Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego hedef verdin mi geçmişi okuyamadım tam telefonum dondu artık:) bana hedef şeetsene. Ben bu haftanın hedefini geçen pazar günü görmüştüm aslında 53.9 demiştin. O yüzden hafta boyunca yatacam dedim yüz gr fazla çıktım:) güveniyorum kendime bu hafta tam on ikiden vurmaya

Senin bu yediklerin bana bir hafta yeter balım goruselim bakalım seni çiğ çiğ yiyeceğim acim zaten benim serefime tantuni bile yenmiş afiyet olsun bol bol artı olsun emi

Seferoğlu ve Tellioğlu diye iki grup yaptım en çok hangi grup kilo verirse o kazanacak yani artı gelirsen arkadaşlar in hakkında girmiş olacak sorumluluk duygusu yükleyecek bu da bize
Aaa evet biliyordum onu ama başladığını bilmiyordum liste dışı olanlar hangileri

Senin bu yediklerin bana bir hafta yeter balım goruselim bakalım seni çiğ çiğ yiyeceğim acim zaten benim serefime tantuni bile yenmiş afiyet olsun bol bol artı olsun emi
Olmaz olmaz ben biliyorum kendimi artık ben seni haşlama yapıp üstüne isot atıp lavaşa sarıp yiyeceğim ohhh misss

Valla kuzum işin sırri diyeti heryere götüreceksin tatildede diyet yapılır iyi gelecekse git dinlen gel
Benim bir lafım var cin atasözü gibi bazen bu kadar cıplak kalan duyguları görünce benim insanlık duygularım zehirleniyor yaramıyor bana

Bizimkiler kapita pencereden bana bakıyolar ne zaman yiyecek ne zaman kilo alacak diye kalıbımı basarım çünkü onlar böyle hayattan zevk alıyor haz alma duyguları farklı calışıyor

hayır bi de benim üst kısım hep small, hep popoya alıyorum. bildiğin aleni popomu inceliyo demekki bunlar

Selammmm Hatunlarummm
Etiketlere yazayım biii sonra batip cikayimm huuuuu

Neyse ki 100 gr atlatmış gömdükleri ni
Demiii canomm ama ne yedimm beee
O kac verdi bilmiyom ama ben iyi verdim

Canim annemdeyim temizlik yapiyorum mesajini yeni gordum bana fiks hergune 50puan yaz cuma haric
Oooo Tebrikler bacimm bin maşallah sana valla çocuklarla iyi yapiyonn
Ausummm sen bana verirsenn ben Batarimm loooo daha cikamam kii....
Seninkiler senin olsunn sen verirsin kii
Telliogluyummm bennn artikimm korkun ulennn bendenn...

O 53.5 buraya gelecek heyyttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…