eflal tebrik ederim canim bi kayboldum 4 kilo gitmis superr
Hepimizi aç gözlü etti bu miu
Vuuu tebriklerdemek ki neymiş bulgur yiyip spor yapmamak lazımmış
Canım sende uykusuz kalınca kilo verenlerdenmisin, eltimin biri öyle erir hemen. Bende şişerim
Tamam. Sen liste sorumluluğunu düşün. Tartını biyerlere gitsen bile yanına alacaksın.. düşünedır..Bi bilsen ne kadar yalnızım su verecek kimse bile Yok o konuda rahat olabilirsin tamamdır gelince konuşuruz
Tebrikler canımmm maşallahh
efsercim tebrik ederimmmEki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum
Anlıyorum balım anlamam mı.. kilo verip istediğin bedene kavuşarak mutlu ol bu süreçte.. yapabilirz.. başladık demi bu haftaçook yedim çook kaptanım yemek yedim üstüne çikolata yedim onun üstüne ekmek arası peynir yapıp yedim. her akşam patlaşmış mısır yedim üstüneçekirdek yedim üstüne ekmek arası yine peynir yedim çok pis yedim... niye bu kadar yedim çook sıkıldım bu hafta ama neye sıkılıyorum bilmiyorum böyle tuhaf bi haftaydı hepsini firdevsin üstüne atmakta doğru değil ruhsal olarak yine evdeyim yine rutin işler yine yine yine diye diye azıttım... bi tarafım iş arıyor diğer tarafım iş aramaya bile üşeniyor nasıl bi psikoloji içinde olduğumu anlatabildim mi
başladık canımmm artık bittiii çıkmak istiyorum bu sıkıntıdan..Anlıyorum balım anlamam mı.. kilo verip istediğin bedene kavuşarak mutlu ol bu süreçte.. yapabilirz.. başladık demi bu hafta
İşte bu yabaşladık canımmm artık bittiii çıkmak istiyorum bu sıkıntıdan..
kendinle gurur duy o zaman.. -800 az mı banu yaaa.. al eline 800 gram bişey de tüm gün gez bak bakalım nasıl ağırlıkmış.. sen o kadar yükten kurtuldun
aynen yahu ben çok mutluyum yani bu haftaaaaaaaaaa
ya nebileyim işte
niye böyle tatminsizim anlamadım
amaa tartımamaya devam cnm
kafam çok rahat oluyor
inceldimde baya nasılsa
Sağol canımeflal tebrik ederim canim bi kayboldum 4 kilo gitmis superr
Ama öyle
Tamam. Sen liste sorumluluğunu düşün. Tartını biyerlere gitsen bile yanına alacaksın.. düşünedır..Whiteblacklife vaytım yakamozu sana paslıyorum listyle ilgili ben gelene kadar konuşup bilgilendirip bi gaza getirir misin
Sağol canım
Bimin çok tahıllı ekmeği güzel masumtost yiycem birazdan çok heycanlı
ya tost dmeişken bu son aldıgım uno denge ekmek çok şekerli çıktı
yaaa artık fırın bulup ordanmı alsam diyorum
tost içinde , zate britek tostta yiyrum ben ekmegi
Süper kilo vermişsin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?