- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Sen de iyi vermişsin güzelim bu haftanın tırtı ben çıktımOlsun canım çok güzel buna da şükür diyelim ve önümüze bakalım mm
inş hep böle dewam ederim kuzumTamam yazdım canım
Tebrik ederim canım harika gidiyorsun
Tebrikler çok iyi kuzum
Oyy kıyamamda ben size ya
İnşallah canım bence benim daha çok gider sabah 7 de kalkıyorum gece doğru düzgün uyuyamıyorumMaşallah morticim aynı azalmış iz bu hafta. Inşallah haftaya daha da çok veririz.
Yok canım bu hafta böyle olur haftaya farklı olur. Bu hafta spora daha da ağırlık verelim bence yani ben öyle yapıcam. Istersen sporda takip edelim birbirimizi.Sen de iyi vermişsin güzelim bu haftanın tırtı ben çıktım
Kızlar reglilerim düzeliyor bazen ayı geciyordu düzensizliklerim şimdi 1 haftayı gecmiyor artık sanırim kilom oturunca dahada düzene girecek
Canım regl şişliği sendeki menülerin gayet güzeldi haftaya çok iyi eksi ile geleceğine eminim
Tamam zaten sen daha çok emziriyosun daha avantajlı sin .İnşallah canım bence benim daha çok gider sabah 7 de kalkıyorum gece doğru düzgün uyuyamıyorum
Yarın hafta sonu biraz daha geç tartılırım o zaman yine yazarım buraya
Aynen kilo aldim hersey alt üst oluyor düzensizliklerim bana çok iş acıyor kürtaja kardar iş uzuyor insallah hep böyle gider
efser cnm ben , 98 kilo iken çok zordu
pko hastasıyım zaten
şimdi 8 senedir , düzenli ama 70 kilo ya çıksam hemen bozuluyor
regli ile kilo verme parelell cnm
Ben de çok imrendim. Monte da çok beğendim çok yakışmış. Biz de görecek miyiz o günleri acabaNe kiskaniyorsun bacım sende böyle olacaksin
Siz çalıştıgınız için hergün dısarı cikiyorsunuz daha iyi bilirsiniz
Birde kaban hep kalın durur inceligi aranmıyor oyle
ay bugün buraya bi baglanamadım yaaa
tam oturuyorum bi iş çıkıyorrrrrrrrrr
neyse geldim sanırım
gündmi hiç yakalayamadım
bizim müdür geldi , zayıflamışsınız banu hanım dediiii
öglen yemegimide yedim geldimmm , tost yedm güzeldi
Triplimelek Megi
@Makbule007
@cakil80
@ErSeSi
@Bonus
@Sarayca
kızlar hadi bu gün itibariyle yeni bir başlangıç yapalım, hiç bozmadan yolumuza devam edelim, birbirimize destek olalım, 1 gün diyet yapıp, ertesi gün tüm emeklerimizi çöpe atmayalım, vücudumuzun dengesini bozmayalım, nefsimize sahip çıkalım... bir hafta 2 kg verip ertesi hafta 3 kg almayalım... var mısınız sağlıklı beslenip, spor yaparak güle eğlene kilo vermeye....
Ben soguk günlerde valla üseniyorumçalışmayla alakası yok kız sende dışarı çıkarken aynı şey geçerli
tabi şu var sabahın 7,40 ında evden çıkıyorum,hava karanlık soğuk,kazagımın üzerine kalın bi hırka giyiyorum mesela yoksa sırtlarım donuyo,o yüzden biraz büyük olması daha iyi,daha rahat hareket ediyorum
ohh afiyet olsun masumm
sadece tost mu yedin kız,doydun mu
oo iltifatlar gelmeye başlamış
ben bu öğlen dünyaları yedim ama doymadım yine,sabah çok aç kalıyorum ondan galiba,ıf i bırakıcam,sadece akşam dikkat edicem
WAYTEki Görüntüle 2076592 acill fikir
Olur tabii ki. Teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim .yalnız mortiyi biliyom da orti nasıl olunuyor onu bilmiyorumkız hatçik tebrikler maşallah sana orti olakmı seninle
@MiuLego malipinaya söylermisin lütfen aç gezdiğimi
ilaç bende ishal yapıyo
yesem bu kadar vermezdim kiiiii
Benimde çok hoşuma gitti
Yaa gozlerimi doldurmasana
Kendini dusundugun an benide hepimizide anman ne kadar guzel oldu saraycam sagolasincok guzel elektrikler aldim bu mesajdan asiri guzel
Allah kolaylık versin zaafiyetimizi yenmeyi nasip etsin bize insallah.
çaktırmaaaaOlur tabii ki. Teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim .yalnız mortiyi biliyom da orti nasıl olunuyor onu bilmiyorum
Tebrikler canım tabikide her eksi mükemmeldirgünaydın
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2
hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim.
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?