birazdan kilomu görünceböyle yaparsın ama bana
ya sarayca geçen haftada aynısı oldu,pazar ne rakamı görüyosam cumaya o kalıyo,hafta içi onca yaptığım spor nereye gidiyo canım ona sıkkın
aynen öyle yüzümü kara çıkarma hadee bakalım o sporlar yapılacak
arkamdan konuşmayınmotive olsun diye yardırdım puanları ona ama kendi kaşındı
Bende seni tebrik ediyorum kuzumHepinizi çoooook tebrik ediyorum
Tebrikler hatice çok iyi daha ne olsunBen de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
Ben adet oluyom yavaştan başladı sabah.bunu da göz önünde bulunduralım ama kuzucum
Sağol canımBende seni tebrik ediyorum kuzum
Ben de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
Açık açık yazmıyım artık dedim , burda bebek hasreti çeken arkadaşlr varken böyle yazmak da üzüyor beni
Öyle oldu gerçekten. Hangi ay doğar, ne yapıcam ben bu adamla bir dağa çocuk falan hepsini düşündüm sabaha kadar var hesap et stresimi. Tedbir aldığım halde bu şüphe mahvetti beniyıkılan hayallerim hepsi için hem ağladım hem düşündüm işte. .. ne umuyordum ne buldum bu evlilikte
Binde bir ihtimal gelir beni bulur diyehey allahım ilaç aldın sen eflalim neden olsun yahuuuuuuu neden stres yaptın boş yere
heyecanlandımAynen öyle kuzum haftaya o puanı tutturacaksın eminimaynı grupta olursak yarışalım @MiuLego Miuma mesaj iletiyorum
Tam 65.0 oldugumda yanınızdayım
Aminnn canım amiiinnnn yürekten amin. Bir an önce hazretleri dinsin
oyy eflalim,hani hangimizin evliliği dört dörtlük ki,günlerdir herkes ucundan kıyısından bi sıkıntısını yazıyor,hani hayat böyle bişey işte,sen ümidini kaybetme,dualarını eksik etme,elbet rabbim görür duyar seni
bebek konusunda çok çok haklısın,rabbim isteyen versin önce
Ben çok seviyorum hele çeçillemenü süpermiş nilişkom afiyet olsun.. eti form bisküvi nefret ediyorum keşke hiç yemesen
Benimle yarışacağın hafta yüzmeye başlamak nereden çıktıtamam canım yarışalım, haftaya yüzmeye de başlamayı düşünüyorum zaten
Ayy nasıl kıyacağım kibegüş artıdaymış nil doğrult tüm alet edevatı begüşe doğrultttttttttttttttt
Kendi kaşındı aynenmotive olsun diye yardırdım puanları ona ama kendi kaşındı
Tebri kederim canımBen de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Hepinizi çoooook tebrik ediyorum
amam yemiyor da kuzucum menüleri şahaneydiEvet patlattı vallaa.Ama o ilaç kullanıyo eşit deelizama takıma süper artı oldu
ooooooooooooooo ne diyosunnnnnnnnnBen adet oluyom yavaştan başladı sabah.bunu da göz önünde bulunduralım ama kuzucum
sırf seni yenmek içinBen çok seviyorum hele çeçillekalan 3 paketi bitirirsem daha almam seni mi kırcam
Benimle yarışacağın hafta yüzmeye başlamak nereden çıktı
Ayy nasıl kıyacağım ki
Eki Görüntüle 2076517
begum75
Kendi kaşındı aynen
Tebri kederim canım
Sağol canım
Geçen adet sonrası 1,5 vermiştim sanırım bakalım haftaya ne gelicekooooooooooooooo ne diyosunnnnnnnnn
haftaya şahane eksi geliyor yaniiiiiiiiii
bu hafta şişkinliğinle yarıştın deseneee
Ben de temiz menü verdim hepamam yemiyor da kuzucum menüleri şahaneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?