Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Biz senin en güzel hallerinizi biliriz en kısa zamanda yine aynı olacaksın bir ayran aşı corbalık iş seninkisiakşam parti var mı kız, ben pek süslenmeyeceğim bu kiloda hiç bir elbise yakışmaz, kotla gelsem olur mu
Yok canım bu hafta böyle olur haftaya farklı olur. Bu hafta spora daha da ağırlık verelim bence yani ben öyle yapıcam. Istersen sporda takip edelim birbirimizi.
Canım regl şişliği sendeki menülerin gayet güzeldi haftaya çok iyi eksi ile geleceğine eminim
Biz senin en güzel hallerinizi biliriz en kısa zamanda yine aynı olacaksın bir ayran aşı corbalık iş seninkisigel biz o batolunu hoplaya zıplaya gevşetiriz
Işte artık böö geldiKız bu sene nakış moda her yerde
bende sevmiyorum ve hiç yok öyle desenli bir kıyafetimIşte artık böö geldiondan sevmiyorum galiba heryerde bir gül bir çicek yoksa eskiden otandik şeyleri severdim ben
Ay o konuda haklısın, işin cılkı çıkıyorIşte artık böö geldiondan sevmiyorum galiba heryerde bir gül bir çicek yoksa eskiden otandik şeyleri severdim ben
Sinsisi duruyor korkutuyor arkada bir isler ceviriyor gibime geldiSeni bence dümdüz 65 yapmadan bırakmazbence de dur 1 hafta daha
Tebrik ederim canım
Tebrikler
Tebrikler canımEki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum
TebriklerBen de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
TebriklerGeçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300
Sinsisi duruyor korkutuyor arkada bir isler ceviriyor gibime geldi
Olmaz bu hafta ben haburger yiyecegim ödül.olarakbunu duysa kesin artık almaz listeye
Zanlımca kalmaz bu hafta 7-8 ayın acıni cikaracagım.bunu duysa yeter onaEfser yazımı okudun mu? Mezuniyet haftaya kaldı yazdı geçmişte miu
Sen kendini biliyorsun adam ama söz verdim kaptana az furacağım affetBundan sonra güzel olacak inşallah
Eki Görüntüle 2076544
Tebrikler harikasın canım
Tebrikler cocom
Ekledim kuzum
Doğru haklısın aslindaBen hayatımın sonuna kadar devam ettiremeyeceğim bi tempoda spor yapmak istemiyorum kuzum zaten kilo almamın ilk sebebi o. Az az yapıyorum :)
İnşallahhh :))
Ahahhaha kuzum yaaaaaaaaaaa size ne anlatcam kıyafet diyince
bugün iş yertine gelirken kızılayda ( ankaraın merkezi )
bi magazaya girdim iki ttane bluz biri bogazlı , digerri önü damla şeklinde açık
aldım deneme kabini için yukarı çıkıyordum koştur koştur
sen düş, merdivene yapış
ayyy bi kalkışım var
ddizim bir acıdı aman tanrım dedimmmm
ama bişiy yokmuş gibi dogru kabine gittimmmm
anammm dizimi tuttummm gözümden yaş geldiiii acıdan
dedimm bi cam olsa şurdan çıksammmm
aşagı inerken şimdi millet diycek aaaaa merdivene yapışan kız diye
neyse bluzda olmadı tabi
söz vermiştim kendime iyiceee zayıflayana kadar bişiy almıycam
diyeee , çarpıldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?