Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

motive olsun diye yardırdım puanları ona ama kendi kaşındı
arkamdan konuşmayın

oyy eflalim,hani hangimizin evliliği dört dörtlük ki,günlerdir herkes ucundan kıyısından bi sıkıntısını yazıyor,hani hayat böyle bişey işte,sen ümidini kaybetme,dualarını eksik etme,elbet rabbim görür duyar seni
bebek konusunda çok çok haklısın,rabbim isteyen versin önce

Aminnn canım amiiinnnn yürekten amin. Bir an önce hazretleri dinsin

menü süpermiş nilişkom afiyet olsun.. eti form bisküvi nefret ediyorum keşke hiç yemesen
Ben çok seviyorum hele çeçille kalan 3 paketi bitirirsem daha almam seni mi kırcam
tamam canım yarışalım, haftaya yüzmeye de başlamayı düşünüyorum zaten
Benimle yarışacağın hafta yüzmeye başlamak nereden çıktı
begüş artıdaymış nil doğrult tüm alet edevatı begüşe doğrultttttttttttttttt
Ayy nasıl kıyacağım ki

begum75

motive olsun diye yardırdım puanları ona ama kendi kaşındı
Kendi kaşındı aynen
Ben de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
Tebri kederim canım
Hepinizi çoooook tebrik ediyorum

Sağol canım

sırf seni yenmek için dermişim, yok kuzum zaten düşünüyordum bu hafta tembellik ettim haftaya bir arkadaşımda gelecek beraber başlarız,

CocoChanelmademoiselle kuzum akşam okudum eşim vardı yazamadım.
O sahneleri çok yaşadım ben. Adama zorla hadi hadi derdim. Oturur ağlardım. En son günleri yazdım kağıda astım yatak odasında dolaba, bu günler önemli sen gelmediğin sürece neden bir şey bekleme artık , bebek istiyorsan ona göre hareket et dedim. İlkinde sıkıntı yoktu bu konuda, ikinci ve üçüncü hamilelikte böyle yaptı. Biri düştü zaten.
Ondan sonra kendi geldi o günlerde.
Biri tek ilişki ile oldu, tutan öyle de tutar. Bu son ki de öyle oldu. Ateş ölçme yöntemi kullanıyordum ben yumurta takibi için.
Çok şükür sağlıklı evlatlarım oldu. Rabbim dileyene nasip etsin.
Ama şimdi düşünüyorum , çocuk isterken bile beni anlamayan bu kadar üzen adama ben ısrarla niye çocuk istemişim, asla haketmiyormus asla
Belki kızacaksın tabi istediği oldu tuzu kuru diye öyle değil inan. Sadece hayırlısı olsun de , sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak, bu kadar kendini yıpratma ne olur, nasipten ötesi yok bu dünyada. Bebeğin inşaallah en hayırlı vakitte gelir ve hanene huzur getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…