Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence de iyi gitmeye başladı canım diyetim oturdu artık istediğim kiloya inmeden dönmem bu yoldan
Normalde daha azaltırdım yediklerimi ama malum emziriyorum o yüzden bir müddet daha böyle beslenmeye devam edicem
Bana güvenebilirsiniz miuuu

Canım çiğden koyduğunda cacık gibi oluyor.

Evet Kafanda sac kalmaz kel dolanancan
Bana müsade artık

Ama ama mezun mu olucan?kıskanırim kilo alırsın bak

O kadar normalse bi kilo versin o kadar, adamın rot-balans ı kaymış, normali ayırt edemiyor ama ayda 11 kilo dedin ya böyle oldum, bende istiyom

Yapak gorek

30 küsür kilo verdim artık olayım sonraki hedef 40 tamamlamak

Kilo bildirimi
Geçen hafta 54
Bu hafta 52.2
Fark 1.8
Yüzde 3.34
@MiuLego
vay vay vay vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bak hele demek ki tartısızlık sana yaradı vayttttt
Geçen cuma:...98,5

Bu cuma:...97,3

Fark:-1,200
Bu sefer olmadı özür dilerim @MiuLego
Eki Görüntüle 2076531
-1.2 için özür mü diledi o

regl haftası -1.2 yi beğenmedi mi o

kız pınar ağzını yüzünü parçalarım senin he severken... -1.2 az mı beeeeeeeeee

kalk kalk çıkar ponponları allahın delisi
Regl olmadım üstüne demek ki halata gelse kesin 51 ler gelecekti başaracağım bu koruma işini evet başaracağım yiyerekte kilo verebiliyormusum ben
aynen vaytım.. tartı yok stres yok.. ve harika bir sonuç var.. bu yoldan devam et derim balım

daha önceden 40 kilo vermiş bi insanım beeeeen
85 den 45 e düştüğümü bilirim gider gider merak etme
kimse olmuyo yapamıyom demesin
emin olun zorda olsa veriliyor

Darısı başına kuzum bende senin gibi kısa boyluyum anca bu rakamlar kurtariyor

off be wayt 52 ile hamile kalmıştım ben ne güzeldim be

kilommmm 70,900 çok almışım bir haftada aldım hemde çünkü yedim biliyorum benim hatam... üstelik bugün reglinin üçüncü günü .....turşu çok yedim bide suyunu içtim ödem oldu farkındayım yöresel yağlı yemekler yenildi.... pişmanmıyımmm çoookkk elimde olmadan gelişti böyle kendime ayrı yemekler yapamadım .... ve herşeyden bol bol zıkkımlandım ve sıfır spor....artık bitti ben 69 seneler sonra ilk defa görmüştüm kaybetmek istemiyorum tekrar 69 görecem haftaya inşallah sonra gelsin hedef 58 )

@MiuLego senin emeğine layık olamıyorum farkındayım ama artık bitti bu msj favorilerine ekle vur yüzüme yüzüme emiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…