menü süpermiş nilişkom afiyet olsun.. eti form bisküvi nefret ediyorum keşke hiç yemesenDün ki menüm@MiuLego begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir
Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri+ 4 çtl yoğurtlu kereviz
42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
Sarayca begum75 @Triplimelek Megi @ada81 @masumm @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım
tamam canım yarışalım, haftaya yüzmeye de başlamayı düşünüyorum zatenAhahha şimdi de azaldı puan
Harikasın canım tebrik ederimHedefin mi 65
Aynen öyle kuzum haftaya o puanı tutturacaksın eminimaynı grupta olursak yarışalım
Ooo kaptanım işte geldim buradayım kuşandımArkadaki Begüş begum75 ballı çörekim kıyamaz ki kimseye
Eki Görüntüle 2076496 Eki Görüntüle 2076497 Eki Görüntüle 2076498
Açık açık yazmıyım artık dedim , burda bebek hasreti çeken arkadaşlr varken böyle yazmak da üzüyor benihalam gelir artı çıkarsam diyemi uyuyamadı bu kız,o kadar psikoloji bozuluyosa gidişat kötü dedim
ama şimdi anladım durumu
o zaman gözün aydın,eksi gelmesinden daha mutluluk verici olmuştur bu hala
motive olsun diye yardırdım puanları ona ama kendi kaşındı
neden daha geç tartılmıyorsun?Bende de aynı durum
7 de tartılıyorum daha geç saatlerde tartılsam eminim biraz daha fark olacaktır
Evet ucundada olsa gördümAhahha şimdi de azaldı puan
Harikasın canım tebrik ederimHedefin mi 65
Aynen öyle kuzum haftaya o puanı tutturacaksın eminimaynı grupta olursak yarışalım @MiuLego Miuma mesaj iletiyorum
Sagol canimooo hemşom tebriklerrrr
Evet canim. Vucudum gercekten sekillendi. Hani belki kas oranim da artiyor ya o yuzden kilom da inemiyor diye dusunuyorum. Ama 50 kilo olacam hic yoksa
acımadım vurdum
didim sanabegüş artıdaymış nil doğrult tüm alet edevatı begüşe doğrultttttttttttttttt
Mezuniyetini tebrik ederim kuzum inşallah hep korursunEvet ucundada olsa gördüm
Çok susuyorum canım uyanjr uyanmaz içmek zorunda kalıyorumneden daha geç tartılmıyorsun?
Gunaydin guzel hatunlar
Dünkü kilo:61
Bugünkü kilo:60.3
Fark:0.7
Yüzde: 1.15
(Bi bakiverin doğru mu hesaplamışim)
@MiuLego mium seni etiketliyoruz galiba
Eki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9
tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
Dün ki menüm@MiuLego begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir
Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri+ 4 çtl yoğurtlu kereviz
42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
Sarayca begum75 @Triplimelek Megi @ada81 @masumm @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım
Eki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum
hey allahım ilaç aldın sen eflalim neden olsun yahuuuuuuu neden stres yaptın boş yereBerbat bir gece geçirdim, uykum kaçtı dön dön dön uyuyamadım. Halam gelmedi diye. Tartıya çıkmadan önce geldi çok şüküro ihtimal beni yedi bitirdi . Olursa napıcam nasıl olacak diye düşüne düşüne sabahı ettim
Evet patlattı vallaa.Ama o ilaç kullanıyo eşit deeliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?