- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Resim paylaştım balım o montu aldım siyah ve kahve pantolon aldım iki tane tunik aldimNeler aldın bu arada alışverişteydin bugün
SON HALİ
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
begum75
@nehirnil111
@masumm
@Donna_salut
@Triplimelek Megi
@malipina
@Floweroflife
Nefs
@ecemavi
@Leeshinmee
Bonus
@ada81
@yakamozz-z
SEFEROĞULLARI
@eflalim
Nevreste
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
@Sarayca
@cakil80
@Shut Up
@suspushanimcim
@Antepia27
matematik61
@Ahu060812
@hepfit
@hatice901217
Yok canım görmedimCanım gün içinde gelmedin sen sanırım. Miu dedi son çağrımdır diye sefer telli için. Görmedin sanırım
Pehhh o da neymişAmin inşaallah canımDaha 4.5 kilo var
Nevreste nasıl yoksun yaaaaa ben yanlış nevo mu görüyom orda acabaa
Kız ben seni kendim yazdıydım zaten diyommmmmYok canım görmedim
Ama akşam yazdım cevap veren olmadı.Şimdi tekrar yazdım...
Etiket yapılsaydı farkederdim
Yok canım nerede 2 haftadır 700 gr ancak gitti.2 hafta önce ben de öyle düşünüyordum ama işte evde ki hesap çarşıya uymadıPehhh o da neymiş3 hafta bilemedin 4 hafta sonra yanımdasın
TamamKız ben seni kendim yazdıydım zaten diyommmmm
hayırlı olsun canım güzel günlerde giyin inşallahResim paylaştım balım o montu aldım siyah ve kahve pantolon aldım iki tane tunik aldim
benimde hala gelecek davul gibiyimAha hala gelecek bugün yarın galiba şuan içimde kıyamet kopuyor
Bir kac ay sonra gör onlari senhayır bi de benim üst kısım hep small, hep popoya alıyorum. bildiğin aleni popomu inceliyo demekki bunlar
hayırlı olsun canım güzel günlerde giyin inşallah
benimde hala gelecek davul gibiyim
İyi o zaman durum eşit hala gelince eksi 1.2 eksi getirirde bana söylemesi ayiphayırlı olsun canım güzel günlerde giyin inşallah
benimde hala gelecek davul gibiyim
geçmişten çıkamadım, az bi spor yapalım dedik naptınız yaaaa oku oku bitmio
Eyvahlar olsun, kıskançlık şeysi tuttu
Onların yanında insan dahada hirslanir yahuBizimkiler kapita pencereden bana bakıyolar ne zaman yiyecek ne zaman kilo alacak diye kalıbımı basarımçünkü onlar böyle hayattan zevk alıyor haz alma duyguları farklı calışıyor
aus kızına çocuk seccadesi işleyip kargo yapsam kabul eder misjn
Hoş onların demesi beni gaza getirecek degil ama içindeki duygulari bukadar belli etmeseler iyiydideseydim diyetteyim daha dikkat cekerdim ondan hiç demedim onlarda hissetse bile bana söylemediler
Yok nevreste, miu çağrı yaptı, görmedin demekBen niye yokum o tellioğulları seferoğullarındaBenden ümidi kestiniz mi
hayır bi de benim üst kısım hep small, hep popoya alıyorum. bildiğin aleni popomu inceliyo demekki bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?