Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim erkekler bunu hic dusunmuyorlar emin ol...onlara gore ne varda gelsinler ...
Ilk evlendigimizde abisiyle ayni sehirdeydik .. abisi aramis size gelecegiz aksama diye buda he gelin demis bende çalışıyorum o donem... aksama dogru beni aradi abimler gelecek bu aksam dedi... bende bana mi sordun dedin kafana göre çağırıyorsun ben bu evde neyim bir suru sey dedim... bu son olsun bidaha yaparsan oturur sen agirlarsin ben gider yatarım haberin olsun demistim...

Yani onlara gore ne var yani bi cay içecekler ev musait mi esim musait mi hic dusunmuyorlar....

DOKTOR ne diyor bişey yapmıyorlar mi buna seyirci kalmak çok zordur allah yardım etsin dayanma gücü versin. Kıyamam kuzuma

En nefret ettigim cat kapi misafir

Ahh kocan anlayisliymis senin ama kütüğe anlat bakalım anlatabilirsen bazen hani diyorum su duvara anlatsam anlasiydi şimdiye kadar beni

tam dovmeliklermis

4 yil bitti, fazlasi var. Kendileri her sevgililer gununde, yilbasinda, dogumgunlerinde sabahtan catkapi gelip kaldiklari icin artik sabrim tasti benim demekki

Hadi ya geç akillanacak demekki

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
Pul biberli yoğurt
Çok acikirsam tarçınlı süt içerim inşallah
Yarın sağlıcakla inşallah tartı hepimize güler
Yaklaşık 20 yıl dur görmediğim bir kiloya inicem eğer güzel vermisdin
Acayip heyecanliyim

Cook haklısın benim kızım da aynı durumda. Kendi kendine oynuyor bazen bizimle oynuyor ama hiç arkadaşı yok. Anaokuluna verdim ama vicdanı m sizliyor

kuzum dünyada buna izin yok artık onların istegi bizsiz biraz uçmak geri yanımıza gelmek arkadaş olmayınca su bardagı bile bazen bizimle konuşur oldu üzülüyorum okumak cözümmü diye bakıyorum cevreme de o da cözüm degil öncrlik insanlık sonra özgüveni olmazsa bir insanda ne yaparsan yap bir işe yaramıyor benim çocuklarımın üzerinde böyle hırslarım olmadı hep diyorum okuyup insanlıktan çıkacaksa dizimin dipinmde benle olsunlar .

Kuzum benimki dusunur isine geldi mi. Gecen arkadasi aradi sordu guzelce cagirsam mi ne dersin, gelsinler mi diye. Ailesi olunca sorma geregi duymuyor.

Ayyy çok heyecanlı bi durum inşallah abla inşallah gorursun belki de çift rakamları

Perşembe menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Havuç
Bi tutam maydonoz
Azcık badem

Arada dukan birası

Akşam 18.30
Haşlanmış brokoli karnıbahar
3-4 parça çiğ lahana
Az bişe fındık

Gece dukan birası
2.5 lt su
62 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego nehirnil111 Shut Up

ada81 çok şükür kuzum insallah bir şey olmaz minige :*)
Sagol canim son bir haftadir cook hareketli yerinde durmuyor zaten öyleydi ama iyice hareketli okulda ne ogreniyor bilmiyorum bu aralar pek söz dinlemiyor suan baba yok sesimi cikarmiyorum.. babasının olmayisi onu boyle huysuz yapmistir diye susuyom...bi baba gelsin sakinlesir insallah surekli benle oyun oynamak istiyor ama surekliiiii buda imkansiz

Benim bile canım yanarken canım benim nasıl acimistir. Ben küçükken anneannem hep büyüyünce unutacaksin derdi

Ondan bitananede bende var
Kv eşimi aradı hafta sonu biz gelicez diye, eşimde gelin dedi, bana sorma yok, ben dış kapının dış mandali, yıllardır bu böyle çok tartıştım ama nafile değişmedi
Kv dede beni aramaz oglunu arar sanki o yapıyo hazırlıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…