- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Kuzum okuldayim. Wc ye cukamadigim icin eve gidince soyleeimhuhuuuu geçmiş bittiii
kilo alıntılarımla geliyorummmmmmmmm
nar_cicegim sabahtan bildirirdi kilosunu nerelerde kaldı ki hayret
aynen yahu ben çok mutluyum yani bu haftaaaaaaaaaa
ya oda paket ve onun beyaz un oranı çok işteBimin çok tahıllı ekmeği güzel masum
@Triplimelek Megi
Cutemom007
@cakil80
@ErSeSi
@Bonus
Sarayca
kızlar hadi bu gün itibariyle yeni bir başlangıç yapalım, hiç bozmadan yolumuza devam edelim, birbirimize destek olalım, 1 gün diyet yapıp, ertesi gün tüm emeklerimizi çöpe atmayalım, vücudumuzun dengesini bozmayalım, nefsimize sahip çıkalım... bir hafta 2 kg verip ertesi hafta 3 kg almayalım... var mısınız sağlıklı beslenip, spor yaparak güle eğlene kilo vermeye....
Alıyorum elime hemen
Tamam. Sen liste sorumluluğunu düşün. Tartını biyerlere gitsen bile yanına alacaksın.. düşünedır..Whiteblacklife vaytım yakamozu sana paslıyorum listyle ilgili ben gelene kadar konuşup bilgilendirip bi gaza getirir misin
ozlemim Allah razi olsun o kadar iyi geliyorsunuz ki bana gercektenCanım benim yanlızsın sanırım o yüzden fazla stres yaptın ki haklısın ama biliyorsun çözüm bu değil kuzum.
Sakin olmalısın, iyi olmalısın eşin de eminim üzgündür. Erkekler bizim gibi düşünemiyor ne yazıkki.
Lütfen sakinleş ve güzelce uyu sabaha çok daha iyi bir şekilde uyan.
Sakın isyan etme kuzum asla...
Rabbim inşallah nasip edecek inanıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun bitanem Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Bitanesin
CocoChanelmademoiselle
Valla canim bendeki bu eş olduktan sonra tüpü de dusururum ben gercekten.adam beni oyle böyle sinir etmedi.pisman ettim ama dün onu yaptığına.sinirden heryeri tekmeledim evi ayağa kaldirdim tuttuysa bile yerlesmez olmaz artık bitti o tren kalkti benim icinNeden direk tup denemiyorsun bu kaygida olmaz bana bu yil 6 ay icinde hamile kalmazsam tup yapacaklar yaz iznimi alacagim tutunma esnasinda stres den uzak olmak icin
Allah razi olsun turkanim artik zaten dua etmekten baska carem yok.evi ayağa kaldirinca durmuş bana tamam aşılama yaptircaz tutmazsa söz diyo bide korkusundan.ulen serefsiz ben aşılama da zaten yine ilac tedavisidir hormondur catlatma ignesidir yine alicam yine her türlü eziyeti ceken benim kafa basmiyo iste.aaaaahhh ahhhh Allahin izniyle bebegim bi olsa hayirlisiyla sevdirmiycem bu adamaVeren Allah alan allah imtihanın da bu demekmis sıkmak canının üzülme hiç her şerde vardır hayir dua et .amin hiç stres yapma inan stres herşeyin düşmanı
Dua et bol bol ...
Raaabim sanada nasip etsin Kim isterse ben 2 sene bekledim belki benim de kısa zamn ama stres yapma hiç üzülme.
Deynebimmm canim ablam cok tesekkur ederimCocoChanelmademoiselle im benim kızımda yumurta takibi ile oldu.Çatlatma iğnesi olduğum gün eşim rahatsızdı,parmağını kıpırtadacak hali bile yoktu.Aynen senin gibi üzülmüştüm boşa gitti emeklerim tutmaz diye.Allaha şükür hamile kaldım.O günü şart koyma ,aynen takvim veriyor zaten dr günaşırı.Her hamile kalan o gün kalmıyor ya,üzme kendini bitanem ,moralini bozma.
benim bu ay hic umudum kalmadi artik olmazsa tekrar başa dönüp aşılama yaptircaz canim benim hayrlisi
buda haketmiyo eflalim hayirlisiyla çocuğum olursa sevdirmiycem buna dokundurtmiycam.ben bu kadar emek verirken o yan gel yat osman yapiyosa baba bile dedirtmem ben ona.4 senedir neler cektigimi ben bilirim adami vuracaktim resmen sinirden,kriz gecirdim dün.biseye yaramadi olan bana oldu.öyle iste.cok sagol eflalim artik beklemekten baska dua etmekten baska bi carem yokCocoChanelmademoiselle kuzum akşam okudum eşim vardı yazamadım.
O sahneleri çok yaşadım ben. Adama zorla hadi hadi derdim. Oturur ağlardım. En son günleri yazdım kağıda astım yatak odasında dolaba, bu günler önemli sen gelmediğin sürece neden bir şey bekleme artık , bebek istiyorsan ona göre hareket et dedim. İlkinde sıkıntı yoktu bu konuda, ikinci ve üçüncü hamilelikte böyle yaptı. Biri düştü zaten.
Ondan sonra kendi geldi o günlerde.
Biri tek ilişki ile oldu, tutan öyle de tutar. Bu son ki de öyle oldu. Ateş ölçme yöntemi kullanıyordum ben yumurta takibi için.
Çok şükür sağlıklı evlatlarım oldu. Rabbim dileyene nasip etsin.
Ama şimdi düşünüyorum , çocuk isterken bile beni anlamayan bu kadar üzen adama ben ısrarla niye çocuk istemişim, asla haketmiyormus asla
Belki kızacaksın tabi istediği oldu tuzu kuru diyeöyle değil inan. Sadece hayırlısı olsun de , sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak, bu kadar kendini yıpratma ne olur, nasipten ötesi yok bu dünyada. Bebeğin inşaallah en hayırlı vakitte gelir ve hanene huzur getirir.
Balım liste sorumluluk işi bak az yedim sütum azaldı yok yemem lazım süt olsun diye yok ben emziriyorum diye canım tatlı çekti bunlar kabul değil şimdi liste bu tk gururu yıldızı çünkü liste anlimizin akı çünkü liste demek yarış demek şimdi sen bunları bile bile o listede var mısın söz veriyor musun diyetini sporunu aksatmayacaginaSüper kilo vermişsin tebrik ederim
Perşembe 45 dl eliptik 180 pointEki Görüntüle 2076503
MegastarlarımAhu060812 @matematik61 @Antepia27 malipina eksik gedik var mı fıstıklar
UltrastarlarımNare83 ekleyeceğin sporun vardır kesin kuzum yapmıştın aralarda gördüm sanırım 1.tamamlayacaksın Ultrastarlar kapanacak mega olacaksın gibi
@hatice901217 @Bonus @ecemavi @deynepnaz sporlarınız yok değil mi canlar emin olalım ?
Biliyorum canım farkındayım bunların Şimdilik sütümde bi sıkıntı Yok çok şükür listeyede girsem beslenmem yine bu şekilde olacak amacım hedefime ulaşmak spor sıkıntı yalnız 3. Ayım dolana kadar pek mümkün değil 1,5 ay var 3 aylık olmamızaBalım liste sorumluluk işi bak az yedim sütum azaldı yok yemem lazım süt olsun diye yok ben emziriyorum diye canım tatlı çekti bunlar kabul değil şimdi liste bu tk gururu yıldızı çünkü liste anlimizin akı çünkü liste demek yarış demek şimdi sen bunları bile bile o listede var mısın söz veriyor musun diyetini sporunu aksatmayacagina
Sen kendini biliyorsun adam ama söz verdim kaptana az furacağım affetkilommmm 70,900 çok almışım bir haftada aldım hemde çünkü yedim biliyorum benim hatam... üstelik bugün reglinin üçüncü günü .....turşu çok yedim bide suyunu içtim ödem oldu farkındayım yöresel yağlı yemekler yenildi.... pişmanmıyımmm çoookkkelimde olmadan gelişti böyle kendime ayrı yemekler yapamadım .... ve herşeyden bol bol zıkkımlandım ve sıfır spor....artık bitti ben 69 seneler sonra ilk defa görmüştüm kaybetmek istemiyorum tekrar 69 görecem haftaya inşallah sonra gelsin hedef 58 )
@MiuLego senin emeğine layık olamıyorum farkındayım ama artık bitti bu msj favorilerine ekle vur yüzüme yüzüme emiiii
Tebrikler harikasın canım
Tebrikler cocom
Perşembe 45 dl eliptik 180 point
Tebrikler canım çok güzel kilo vermişsinSüper kilo vermişsin tebrik ederim
Sağol nehirim.miu ne der bu kiloya bilmiom ama :/ az gelebilirSen kendini biliyorsun adam ama söz verdim kaptana az furacağım affetBundan sonra güzel olacak inşallah
Eki Görüntüle 2076544
Tebrikler harikasın canım
Tebrikler cocom
Ekledim kuzum
Olsun eksi yaSağol nehirim.miu ne der bu kiloya bilmiom ama :/ az gelebilir
Canim @Candysugar biliyor. Birazdan etiketlendigini gorunce yazar :)Dukan birasi nasil yapiliyo kizlar dunde sordum kimse cevap vermedi acmi iciliyo tokmu benim arkadas soruyoda
adaaaa gel yamacımakilommmm 70,900 çok almışım bir haftada aldım hemde çünkü yedim biliyorum benim hatam... üstelik bugün reglinin üçüncü günü .....turşu çok yedim bide suyunu içtim ödem oldu farkındayım yöresel yağlı yemekler yenildi.... pişmanmıyımmm çoookkkelimde olmadan gelişti böyle kendime ayrı yemekler yapamadım .... ve herşeyden bol bol zıkkımlandım ve sıfır spor....artık bitti ben 69 seneler sonra ilk defa görmüştüm kaybetmek istemiyorum tekrar 69 görecem haftaya inşallah sonra gelsin hedef 58 )
@MiuLego senin emeğine layık olamıyorum farkındayım ama artık bitti bu msj favorilerine ekle vur yüzüme yüzüme emiiii
Sağol canım sende güzel kilo vermişsin tebrik ederimTebrikler canım çok güzel kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?