korumadasınız diye mecburen400 gr ne ola ki yarış var dediniz geldim sence yarış varken ben 400 gr la idare eder miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korumadasınız diye mecburen400 gr ne ola ki yarış var dediniz geldim sence yarış varken ben 400 gr la idare eder miyim
iyi iyi maşallahı var.. sporunu da yap emiArkadaşlar benim menunu teyit almayın bugün emi dışarda yemek istemedim
Sabah
1 adet küp şeker büyüklüğünde patates kizima yaptım sıcak mı diye baktım
Akşam
2 tane yumurta yağda
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
2 tane zeytin
Az üzüm
1 bardak çok az şekerli çay
Su 1 litre akşama 3 olur
@MiuLego
Yok balım bi git 34 36 sonra sevmezsen 40 çıkarsın ama giy yaniİnşallah hiç yükselmez o beden bi daha.bana 40 42 beden de yeter![]()
Yok kuzum eniştem çok farklı uğraşmaz gurur duyar keyif alır. Hava atar bu durumla öyle diyeyim.Zayiflayıncada ugrasıyolar canım merak etmesi En canli kanlı örnek benim![]()
Bi kere bilmem ki insaflı hedef koysun![]()
Ben diyom morti olak die sen cevap virmiyon napim kapına güllerle mi yazim ne istiyon![]()
Kız zaten 1.5 tempolu 1 saat normal yürüyüş var avm bi burda diğeri Ankara da minibüse binmek yerine maraton yaptım vitrin bakmalar falan dahil değil ha bide ustune market gordum 50 kilo yükü sirtimda 3 4 kat cikardimiyi iyi maşallahı var.. sporunu da yap emi
anam ben 34 beden olursam iskelet gibin olurum heralde herif kürdan niyetine kullanır beniYok balım bi git 34 36 sonra sevmezsen 40 çıkarsın ama giy yani
Ben bu hafta yedim korumayi yenecegiz Tellioğlu larinikorumadasınız diye mecburen![]()
Fıstık gibi olursun be bırakın şu kocalarianam ben 34 beden olursam iskelet gibin olurum heralde herif kürdan niyetine kullanır beni![]()
![]()
Öyle olsun insallah yok beniki ayni tas aynı hamam benim tutar bir yanım yokYok kuzum eniştem çok farklı uğraşmaz gurur duyar keyif alır. Hava atar bu durumla öyle diyeyim.
Bak benim eşim uğraşır. O gün yakında annenizi kucağımda taşıyacam az daha kilo verince diyor. Kıskançlık krizleri tutacak biliyorum
3 kere söledim Allah'tan kork kadınnnnNeden olmasın sıradan şeyleri sevmiyorum belki benbugün dediysen valla görmedim henüz.
Er türlü kabulümdür.
sus o hedefe gelinecek
Fıstık gibi olursun be bırakın şu kocalari
Bende çok teklif ettim ama bonus beni begenmedi3 kere söledim Allah'tan kork kadınnnnTemem morti olak kilolar da denk zaten
![]()
3 kere söledim Allah'tan kork kadınnnnTemem morti olak kilolar da denk zaten
![]()