- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
sağol canım vaytımTebrikler portimmm
Insallah turkanim o mucizeleri görmek yasamak bana da nasip olur insallahSen xayiflayacaksin bi güzel sonra hop hamile ins:) aha türkan dediydi dersin benim bi arkadaşım teyze yumurtayla kaldı oda ilaçlarla adet olurdu aşılama yapacağı hafta kafasını rahatlamisti bi baktiki hamile :) şu an kızı 2 aylık
Bende stresten yaptım olmayacak diye 2 duşugum olmustu ya korunuyordum 1 gece dikkat etmedim ama hani onuruna bırakmıştım olmaz dedim köy ver gitsin dedim ne zaman olursa dedim bi baktım ben sok hamileyim ağladım ya inanmadım başta o günü mutluluğu hiç unutmam bu sefer düşük yaparmi yım stres ı sardı hastaneye gitmeye korkuyordum ilk kalp atışını duyduğumda allahım nasıl ağladım mucize ya hep dua ettim doğdu hala bakarken allahım şükür diyorum sende diyeceksin yeterki stres yapma.... rahatla
Sagol miummmShut Up kuzuuummm
1 maden suyu
Yarım limon
Bir de büyükçe bardak ya da 2 bardak yeşilçay demlenecek
Demlediğin yeşilçay soğuyunca
Soda ve yarım limonu sıkıp karıştıracaksın
İşte bu dukan birası.. 1 lt oluyor toplam .. gün boyu içiyorsun.. içmen gereken herhangi bir saat yok.. sabahtan uyuyana kadar içip bitireceksin:)
Insallah turkanim o mucizeleri görmek yasamak bana da nasip olur insallah
Yaptım kaptanım@Ytmz kuzum sen 2 hafta önce bi kilo bildirimi yapmamıştın? neden yapmamıştın?
Ben sabah kahvaltıdan sonra içiyordum canım 1 lt yeşil çay demlenip soğutulacak 1 ad.soda eklenip sonra içine yarım limon sıkılacak içilecek ben böyle yaptım çok işe yarıyor limon bulamadığımdan yapamıyorum evde yapacağım yenidenDukan birasi nasil yapiliyo kizlar dunde sordum kimse cevap vermedi acmi iciliyo tokmu benim arkadas soruyoda
O kac verdi bilmiyom ama ben iyi verdimGünaydın Ecee..
Senide merak ediyorum acaba Fatma kaç verdi.
Canim annemdeyim temizlik yapiyorum mesajini yeni gordum bana fiks hergune 50puan yaz cuma haricEki Görüntüle 2076503
MegastarlarımAhu060812 @matematik61 Antepia27 @malipina eksik gedik var mı fıstıklar
Ultrastarlarım @masumm ekleyeceğin sporun vardır kesin kuzum yapmıştın aralarda gördümsanırım 1.tamamlayacaksın Ultrastarlar kapanacak mega olacaksın gibi
@hatice901217 @Bonusecemavi @deynepnaz sporlarınız yok değil mi canlar emin olalım ?
çok sağol kuzumtebrikler
tamam canım morti olalım ama bi şartım var az gelmeyeceksin elinden geldiği kadar buraya yaz emi ben sessiz mortileri sevmiyorum sende bana sataş emiiii...Yaw arkadaş 70 kapıda hazır bekliyo sanki bi sal hemen geliyo bugün bende yeniden başlıyorumada81 mortiliğiyle..ada çok pis gıcık et beni.haftaya regl günüm yakın olsada şişmek umrumda değil yeterki yeniden doğalım.bende 70.6 geldim 6 ları 13 senedir hiç görmemiştim kaybetmek istemiyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSon olarak herkeslere hayırlı cumalar
Rabbim gunesiyle günümüzü aydınlattıgı gibi kararan kalplerimizi de aydınlatsın ve
insanlara merhamet versin sevgi versin Insaallah
geliyorum canıma artık buralardayım kilom psikolojime yansıyor valla çok mutsuz oluyorum...adaaaa gel yamacıma
yarış başladı bileeeeeada81 bende henüz tartılmadım ama senden aşağı kalur bi durumum yok belli fazlam bile vardır bilmiyorum ama kafamızdakileri kenara bırakıp kilı vermeye odaklanalımmı bu hafta.morti olalım ha ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?