Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim annem babamda okumazdı, hatta 6 kardeşiz içlerinde bir ben kitap okurum.
Okul idare eder ama öğretmen gerçekten çok iyi çok memnunuz. Okulun en iyi öğretmeni, kim duysa hım o öğretmen mi çok şanslısınız diyor. Hatta diğer sınıf velileri arasında dedikodu çıkmış, bizim sınıfta ki öğrenciler hep öğretmen çocuğuymuş alakası yok benim bildiğim üç tane var öyle.
Öğretmenimiz sık sık toplantı yapıyor, sınıfta üç öğrenci dışında maşaallah hepsi gayretli başarılı. Veliler de gerçekten emek veriyor, öğretmenle birlikte hareket ediyoruz bu uyum co önemli.
Sakin olmam lazım ben çok panik takıntılı bir insanım maalesef

Sensin gıcık Kızı düşünüyoruz suç oluyor
Sigara wc ye cikariyodur bence
Zararlı zararlı su da wc ye çıkarıyor
sağol nehirim nilim

yaa şimdi düşündüm de ben bilmiyomuşum evlendiğim kiloyu senide tebrik ederim canım hem halan için hem eksilerin için

haftaya temizlerim inşallah tabide, anlamadığım bu hafta o kadar spor yaptım onlar nerde

Begüşüm vücudun şekilleniyor sporun zararı olur mu sen merak etme yağdan veriyorsun emin ol bir de kaslar yorulunca artı çıkarabiliyor

Evet canım bendim 44 günlük olduk bugün

tebrik ederim canım bence daha da eksidesin

Seni en iyi ben anlıyorum çünkü sadece o çocukları sevmek dışında sorumluluk almayan bir eş
İşin özeti işte bu cümle white. Ve psikolojisini bozduğu annenin anneliği de acımasızca eleştiren bir adam bu...

Okuyup okumayacagını bu yaşta anlamazsın 3 cocuk annesi tecrübesiyle söylüyorum bir gün şu gününe tebessüm edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…