Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ozlemim Allah razi olsun o kadar iyi geliyorsunuz ki bana gercekten cok sagol canim benim.rabbim her birinize ummadığınız yerlerden kapilar acar insallah en zor zamanlarinizda

Neden direk tup denemiyorsun bu kaygida olmaz bana bu yil 6 ay icinde hamile kalmazsam tup yapacaklar yaz iznimi alacagim tutunma esnasinda stres den uzak olmak icin
Valla canim bendeki bu eş olduktan sonra tüpü de dusururum ben gercekten.adam beni oyle böyle sinir etmedi.pisman ettim ama dün onu yaptığına.sinirden heryeri tekmeledim evi ayağa kaldirdim tuttuysa bile yerlesmez olmaz artık bitti o tren kalkti benim icin
Allah razi olsun turkanim artik zaten dua etmekten baska carem yok.evi ayağa kaldirinca durmuş bana tamam aşılama yaptircaz tutmazsa söz diyo bide korkusundan.ulen serefsiz ben aşılama da zaten yine ilac tedavisidir hormondur catlatma ignesidir yine alicam yine her türlü eziyeti ceken benim kafa basmiyo iste.aaaaahhh ahhhh Allahin izniyle bebegim bi olsa hayirlisiyla sevdirmiycem bu adama

Deynebimmm canim ablam cok tesekkur ederim dünden beri bi yerdeyim bi gökte.bu ay tutmaz artik gercekten bitti o is.bitirdi bu gerizekali beni.dün öyle bi delirdim ki zaten tutacagi varsa da tutmaz artik.hayirlisi napalim
Benimde oğlanlar catlamali oldu ve tek gün ile oldu bunu yazmayı unuttum CocoChanelmademoiselle
benim bu ay hic umudum kalmadi artik olmazsa tekrar başa dönüp aşılama yaptircaz canim benim hayrlisi

buda haketmiyo eflalim hayirlisiyla çocuğum olursa sevdirmiycem buna dokundurtmiycam.ben bu kadar emek verirken o yan gel yat osman yapiyosa baba bile dedirtmem ben ona.4 senedir neler cektigimi ben bilirim adami vuracaktim resmen sinirden,kriz gecirdim dün.biseye yaramadi olan bana oldu.öyle iste.cok sagol eflalim artik beklemekten baska dua etmekten baska bi carem yok

Süper kilo vermişsin tebrik ederim
Balım liste sorumluluk işi bak az yedim sütum azaldı yok yemem lazım süt olsun diye yok ben emziriyorum diye canım tatlı çekti bunlar kabul değil şimdi liste bu tk gururu yıldızı çünkü liste anlimizin akı çünkü liste demek yarış demek şimdi sen bunları bile bile o listede var mısın söz veriyor musun diyetini sporunu aksatmayacagina

Biliyorum canım farkındayım bunların Şimdilik sütümde bi sıkıntı Yok çok şükür listeyede girsem beslenmem yine bu şekilde olacak amacım hedefime ulaşmak spor sıkıntı yalnız 3. Ayım dolana kadar pek mümkün değil 1,5 ay var 3 aylık olmamıza

Sen kendini biliyorsun adam ama söz verdim kaptana az furacağım affetBundan sonra güzel olacak inşallah

Gecen hafta : 73.9
Bu hafta : 72.4
Fark : 1.5
Yuzde : 2.03
@MiuLego
Tebrikler harikasın canım
Tebrikler cocom
Perşembe 45 dl eliptik 180 point

Ekledim kuzum

adaaaa gel yamacıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…