Canim erkekler bunu hic dusunmuyorlar emin ol...onlara gore ne varda gelsinler ...Biz dun baya tartistik zaten. Annesini getircekmis c.tesi pazara gidecek diye. Kendisi de cuma gunu dersi cok gec bitiyor 7 gibi geliyor, c.tesi de sinavlari var sabah cikar 4 gibi evde olur. Peki dedim bana sordun mu sen musait misin diye. Benim c.tesi isim vardi dedim. Anneni mi beklicem ben evde dedim. Evet bekleyeceksin diyo bana. Onun tarzi buymus.
Sabah kapi calar babasi gelir. Sormadan annesini getirir.
Sonra ben onun ailesini istemiyoruma cekiyor. Ne alakasi var bana bi sor yani ne dersin musait misin demek bu kadar mi zor.
Annem de yapma o kadar huzurunu bozma diyor. Ama oyle olmuyor iste. Bu tavir onu haketmiyor
DOKTOR ne diyor bişey yapmıyorlar mi buna seyirci kalmak çok zordur allah yardım etsin dayanma gücü versin. Kıyamam kuzumaMiu yok ya daha kötüye gidiyo
dün halisünasyon görüyodu
yavrum nasıl titriyo
ne oldu alara neden korkuyosun diyorum
anne ölmekten korkuyorum diyo
Allah korusun tüm çocukları
Kuzu buradayım ama bi kaç gündür doğru dürüst yazamıyorum
dünkü menüyüde veremedim yazıcam birazdam
En nefret ettigim cat kapi misafirAbla inanki misafiri çok severim ama iki çocuk ev uçuyor bi ton iş ve tek başıma bir ben eyvallah akşamdan haber ver hazırlık yapayim ama çat kapı yeter diyor insan afedersin duş almaya korkuyorum artık kapı ne zaman çalacak diye
Ahh kocan anlayisliymis senin ama kütüğe anlat bakalım anlatabilirsen bazen hani diyorum su duvara anlatsam anlasiydi şimdiye kadar beniCanim erkekler bunu hic dusunmuyorlar emin ol...onlara gore ne varda gelsinler ...
Ilk evlendigimizde abisiyle ayni sehirdeydik .. abisi aramis size gelecegiz aksama diye buda he gelin demis bende çalışıyorum o donem... aksama dogru beni aradi abimler gelecek bu aksam dedi... bende bana mi sordun dedin kafana göre çağırıyorsun ben bu evde neyimbir suru sey dedim... bu son olsun bidaha yaparsan oturur sen agirlarsin ben gider yatarım haberin olsun demistim...
Yani onlara gore ne var yani bi cay içecekler ev musait mi esim musait mi hic dusunmuyorlar....
DOKTOR ne diyor bişey yapmıyorlar mi buna seyirci kalmak çok zordur allah yardım etsin dayanma gücü versin. Kıyamam kuzuma
Anlayisli degil deli deliyi gorunce sopasini sakliyor o biliyor gercekten bidaha yapsa gider yatarim...Ahh kocan anlayisliymis senin ama kütüğe anlat bakalım anlatabilirsen bazen hani diyorum su duvara anlatsam anlasiydi şimdiye kadar beni
İnsancillirdirlar benim canım çıkıyor acim 2 gündür ağza lokma surmemisim işkencenin ağa babasını yasamisim karşıma odurup pizza yiyecek kadar ben kendi başıma doğum yapacak kadar aaa bizim pizzamis bitmemişti 5 dk kadar bekleyemedin mi diyecek kadar insancillar
4 yil bitti, fazlasi var. Kendileri her sevgililer gununde, yilbasinda, dogumgunlerinde sabahtan catkapi gelip kaldiklari icin artik sabrim tasti benim demekki
Cook haklısın benim kızım da aynı durumda. Kendi kendine oynuyor bazen bizimle oynuyor ama hiç arkadaşı yok. Anaokuluna verdim ama vicdanı m sizliyor
Kuzum benimki dusunur isine geldi mi. Gecen arkadasi aradi sordu guzelce cagirsam mi ne dersin, gelsinler mi diye. Ailesi olunca sorma geregi duymuyor.Canim erkekler bunu hic dusunmuyorlar emin ol...onlara gore ne varda gelsinler ...
Ilk evlendigimizde abisiyle ayni sehirdeydik .. abisi aramis size gelecegiz aksama diye buda he gelin demis bende çalışıyorum o donem... aksama dogru beni aradi abimler gelecek bu aksam dedi... bende bana mi sordun dedin kafana göre çağırıyorsun ben bu evde neyimbir suru sey dedim... bu son olsun bidaha yaparsan oturur sen agirlarsin ben gider yatarım haberin olsun demistim...
Yani onlara gore ne var yani bi cay içecekler ev musait mi esim musait mi hic dusunmuyorlar....
Ayyy çok heyecanlı bi durum inşallah abla inşallah gorursun belki de çift rakamlarıHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Pul biberli yoğurt
Çok acikirsam tarçınlı süt içerim inşallah
Yarın sağlıcakla inşallah tartı hepimize güler
Yaklaşık 20 yıl dur görmediğim bir kiloya inicem eğer güzel vermisdin
Acayip heyecanliyim
Sagol canim son bir haftadir cook hareketli yerinde durmuyor zaten öyleydi ama iyice hareketli okulda ne ogreniyor bilmiyorum bu aralar pek söz dinlemiyor suan baba yok sesimi cikarmiyorum.. babasının olmayisi onu boyle huysuz yapmistir diye susuyom...bi baba gelsin sakinlesir insallah surekli benle oyun oynamak istiyor ama surekliiiii buda imkansizada81 çok şükür kuzum insallah bir şey olmaz minige :*)
Benim bile canım yanarken canım benim nasıl acimistir. Ben küçükken anneannem hep büyüyünce unutacaksin derdi@igdedali kuzum özele gerek yok yazarım buraya
kan ve idrarda enfeksiyon vardı
faranjitte ciğerlere inmiş zatüre başlangıcı dediler
3 gündür yatıyo evde antibiyotik falan alıyo
dün gece bir anda kustu titremeye başladı hayaller hasta olunca
anne ölmekten korkuyorum falan diyodu
sonra sakinleştirdim uyudu sükür
çok fena doktor korkumuz vardır
geçen gece acile gidince doktor serum vermem lazım dedi
damar yolunu açamadılar
3 kere elinden denediler damarını patlattılar daha beter korktu
ondan oluyo galiba
Ondan bitananede bende varBiz dun baya tartistik zaten. Annesini getircekmis c.tesi pazara gidecek diye. Kendisi de cuma gunu dersi cok gec bitiyor 7 gibi geliyor, c.tesi de sinavlari var sabah cikar 4 gibi evde olur. Peki dedim bana sordun mu sen musait misin diye. Benim c.tesi isim vardi dedim. Anneni mi beklicem ben evde dedim. Evet bekleyeceksin diyo bana. Onun tarzi buymus.
Sabah kapi calar babasi gelir. Sormadan annesini getirir.
Sonra ben onun ailesini istemiyoruma cekiyor. Ne alakasi var bana bi sor yani ne dersin musait misin demek bu kadar mi zor.
Annem de yapma o kadar huzurunu bozma diyor. Ama oyle olmuyor iste. Bu tavir onu haketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?