• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Efser kuzummmmmmmm

uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir yolculuğun ardından gurura mezun oldun bence..

Tebrik ederim.. keyfini çıkarma zamanın.. hak ettin fazlasıyla..

kocamaaaannnnnnnnnnn alkışlar:KK9:

hadi ponponları aldım:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::KK67:
Kızlara söyleyecegim bir iki şey var. buranın kiymetini iyibilsinler.
Ben bu başarıyı once kendime sonrada buraya borçluyum :KK200: buraya yazacakları 5 tane pirinc tanesinin bile burda rolü çok büyük bu bilinçle ilerlerseniz başarı kendiliginden gelir :KK66:unutmayın mücize ne çayda ne ota ne iksirde mücize sizin icinizde kendinize inanırsanız iksilerde mücize etkisini gösterir
Unutmayın mücize sizsiniz :KK36:

Şuan kv kp karşılıklı çay iciyoruz:eğlence:
Çok zevk alıyorum harika :işsiz::deli:
Jillan imda 20. Dakikada kaldı:işsiz:

ahahahahahh kv ile bakışmanın yaktığı kalori bence jilliandan fazladır :rolleyes::rolleyes::rolleyes:boğmalı adrenalin dk sı 15 puan olmalı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

belanı benden bulma dedin tabii ki :cool:

azcık dinleneyim bennnnnn

gece gelrimmmmmmmmmmmmm

@Ausencia ausum sonuçlarda yanlış bişey yaptıysam geç olmadan beni cepten dürt emi:oops:

şöyle bi baktım elin eemeğine sağlık kuzum ....:KK68:

Allahim.cok eğleniyorum :KK70:
saka-yapinca-liseli_780x728-lygwrshrj9.webp

Ben bu başarıyı once kendime sonrada buraya borçluyum :KK200: buraya yazacakları 5 tane pirinc tanesinin bile burda rolü çok büyük bu bilinçle ilerlerseniz başarı kendiliginden gelir :KK66:unutmayın mücize ne çayda ne ota ne iksirde mücize sizin icinizde kendinize inanırsanız iksilerde mücize etkisini gösterir
:KK42:

@MiuLego @Ausencia kakaonun bi sakincasi olurmu toz halinde kalorilimi kendisi?
Sute katilirmi?

tarçınlı süt kesmiyor diyorsun ... mantık şu kakaolu süt içmeyince daha kötü şeylere yöneleceksen bence iç ...

Kızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim :halay:

ama bu kirlenmek değil ki banum ... sen ıf bozulunca da kirlendim sayıyorsun

bence temizsin

Son düzenleme:
Bildirim yapmadın
Önceki hafta da yapmadın
2 hafta üst üste yapmayanı siliyom
Bildirim yapınca ekliyom

anladım. bu akşam 83.4 çıktım.

tatlım tebrik ederim seni. çok güzel kilo verdin :KK24:

ahahahahahh kv ile bakışmanın yaktığı kalori bence jilliandan fazladır :rolleyes::rolleyes::rolleyes:boğmalı adrenalin dk sı 15 puan olmalı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

belanı benden bulma dedin tabii ki :cool:

şöyle bi baktım elin eemeğine sağlık kuzum ....:KK68:
Direk bogsam kaloriler gider demi,en iyisi bakisayim da kalori yakarım:deli:

Back
X