk var nasıl olsa yemek vardır modu hep ama nedense sadece bende çocuk var başkasında varsa bile çocuk yemek yok bende artık akillaniyorumWhiteblacklife
Ayrıca canım istnbldaymşsn komşum olurmsn:)))
Kız bu devirde böyle komşu zor bulunur. Ama bukadar iyi niyet fazla. Çünkü diğerlerinin iyi niyetle öyle davrandğna inanmıyorm.
Yemek mi yok amaaan waytta yeriz içeriz onda vardr kafasyla geliyorlar sana. Sınırını çiz bence. Başkaları için yaşamak çok yorucu.
Şuan mesela hastaym heryanm ağrıyor biri gelirse diye kalktm evin işini yaptm oysa hiç halim yok yatıp dinlenmek istiyorum
Seni en iyi ben anlıyorum çünkü sadece o çocukları sevmek dışında sorumluluk almayan bir eşÇocuklar, tek başıma mücadelem...
Ne yazık ki benim eşim evlendiğimiz ilk yıllar hatta bir 8-9 yıl odundu
ay benimkide bana yetişemez ne mümkünn
ama erken erken evlenmişiz nevo şimdi olsa hemen he dermiydik
bence evlilik ne demek bilmiyorduk bile ya
ama biz ilk evlendiigmizde bizi görenler varya
sanki yılalrdır tanıyorsunuz birbirinizi derdi
yılalr birbirimizi tanımak ile geçti gitti
işte, tanıdıgımız noktadada sorunlarr nüks ediyor
ama öyle böyle gidiyor işteee
ben çemkiririm o susarrtrip atarım hemen anlar
vay yavrum vay bizden hızllılar varmış yaww
Ben de anlıyorum. Bnm kocam biraz seninkinden çoğunlukla da eflalinknden benzerlik taşıyor. Sorsan çocuğu benden çok sever ama sevgi neydiii sevgi emekti...Seni en iyi ben anlıyorum çünkü sadece o çocukları sevmek dışında sorumluluk almayan bir eş
Kuzum o şimdi belli olmaz bizde bilmedigi harfi söyledimmi heceyi kendi cikartıyor artık aslında onların bir sucu yok aklı oyunda olan bir yaştalar sistem çok hızlı oyuna fırsat yok bukadar baskıdan sıkılıyolar.haklılarda eflalim dün öğretmen yigenimle konuştum bu hız neye yetißiyoruz bu cocuklar niye bir yarisa tabiler dedim hızlandırmış turla okuma yazma öğreniyolar oda teyze inan bizim bir sucumuz yok sistem bunu gerektiryor öğretmenler bile ne yapacaklarını şasırdi surekli degişiklik oluyor dedi baktım o sa haklı buda çocuklarda bocalama huy degişikligine yol.acıyor hele bugün bizi bif görsen kitapların ettafına miniş hayvanları dizdi hem oynadı hem yazdı okudu valla cok üzüldüm bu nedir dedim içimden.Ç da lar. Benimki öğrenmedikleri harfleri de okuyabiliyor. Ama okuma hevesi yok ve çok üzülüyorumbenim gibi elinden kitap düşürmeyen birinin çocuğu babaya benzemese iyi olurdu
Noldu kuzuBaşım çok ağrıyor. Şimdi çok sinirliyim sakinleşmem lazım.
Ha işte orada yoklar sorsan benim.isim çalışıp para kazanmak senin işin çocuklar ev yemek evet çok çalışıyor kendi işimiz çalışmasa aciz bu açık ama insan haftada bir ayda bir kendine eşine çocuklarına zaman ayırmaz mi emekli olsam tekne alıp balığa gideceğim her gün diyor yani o hayallerde bile biz yokuzBen de anlıyorum. Bnm kocam biraz seninkinden çoğunlukla da eflalinknden benzerlik taşıyor. Sorsan çocuğu benden çok sever ama sevgi neydiii sevgi emekti...
Eflalim benim oğlum daha 4 yaşında bile yok hocası her akşam ödev veriyor ve ben uaptirmiyorum eşim neden çocuğa yaptirmiyorsu diyor bende şimdi den sıkılmasını istemiyorum diyorum 66 aylık bir çocuğun okulda işine anne kuzusu o daha sırtında büyük yük egitim sistemi yapacak bir şey yok kendine yuklenmekten vazgeç lütfenÇ da lar. Benimki öğrenmedikleri harfleri de okuyabiliyor. Ama okuma hevesi yok ve çok üzülüyorumbenim gibi elinden kitap düşürmeyen birinin çocuğu babaya benzemese iyi olurdu
Ailesi sizsiniz bunu öğrenmeleri gerek artık benim.sabir taşım catladi artıkBenimkide evde yok. Ailesinde. Biz alistik ama kizimla boyle daha huzurluyuz
Biz dun baya tartistik zaten. Annesini getircekmis c.tesi pazara gidecek diye. Kendisi de cuma gunu dersi cok gec bitiyor 7 gibi geliyor, c.tesi de sinavlari var sabah cikar 4 gibi evde olur. Peki dedim bana sordun mu sen musait misin diye. Benim c.tesi isim vardi dedim. Anneni mi beklicem ben evde dedim. Evet bekleyeceksin diyo bana. Onun tarzi buymus.Ailesi sizsiniz bunu öğrenmeleri gerek artık benim.sabir taşım catladi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?