- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
O sanırım eski adını alamamıştı yeni isim aldım demistiBAKTIM ben yok
Mıhtemelen kullanıcı adı farklı idi
Neydi ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sanırım eski adını alamamıştı yeni isim aldım demistiBAKTIM ben yok
Mıhtemelen kullanıcı adı farklı idi
Neydi ki![]()
Hangi takım daha güçlü olmuş sence?Demi ama yani ne varmış adaletli adaletli alt tarafı bireysel de 1 lik gormus kişileri hep bir tk koymussun üstüne meta hızlı olanlari eklemissin yuzdesiyle cosanlarda çabası olmus
Aynen oyle oldu canim bide ruh halimde iyi degildi bu hafta cozuttum insallah bi an once 69lara geri dönüş yapacamOooooooooooooooooooooo fridevs tsunami etkisi yapmış bu sefer adacım ...
ama bi mesajda yeme şeklini okudum ...aynı ben ... git gel .. yemkten sonra cart curt ... cart curttan biraz sonra meyveler..meyvelerden sonra kazınıp ekmek peynirler .. son bir tatlı kapanış ..bi daha kazınışyani gelmemesi artının mümkün değil .
o yüzden yedin bitti... artık tamam .
senin hemen 69larda görelim hadi
nasıl da bilirim bir tebrik geleceğini yine Bernayaharikasın valla .
Süpeer.
En sevdiğim şey istikrar var sende
Biraz önce mesajlarda gördüm cocom .... menülerinle üzmüşsün sanki![]()
kilonu tebrik ederim ama yediklerine de dikkat et... yoksa tartı inse de yağlar seni terk etmez ve kilondan daha fazla durursun
Ahhha bi ada da burda .. onda baba faktörü vardı hadi sende ne var ... kız ben kadar kilo alıyorsunuz huuuuuuuuuuu ...kendinize gelin hadi
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay eceeeeeeeeeeeeeeem benim ya
süpersin süpeeeeeeeeeeeeeeeer .... nasıl da yakışmış 66 lar .... tez vakit 65 lere
nevom geçen hafta da 400 gr dı değil mi ? 2 haftada 700 gr . plato dönemine girdiğinin sinyali bence .. çünkü okumadım ama senin kaçamak vs yapmadığına eminim ... bildiğin duraklamadasın .
yeme saatlerin başta olmak üzere tüm vücudun alıştığı dengeyi sarmalısın bu hafta ..azaltarak ya da çoğaltarak o önemli değil ama bir şaşırtma şart
600 gr vooov değildir evet ama bence kötü bir sonuçta değil .. daha iyisi gelebilirmiş sadece ..yine de tebrikler
bu haftada da gr gitti ise ..bu hafta da bir şeyler yanlış gitmiş olmalı ....
sen hırslı kadınsın yahu .
listede olup bu kadar az klo vermeyi kendine yakıştırmazsın benim bildiğim .
Şaka bi tarafa bu iş diyetle spor işi hiccc belli olmaz azmeden kazanır tk sıkı tutan kazanirHangi takım daha güçlü olmuş sence?
Bi kere bilmem ki insaflı hedef koysun![]()
Yani miu kaptan dağılım adaletli mi sence. Sonuç şimdiden belli![]()
Sarayca susar mısın lütfen![]()
Geçen cuma 60,8
Bu cuma 60,3
Verilen kilo 0,5
Oran: - 0,82
@Shut Up Sen hangi etapta mezun olmuştun canım? 7. Takımdandı dimi mezuniyetin? Nick aynı mıydı?
Ay bilgisayar başındakilerden biri bakabilir mi ? Sonuç listelerinde shut up diye arama yaptırabilir mi ya da mezunlar topşğinde??? O bilgiler lazım bana unuttuydum onları yazacağımııı
Ausencia bu korumayı becerebiliyor muyum ben bide yiyorum ama yine de verdim neden bunyemi kafayı yedi ben mj
Sana zor olur ben bulayım ausum eve gidinceben 98.9 dediydim onu beğendin mi ?
açık ara seferoğulları diyor listeler
tebrikleeeeeeeeeeeeeeer
ben bakıp yazmıştım miu hande ilk yazdığı zaman .
Çünkü yeni üyelik almış .
eskisini bildirmen lazım demiştim miu ya ...
aleksia gibi bişeydi sallıyorum şu an :) geçmiş mesajlarımdan bulayım mı ?
sen bakma geçmişe, kız yarışı bile bıraktım ben
, kaç hafta kilo yazmadım, çok zor durumdaydım , sen yoktun hayrişim, ama küllerimden yeniden doğdum, artık buradayım
![]()
Neden böyle oldu mortim en az 1kilo bekliyordum senden duelloya devam mi
nehirnil111
@begum75
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
nehirnil111
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Sarayca
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@masumm
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
Nevreste
@eflalim
@begum75
@Donna_salut
Whiteblacklife
@nehirnil111
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Ahu060812
Antepia27
malipina
@Sarayca
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@cakil80
@Nefs
matematik61
@masumm
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
ecemavi
@Zeytinlerimm
@suspushanimcim
@hepfit
@Candysugar
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
Ausencia
Oooooooooooooooooooooo fridevs tsunami etkisi yapmış bu sefer adacım ...
ama bi mesajda yeme şeklini okudum ...aynı ben ... git gel .. yemkten sonra cart curt ... cart curttan biraz sonra meyveler..meyvelerden sonra kazınıp ekmek peynirler .. son bir tatlı kapanış ..bi daha kazınışyani gelmemesi artının mümkün değil .
o yüzden yedin bitti... artık tamam .
senin hemen 69larda görelim hadi
nasıl da bilirim bir tebrik geleceğini yine Bernayaharikasın valla .
Süpeer.
En sevdiğim şey istikrar var sende
Biraz önce mesajlarda gördüm cocom .... menülerinle üzmüşsün sanki![]()
kilonu tebrik ederim ama yediklerine de dikkat et... yoksa tartı inse de yağlar seni terk etmez ve kilondan daha fazla durursun
Ahhha bi ada da burda .. onda baba faktörü vardı hadi sende ne var ... kız ben kadar kilo alıyorsunuz huuuuuuuuuuu ...kendinize gelin hadi
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay eceeeeeeeeeeeeeeem benim ya
süpersin süpeeeeeeeeeeeeeeeer .... nasıl da yakışmış 66 lar .... tez vakit 65 lere
nevom geçen hafta da 400 gr dı değil mi ? 2 haftada 700 gr . plato dönemine girdiğinin sinyali bence .. çünkü okumadım ama senin kaçamak vs yapmadığına eminim ... bildiğin duraklamadasın .
yeme saatlerin başta olmak üzere tüm vücudun alıştığı dengeyi sarmalısın bu hafta ..azaltarak ya da çoğaltarak o önemli değil ama bir şaşırtma şart
600 gr vooov değildir evet ama bence kötü bir sonuçta değil .. daha iyisi gelebilirmiş sadece ..yine de tebrikler
bu haftada da gr gitti ise ..bu hafta da bir şeyler yanlış gitmiş olmalı ....
sen hırslı kadınsın yahu .
listede olup bu kadar az klo vermeyi kendine yakıştırmazsın benim bildiğim .
Ahu060812 @Sarayca
Antepia27
malipina @Zeytinlerimm @suspushanimcim @hepfit
ecemavi @Candysugar Starlarım bendesiniz bu hafta sporlarınıza beni etiketlemeyi unutmayın
Bol spor bol su fit vücutlar hadi bakem
![]()
Kalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....![]()
Ayyy kızlar çok mutluyum hemde çok rabbim hepimize nasip etsin 34 36 beden giymeyi
Başım bağlı benim![]()
Kasap Hamdi'ye hoşgeldiniz etiniz nası olsun çiğ çiğ mi olsunYa benimsin ya benim bonus sonunda olacaksın mortimmm seni çiğ çiğ yiyeceğim hemide
Ausum haftanın 3 4 günü sıkı spor yapıyorum geri kalan günler 30 1 saat arası yuruyus 3 gün diyet gibi yiyip 4 gün sütlaç pilav bitter çikolata yada akşam ekstra meyve tuketiyorumcanım takip edemiyorum ki hiç ... ne yiyorsun ne kadar spor yapıyorsun ? ezbere yorum olur şimdi benim ki .
ama korumada bu kadar kilo verilmez tabii ki de ..
hani amacım 200-300 vermekken 1.8 çoooooooooooooooook
Sorma canım bi de kimse yoktu yanimda. Pazartesi asisindan da huysuz cocuk.doktor hemsire gordu mu felaket agladi.Berna canım çok geçmişmatematik61 hastane ortamı ..tahliller.. çocukla çok zor
Cok sagol canimAyyy kuzum geçmiş olsun
Tellioğlu flower mesajı almıştır takımdaş white, bu hafta sonu süper müthiş spor yapacağım!!Yarın ben isimde çok bol bol spor duyurulur Tellioğlu larina
Et produr pro candırKasap Hamdi'ye hoşgeldiniz etiniz nası olsun çiğ çiğ mi olsun![]()
İşte bak mesaj açık ama tek kişiyle hiç bir şey değişmez önemli olan tk bi arada tutup herkese aynı hırsı azmi yukleyebilmekTellioğlu flower mesajı almıştır takımdaş white, bu hafta sonu süper müthiş spor yapacağım!!
Evet canım iki haftadır çok az gidiyor ve ciddi sinir oluyorumnevom geçen hafta da 400 gr dı değil mi ? 2 haftada 700 gr . plato dönemine girdiğinin sinyali bence .. çünkü okumadım ama senin kaçamak vs yapmadığına eminim ... bildiğin duraklamadasın .
Ausum haftanın 3 4 günü sıkı spor yapıyorum geri kalan günler 30 1 saat arası yuruyus 3 gün diyet gibi yiyip 4 gün sütlaç pilav bitter çikolata yada akşam ekstra meyve tuketiyorum