Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Shut Up kuzuuummm

1 maden suyu
Yarım limon
Bir de büyükçe bardak ya da 2 bardak yeşilçay demlenecek

Demlediğin yeşilçay soğuyunca

Soda ve yarım limonu sıkıp karıştıracaksın

İşte bu dukan birası.. 1 lt oluyor toplam .. gün boyu içiyorsun.. içmen gereken herhangi bir saat yok.. sabahtan uyuyana kadar içip bitireceksin:)

Sen xayiflayacaksin bi güzel sonra hop hamile ins:) aha türkan dediydi dersin benim bi arkadaşım teyze yumurtayla kaldı oda ilaçlarla adet olurdu aşılama yapacağı hafta kafasını rahatlamisti bi baktiki hamile :) şu an kızı 2 aylık
Bende stresten yaptım olmayacak diye 2 duşugum olmustu ya korunuyordum 1 gece dikkat etmedim ama hani onuruna bırakmıştım olmaz dedim köy ver gitsin dedim ne zaman olursa dedim bi baktım ben sok hamileyim ağladım ya inanmadım başta o günü mutluluğu hiç unutmam bu sefer düşük yaparmi yım stres ı sardı hastaneye gitmeye korkuyordum ilk kalp atışını duyduğumda allahım nasıl ağladım mucize ya hep dua ettim doğdu hala bakarken allahım şükür diyorum sende diyeceksin yeterki stres yapma.... rahatla

Insallah turkanim o mucizeleri görmek yasamak bana da nasip olur insallah

Sagol miummm

Yaw arkadaş 70 kapıda hazır bekliyo sanki bi sal hemen geliyo bugün bende yeniden başlıyorum ada81 mortiliğiyle..ada çok pis gıcık et beni.haftaya regl günüm yakın olsada şişmek umrumda değil yeterki yeniden doğalım.bende 70.6 geldim 6 ları 13 senedir hiç görmemiştim kaybetmek istemiyorum

Dukan birasi nasil yapiliyo kizlar dunde sordum kimse cevap vermedi acmi iciliyo tokmu benim arkadas soruyoda
Ben sabah kahvaltıdan sonra içiyordum canım 1 lt yeşil çay demlenip soğutulacak 1 ad.soda eklenip sonra içine yarım limon sıkılacak içilecek ben böyle yaptım çok işe yarıyor limon bulamadığımdan yapamıyorum evde yapacağım yeniden

Günaydın Ecee..
Senide merak ediyorum acaba Fatma kaç verdi.
O kac verdi bilmiyom ama ben iyi verdim

Canim annemdeyim temizlik yapiyorum mesajini yeni gordum bana fiks hergune 50puan yaz cuma haric

tamam canım morti olalım ama bi şartım var az gelmeyeceksin elinden geldiği kadar buraya yaz emi ben sessiz mortileri sevmiyorum sende bana sataş emiiii...

aynen bende 6 ları kaybetmek istemiyorum canım.. haftaya ikimizde şu pis 7lerden kurtulalaım 69,900 olsa bizim olsun olsun ;))

gerçi sen regli olacakmışsıın yersin şişersin iyice regliyi bahane edip tatlıda yersin şişim diye sporda yapamazsın ayyy yetişemiyorum dersin bugünde yiyeyim ne olacak dersin kazanan kim tabikiiiii ADAAAAAAAA yaşasın kötülük yemene bakkk annemmmm ilk o 69 ları ben görecemmmm puhahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…