Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sopa ye sopada
beni ye ben daha yağlıyı şuan![]()
Kızlara söyleyecegim bir iki şey var. buranın kiymetini iyibilsinler.Efser kuzummmmmmmm
uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir yolculuğun ardından gurura mezun oldun bence..
Tebrik ederim.. keyfini çıkarma zamanın.. hak ettin fazlasıyla..
kocamaaaannnnnnnnnnn alkışlar
hadi ponponları aldım![]()
Şuan kv kp karşılıklı çay iciyoruz
Çok zevk alıyorum harika
Jillan imda 20. Dakikada kaldı![]()
azcık dinleneyim bennnnnn
gece gelrimmmmmmmmmmmmm
Ausencia ausum sonuçlarda yanlış bişey yaptıysam geç olmadan beni cepten dürt emi
![]()
Seni elektrik sandalyeye alayim eglenecek misin bi bakalimAllahim.cok eğleniyorum![]()
Allahim.cok eğleniyorum![]()
Kızlara söyleyecegim bir iki şey var. buranın kiymetini iyibilsinler.
Ben bu başarıyı once kendime sonrada buraya borçluyumburaya yazacakları 5 tane pirinc tanesinin bile burda rolü çok büyük bu bilinçle ilerlerseniz başarı kendiliginden gelir
unutmayın mücize ne çayda ne ota ne iksirde mücize sizin icinizde kendinize inanırsanız iksilerde mücize etkisini gösterir
Unutmayın mücize sizsiniz![]()
tarçın var .. kesmiyor mu?
tarçın var .. kesmiyor mu?
1 tk at kakao çok istediyse canın(tabiki de kalori )
Bak aglamiyordum niye böyle yapıyon simdi
Kızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim![]()
Bildirim yapmadın
Önceki hafta da yapmadın
2 hafta üst üste yapmayanı siliyom
Bildirim yapınca ekliyom
Kızlara söyleyecegim bir iki şey var. buranın kiymetini iyibilsinler.
Ben bu başarıyı once kendime sonrada buraya borçluyumburaya yazacakları 5 tane pirinc tanesinin bile burda rolü çok büyük bu bilinçle ilerlerseniz başarı kendiliginden gelir
unutmayın mücize ne çayda ne ota ne iksirde mücize sizin icinizde kendinize inanırsanız iksilerde mücize etkisini gösterir
Unutmayın mücize sizsiniz![]()
Direk bogsam kaloriler gider demi,en iyisi bakisayim da kalori yakarımahahahahahh kv ile bakışmanın yaktığı kalori bence jilliandan fazladırboğmalı adrenalin dk sı 15 puan olmalı
belanı benden bulma dedin tabii ki
şöyle bi baktım elin eemeğine sağlık kuzum ....![]()
tarçınlı süt kesmiyor diyorsun ... mantık şu kakaolu süt içmeyince daha kötü şeylere yöneleceksen bence iç ...
taarçın kesmiyor muuu sorusu ..kafalar aynı![]()