Duygusal gece heee
Sabredersen iyi olur makbuşum sen psikolojini zorluyosun tartılıncaBenim keramet tartıda imis kaptanicem tartıyı kaldırınca tartılmayınca kaçamaklar aklıma gelmez oldu diyorum ki yılbaşına kadar tartılmayayım surdurebılırsem ki inanıyorum kendime cok sukır Soyle 3 4 kişi eksi birden gorurum guzel olur
Son muyduuuBen boşa mı etiketliyom seni kurbaney. neyse bitti zaten bugün sonduyarın kazanırsan da şapka çıkartırım saygıyla
Pasta yiyemem zaten şaka yapıyorum tatlılar bana kötü geliyor zevk almıyorumÇünkü içine bal ya da pekmez koymamışsın bebişim tat veren şey yok içindeee
Vururum heeee
Makarna gibi bişey (bir dilim pasta ya da tamam)
6 ay efserim
Dişli seksü haşin
Aaaaaa ne ishali hayırdır
Su şeker tuz be ola ki
Ah banuAy gıcık wc bekliyorum ama gelmez ki
Bir dilim amaPasta yiyemem zaten şaka yapıyorum tatlılar bana kötü geliyor zevk almıyorumAma börek yiyebilirim ...
Kizzz bilmiyodum gercektenBen boşa mı etiketliyom seni kurbaney. neyse bitti zaten bugün sonduyarın kazanırsan da şapka çıkartırım saygıyla
Çünkü içine bal ya da pekmez koymamışsın bebişim tat veren şey yok içindeee
3 fazla olur kuzumKız miu ben beğendim valla
gideri var yani
bal şeker pekmezde öyle
böyle de güzel olmuş ama
kahve ile yeni ama 3 tane fazlamı olur bilemedim
Tamam bakarız.Zaten kahvaltı yapmıyacağım o saate kadar...Belki de yemem bilmiyorum...Bir dilim ama
Bir kare dilim küçüklerdense de o kareye denk gelecek kadar işte
ÖyleDuygusal gece heee
Sabredersen iyi olur makbuşum sen psikolojini zorluyosun tartılınca
Son muyduuu
Dahayeni başladıydınız lannn
Kiz nerdeyse 15 gundur ishalim bugun daha beter azitti.bosunami gidiyo bu kilolar.seker hapi cok agir geliyo gidicem yarin doktora.ishalde hastanede verirler ya vucut elektrotumu ne onu toplasin diye iste o suÇünkü içine bal ya da pekmez koymamışsın bebişim tat veren şey yok içindeee
Vururum heeee
Makarna gibi bişey (bir dilim pasta ya da tamam)
6 ay efserim
Dişli seksü haşin
Aaaaaa ne ishali hayırdır
Su şeker tuz be ola ki
Ah banubu kesin çözüm de içmiyon sen demi
Ama bi şaşırtalım kuzum abartmadan .. bünye tıkandıysa şaşırtsak iyi olurTamam bakarız.Zaten kahvaltı yapmıyacağım o saate kadar...Belki de yemem bilmiyorum...
Kiz nerdeyse 15 gundur ishalim bugun daha beter azitti.bosunami gidiyo bu kilolar.seker hapi cok agir geliyo gidicem yarin doktora.ishalde hastanede verirler ya vucut elektrotumu ne onu toplasin diye iste o su
Şoka girmesin sonraAma bi şaşırtalım kuzum abartmadan .. bünye tıkandıysa şaşırtsak iyi olur
An be kuzummmKiz nerdeyse 15 gundur ishalim bugun daha beter azitti.bosunami gidiyo bu kilolar.seker hapi cok agir geliyo gidicem yarin doktora.ishalde hastanede verirler ya vucut elektrotumu ne onu toplasin diye iste o su
O nasıl oluyor harbiAy o nasıl oluyor ya
günde iki tane içiyorum yazın kışın içmiyorum sezonluk benim ki ahaha
harbiye arkadas da diyor nasıl oluyor ?
Masumum aticam ilaci artikhande ilaçtan öyle oluyor cnm ya
Yarın kullan ama kesin nevoooŞoka girmesin sonraBelki hakkımı başka şekilde kullanabilirim
Tamam Miu'm inşaallahYarın kullan ama kesin nevooo
Diğer günler beni korkutur kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?