Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser Efser kuzummmmmmmm

uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir yolculuğun ardından gurura mezun oldun bence..

Tebrik ederim.. keyfini çıkarma zamanın.. hak ettin fazlasıyla..

kocamaaaannnnnnnnnnn alkışlar:KK9:

hadi ponponları aldım:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::KK67:
Kızlara söyleyecegim bir iki şey var. buranın kiymetini iyibilsinler.
Ben bu başarıyı once kendime sonrada buraya borçluyum :KK200: buraya yazacakları 5 tane pirinc tanesinin bile burda rolü çok büyük bu bilinçle ilerlerseniz başarı kendiliginden gelir :KK66:unutmayın mücize ne çayda ne ota ne iksirde mücize sizin icinizde kendinize inanırsanız iksilerde mücize etkisini gösterir
Unutmayın mücize sizsiniz :KK36:

Şuan kv kp karşılıklı çay iciyoruz:eğlence:
Çok zevk alıyorum harika :işsiz::deli:
Jillan imda 20. Dakikada kaldı:işsiz:

ahahahahahh kv ile bakışmanın yaktığı kalori bence jilliandan fazladır :rolleyes::rolleyes::rolleyes:boğmalı adrenalin dk sı 15 puan olmalı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

belanı benden bulma dedin tabii ki :cool:

azcık dinleneyim bennnnnn

gece gelrimmmmmmmmmmmmm

Ausencia Ausencia ausum sonuçlarda yanlış bişey yaptıysam geç olmadan beni cepten dürt emi:oops:

şöyle bi baktım elin eemeğine sağlık kuzum ....:KK68:

Allahim.cok eğleniyorum :KK70:
saka-yapinca-liseli_780x728-lygwrshrj9.webp

Ben bu başarıyı once kendime sonrada buraya borçluyum :KK200: buraya yazacakları 5 tane pirinc tanesinin bile burda rolü çok büyük bu bilinçle ilerlerseniz başarı kendiliginden gelir :KK66:unutmayın mücize ne çayda ne ota ne iksirde mücize sizin icinizde kendinize inanırsanız iksilerde mücize etkisini gösterir
:KK42:

Kızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim :halay:

ama bu kirlenmek değil ki banum ... sen ıf bozulunca da kirlendim sayıyorsun

bence temizsin

Son düzenleme:
Bildirim yapmadın
Önceki hafta da yapmadın
2 hafta üst üste yapmayanı siliyom
Bildirim yapınca ekliyom

anladım. bu akşam 83.4 çıktım.

tatlım tebrik ederim seni. çok güzel kilo verdin :KK24:

ahahahahahh kv ile bakışmanın yaktığı kalori bence jilliandan fazladır :rolleyes::rolleyes::rolleyes:boğmalı adrenalin dk sı 15 puan olmalı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

belanı benden bulma dedin tabii ki :cool:

şöyle bi baktım elin eemeğine sağlık kuzum ....:KK68:
Direk bogsam kaloriler gider demi,en iyisi bakisayim da kalori yakarım:deli:

Back
X