Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niye yanlış anlayayım kuzum :KK19:
Hedefim 40 kilo benim onun icin en az 57- 58 olmam lazım :super:
Şu an hissedigim şey metanin direnci yaz aylarında daha kolay gidiyordu o yüzden ayda 1 kilo vermeyi hedefliyorum yaza kadar sanırım en az 3 kilo vermiş olmalıyım ondan sonra ver elini 57 insallah :rolleyes:
40 kilomu olcan:işsiz::işsiz::KK57:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:az daha böyle konuşursan :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:diri diri gömerim mezaraaaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

o takımı çok sahplenmekten kuzucum.. seviyoz seni biz:KK74::KK37::KK36:
Şakası bi tarafa da miu valla freni patlamış kamyon gibiyim bi dur demek lazım herkese bi yorum herkese bi cevap biri çıksa sana ne oluyor dese verecek cvp yok o yüzden frenleri bi kontrol etmem lazım artık farkındayım

Harikasın canım tebrik ederim :KK9::KK73:

Çaban gitmesin tabi ki de bu hafta çok mu kaçırdın nasıl geldi öyle bir anda bir de bence fazlalık vardır sıktığın an gideceklerdir öyle düşün ama kendine yapma bunu bu hafta hemen atağa geç derim :KK36:

:oha::KK45::KK57:Bu ne be :rolleyes:Tebrikler canım nasıl muhteşem bir tartı listeye girmeden hedefine ulaşacaksın diye korkuyorum:KK70:

Olsun kuzum sonuçta gitmiş mi gitmiş demek ki tuttu biraz hafta içi ama yine de güzel rakam 64 göz kırpıyor :KK8::KK9::KK73:

Tebrik ederim canım çok güzel:KK9::KK73:

Begüşüm nasıl çabaladığını biliyorum o yüzden üzülme lütfen o kesin kaslarını yorduğundan oldu hafta sonu düşeceksin bak gör çünkü temizdin bütün hafta :KK37:

Kilo oranın çok az canım o yüzden fazla gidecek kilon olmadığı için spor vücudunu şekillendiriyordur merak etme çok normal :KK9::KK73:
Kendimi toparlayabilsem herseyi toparlayacagim da çok dagildim. Şuan kendimle mücadele ediyorum

Oysa simdi ben artik kis ortasinda kararsiz
Gocmek gocmek ya da kalmak mi
Yasarken dinledigim civil civil bahari
Yeniden bastan yakalamak mi?

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:az daha böyle konuşursan :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:diri diri gömerim mezaraaaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

o takımı çok sahplenmekten kuzucum.. seviyoz seni biz:KK74::KK37::KK36:
Şakası bi tarafa da miu valla freni patlamış kamyon gibiyim bi dur demek lazım herkese bi yorum herkese bi cevap biri çıksa sana ne oluyor dese verecek cvp yok o yüzden frenleri bi kontrol etmem lazım artık farkındayım geçen akşam çakıl a gittim mesela sonrada çok üzüldüm

aşırı kirlenmişin banu.. keseye gelem mi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hahaaa gel yevrummmm gel :D

Banum o senin azmin eğer sen istemesydin olmazdı bence çok yakın sana liste artık iki uç haftalık işi var ondan sonra gelsin 55 ler nede yakışır be sana zaten suslusun ama enişte beye dikkat kıskançlık krizine girmesin

Bugün zayiflamissiniz diyenler bile oldu wayt ıns yeni yılın ilk haftası listedeyim :halay:

seferoğlu olarak sana bu var:sopa: komşuna ikram et tutma onları evde:işsiz:

kızım bu nasıl spor şu saatte tekrar eliptik yaptırıcan bana utanmıyon mu, yazık değil mi bana:ruh:

yaşasın seferoğulları:KK200:

ben burdayım 1 saat sporumu yaptım geldim ama donna nın sporlarını toplayınca ağlamak istedim:cry:

yoğurt çorbası ve bulgurlu köfteyle mi? başka bişey mi yedin:KK57:

Yok kız onları yedim sadece
İşte bende böyle bı piskopatim

kim la senin canın :KK62:

Seyyyy tabiki sennnn :D

Hahaaa gel yevrummmm gel :KK70:

Bugün zayiflamissiniz diyenler bile oldu wayt ıns yeni yılın ilk haftası listedeyim :halay:

Yok kız onları yedim sadece
İşte bende böyle bı piskopatim

Seyyyy tabiki sennnn :KK70:
Seni listede görmeyi 55 gormeyi inanki çok istiyorum yaz başı 55 olacaksın eminim

Back
X