- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
tebrikler haticecimBen de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
Tebrikler canım bravoooooooooooBen de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
Sağolun canimTebrikler canım bravooooooooooo
Sagol ördegimooo tebrik ederim abla mezuniyetini
tebrik ederim canımGeçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300
canım kabak gibi meselaaa... ne bileyim taze fasulye.. zeytinyağlı sulu yemekler.. sulu et yemeklerii.. anans gibi meyveler kiraz sapı gibi çaylar .. filan filan :)Meta hizlandirici ne ki ? Yani hangi yiyecekler ?ne yesem ki ?
Eksilere doymayan miu
hadi çatladık daaaaaaaaaaaaaaaaaOglum uyusa da banyoyu toplasam da tartilsam
yoooo haftaya eksi haftası yahu neden ayrıllıyorsun ki alla alla.. yanlış mıyım eksi haftası değil mi?Onu düşünmeni istedimkiYok daha fazla saç kaybına neden olmayayim ben burda ayrılayım
vay vay vay zeytinnnnnnnn helal beeeeGeçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300
oyyyyyyyyyyyyygünaydın
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2
hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim.
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim
bursa kuzummmmmmmKızlar cumleten hayırlı cumalar diliyorum ben ve bebişim için dua istiyorum kolay gelsin herkese sevgiler
Sağol canımay ebnim bir sürü alıntım vardı gimtiş hepsi
tebrik mesajlarıız için teşekürler ama hüsran oldu benim için ben 64.9 filan hedeflemiştim acıkcası ama olmadı
Nego çok istikrar ile gidiyorsun cnm tebrik ederimmm seni 63 ler geldi 5 lerde gelecektir kısa zmanda
Evetcanım kabak gibi meselaaa... ne bileyim taze fasulye.. zeytinyağlı sulu yemekler.. sulu et yemeklerii.. anans gibi meyveler kiraz sapı gibi çaylar .. filan filan :)
hadi çatladık daaaaaaaaaaaaaaaaa
yoooo haftaya eksi haftası yahu neden ayrıllıyorsun ki alla alla.. yanlış mıyım eksi haftası değil mi?
vay vay vay zeytinnnnnnnn helal beeee
oyyyyyyyyyyyyy
harikasın ördeğim
korumada olması gereken bir eksi geldi senden çok sevdim
Evet canım bendim 44 günlük olduk bugün
evet miss gibi bi hafta olur senin için :)Sağol kuzum benim inşallah bozmak yok cıs cos yok bu hafta sonu gördüm gördüm bir de regliye 3 gün var diyor takvim tabi zamanında gelirse
oyyyyyyyyyyyyy
harikasın ördeğim
korumada olması gereken bir eksi geldi senden çok sevdim
Tebrikler canımGeçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300
kız hatçik tebrikler maşallah sana orti olakmı seninleBen de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
@MiuLego malipinaya söylermisin lütfen aç gezdiğimiEvet patlattı vallaa.Ama o ilaç kullanıyo eşit deelizama takıma süper artı oldu
banu vallaha pataklarım bak seniay ebnim bir sürü alıntım vardı gimtiş hepsi
tebrik mesajlarıız için teşekürler ama hüsran oldu benim için ben 64.9 filan hedeflemiştim acıkcası ama olmadı
Nego çok istikrar ile gidiyorsun cnm tebrik ederimmm seni 63 ler geldi 5 lerde gelecektir kısa zmanda
Amacım önümüzdeki hafta çoşmak ama bakalım yılbaşına az kaldıevet miss gibi bi hafta olur senin için :)
amin vaytımVay arkadaş süper sonuç tebrikler kuzum hosgelmis 7 inşallah bir daha girmez o gözler 8 leri
Tebrikler portimmmgünaydın
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2
hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim.
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim
Ayyy teşekkür ederim kontrol etmişsin, hesap makinesi yukarı yuvarlamış olabilir bi ayarlarina bakiyim
Gününü bilirim diyorsun ha
Sadece dek birgun spor yapmadım balım ama geri günler ne yaptım hatırlamıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?