• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar benim menunu teyit almayın bugün emi dışarda yemek istemedim
Sabah
1 adet küp şeker büyüklüğünde patates kizima yaptım sıcak mı diye baktım
Akşam
2 tane yumurta yağda
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
2 tane zeytin
Az üzüm
1 bardak çok az şekerli çay
Su 1 litre akşama 3 olur
@MiuLego
iyi iyi maşallahı var.. sporunu da yap emi

Zayiflayıncada ugrasıyolar canım merak etmesi En canli kanlı örnek benim :işsiz:
Yok kuzum eniştem çok farklı uğraşmaz gurur duyar keyif alır. Hava atar bu durumla öyle diyeyim.
Bak benim eşim uğraşır. O gün yakında annenizi kucağımda taşıyacam az daha kilo verince diyor. Kıskançlık krizleri tutacak biliyorum

iyi iyi maşallahı var.. sporunu da yap emi
Kız zaten 1.5 tempolu 1 saat normal yürüyüş var avm bi burda diğeri Ankara da minibüse binmek yerine maraton yaptım vitrin bakmalar falan dahil değil ha bide ustune market gordum 50 kilo yükü sirtimda 3 4 kat cikardim

Yok kuzum eniştem çok farklı uğraşmaz gurur duyar keyif alır. Hava atar bu durumla öyle diyeyim.
Bak benim eşim uğraşır. O gün yakında annenizi kucağımda taşıyacam az daha kilo verince diyor. Kıskançlık krizleri tutacak biliyorum
Öyle olsun insallah yok beniki ayni tas aynı hamam benim tutar bir yanım yok :KK14:

Öveyim diye önce uğraşır:işsiz: iki saat sonra tüm fikileri degişmiş farklı bir cümle kurar :110:

Back
X