Masumum aticam ilaci artik
Totom aciyo beee yazik bana
Wc ye gitmekten milletin agzina dustum
Olur mium kus kadar yiyorum bide yedigimi geri cikarinca gitsin kilolar ama betim benzim atti hal kalmadi artikAn be kuzummm
Geçmiş olsun kıyamammm
Haber et dr dan sonra
O nasıl oluyor harbi
Yarın tartıdan önce aç karna leslie yap haticeeeeeeAyy gene bir perşembe geldi çattı. Yarın bakalım ne gorucez. Ben de pek bi heyecanlıyım. Baya adrenalin li bi hafta oldu benim için. Inşallah yarın hepimizin yüzü güler tartılarda.
Tamam Miu'm inşaallah
Allahima sukur iyi kuzuhande kızın nasıl cnm
Kalır mı hal ayyyOlur mium kus kadar yiyorum bide yedigimi geri cikarinca gitsin kilolar ama betim benzim atti hal kalmadi artik
Al miu beni listeye sorun olmaz
Handeeee
E ilaç gitti kilo verme durdu olmasın sonra
Nasıl gider ilacı bırakınca peki?
Listeye alcaz yarın seni.. ilaçsız da gidiyor dimi kilo?
İlaç yüzünden onca kilo diyince
Yok ben mortilikte iyi değilim sanırım. Bireysel rekabet bana göre değil. Ben ekip çalışmasında iyiymDuygusal gece heee
Sabredersen iyi olur makbuşum sen psikolojini zorluyosun tartılınca
Son muyduuu
Dahayeni başladıydınız lannn
Bekleyebilsem bi. Ben saat başı tartiliyorum heyecandan. Ama olur 11gibi falan tartilip öyle yazarım buraya. Bu arada bebeyi sormussun çok sağol kuzum. Eşimle tartıştık kütük barıştik falan şimdi oğlan da iyi ateşi düştü biz de iyiyiz. Olsn sinirlere oldu bir sürü gerginlik.Yarın tartıdan önce aç karna leslie yap haticeeeeee
Sabahın köründe tartılma
Uyan aç kal 1-2 saat emi
Ödemler insin sonra kıyafetsiz tartıl :)
Menülerin tertemiz zaten.. illaki verirsin..Al miu beni listeye sorun olmaz
İlacin dozu dusecektir
Yoksa 2 sene raporlu ilac
Konudan konuya atladı yaYok ben mortilikte iyi değilim sanırım. Bireysel rekabet bana göre değil. Ben ekip çalışmasında iyiymsevmediğim biri olcakki kızdırim laf gömeyim. Burda olmiyi, işyerinde olmam lazım, he ya ben çalışmayı özledim. İş bulim de millete kök söktürim
İşte balık bak şöyle yap:Bekleyebilsem bi. Ben saat başı tartiliyorum heyecandan. Ama olur 11gibi falan tartilip öyle yazarım buraya. Bu arada bebeyi sormussun çok sağol kuzum. Eşimle tartıştık kütük barıştik falan şimdi oğlan da iyi ateşi düştü biz de iyiyiz. Olsn sinirlere oldu bir sürü gerginlik.
Senin slayt i sundun mu begenmislerdir inşallah.
Hoşbuldum kuzuuummmmKızlar henüz geçmişi okuyamadım ama genel olarak allah eşlerinize aile kavramını işlesin inşallah, okuyunca çok üzüldüm hayat 3 günlük eşimizle ailenizle kaç günümüz var belli değil. Umarım esleriniz çabuk akillanir. Biz sadece ilk sene sıkıntı yaşadık sonra oturttuk, inşallah sizinde içiniz ferahlar.
CocoChanelmademoiselle üzüldüm canım o kadar ilaç kullanmissin, keşke eşin tribini en azından başka güne erteleseymis ama olan olmuş belki dünkü ilişki yeterlidir. Kendini uzmemeye çalış.
Ooo o kaptan gelmiş. @MiuLego hoş gelmiş <3
Yok dizinin yeni fragmanını bekliyomMenülerin tertemiz zaten.. illaki verirsin..
Sen öyle diyince ilaç yüzünden diye korktum
Konudan konuya atladı ya
Uyu sen hadi artık yağ yak uykuda boooolca
İşte balık bak şöyle yap:
Kalk wc çıkarsan eğer tartıl çıkamazsan da tartıl aç karna çıplak :)
Sonra leslie:)
Sonra bidaha tartıl spor sonrası :))
Iyyyyy kok sokturuyum ne maliiiiiiiYok ben mortilikte iyi değilim sanırım. Bireysel rekabet bana göre değil. Ben ekip çalışmasında iyiymsevmediğim biri olcakki kızdırim laf gömeyim. Burda olmiyi, işyerinde olmam lazım, he ya ben çalışmayı özledim. İş bulim de millete kök söktürim
Ahhh vaytimmm firdevs yakti beniii arti cikacagim kesin bide regli yarin 3. Gunu bakalim ne diyecek tarti ama nur topu gibi 7ler geldi geri benceYarının heyecani var içimde
Banunun tartısı
Ecemavi kazanacak yoksa antepli ablami
Firdevs adaya ne etki etti
Ben korumayı basardim mi
Kaçıncı olacagiz
Miu saglam diyette bile bu kadar gitmez.Verdigim kilolar ilactan buna eminim.Neredeyse 1 ay olacak diyete bu kadar hizli gitmezdi emin ol.Doktor bana bu dozlari verirken acilen kilo atalim dedi.Kimse metobolizmama ozenmesin.Ben bu ilaci kullanmadan once yedigim her gram kilo yapiyodu.cunku insulun sifir yani ilacsiz vucut insulini asiri salgiliyor ama kullanamiyor.Ben net olayimda ona gore al listeye beni.Sonra diger takimlardada sorun olmasin kuzum.Ha ben diyetime garanti veririm.Bu kiloyu hersekilde vericem.Menülerin tertemiz zaten.. illaki verirsin..
Sen öyle diyince ilaç yüzünden diye korktum
Konudan konuya atladı ya
Uyu sen hadi artık yağ yak uykuda boooolca
İşte balık bak şöyle yap:
Kalk wc çıkarsan eğer tartıl çıkamazsan da tartıl aç karna çıplak :)
Sonra leslie:)
Sonra bidaha tartıl spor sonrası :))
Evet isaret parmagina bi alet takiyorlar parmak morarirsa diye gormeleri lazimmis o yuzden sildirdiler....Gercekten mi yaaa ben de beyaz sürim ozaman
Hoşbuldum kuzuuummmm
Yarın tartılmayı unutma
Cuma tartı günüüüü :))))
Hazır mısın işk tartına
Spor ne yaptın yazdı mıydın ?hepfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?