Yani güven kendine. AyrıcaAz yazin be gunah lan
Sarayca ben seni neye kabul etmiyim la kendime guvenememisimdir.
Bundan sonra kil derse kabul etmezsem na boyle oliyimbana gore cok guzelde carpikmi carpik sonucta
Beni çok mutlu ettin ausummmmbence çok iyi nisa ... yani çok dikkat etmedi isen ...
yaaaaaaaaaaaa sen var yanasıl güzel kalbin .... ne demek kabul etmek etmemek teyzesi
Her şey gönlünce olsunBen su ruh halinden çıkabilsem yola devam edeceğim. Bu hafta çok sıkı yapamayabilirim ama toparlayacagim bitmiş hissediyorum suan
Senin bu yediklerin bana bir hafta yeter balım goruselim bakalım seni çiğ çiğ yiyeceğim acim zaten benim serefime tantuni bile yenmiş afiyet olsun bol bol artı olsun emiMenü şeedeyim
Sabah 9.00
Yumurta 2 tane omlet
Nane maydonoz tere salatası
Ayyyy isot nar ekşisi zeytinyağı üçlüsü
Üç dlm ekmek evet çok oldu.
Öğle
Üç kaşık kısır
Bir ısırık poğaça
Bir çatal ıspanaklı kek
Akşam
Tantuni
Yeşillik
Bir bardak gazlı içecek
Çok pis abarttım evethepsi vaytım için tantuniyi onun şerefine yedim kısırı kendim için. sabah ki üç dlmin hikmeti neydi bilmiyorum
Whiteblacklife kuzucum yerim senin incecik belini maşallah benim mortime görüşeceğiz bu hafta yavrucum öpüyorum yanaklarından
@MiuLego bugün 40 dk yürüyüşüm var canım. Etiket yapmam gereken biri varmı acaba?
40 olmak istersem artık yolda organ bıraka bıraka giderim dalak gereksiz. safrayla anlaşamıyorum. böbrek tekte olsa olur. diye diye 40 olurum artık
Aaa evet biliyordum onu ama başladığını bilmiyordumSeferoğlu ve Tellioğlu diye iki grup yaptım en çok hangi grup kilo verirse o kazanacak yani artı gelirsen arkadaşlar in hakkında girmiş olacak sorumluluk duygusu yükleyecek bu da bize
Amin inşaallah canımSagol canım darısı size olsun
Olmaz olmaz ben biliyorum kendimi artıkSenin bu yediklerin bana bir hafta yeter balım goruselim bakalım seni çiğ çiğ yiyeceğim acim zaten benim serefime tantuni bile yenmiş afiyet olsun bol bol artı olsun emi
Valla kuzum işin sırri diyeti heryere götüreceksin tatildede diyet yapılırAllah
inşallah canım. 2 hafta sonra Allahın izniyle izne çıkacağım. tatile gideceğim. hem kafamı toplarım tatil yaparım hem de bol bol yürüyüşefser azcık dinlenmem lazım. çok yorgunum. biraz da bu yüzden diyete spora adapte olamıyorum.
efserim hasetlerindendirçatlamışlardır
Ben niye yokum o tellioğulları seferoğullarındaHadi bakalım nisaaaaaa
Yarış da başladı telli-sefer
Göreyim seni kuzum
Ayyy akşam akşam sıkı güldum ha bu yediklerin le mi beni yeneceksin acabaOlmaz olmaz ben biliyorum kendimi artıkben seni haşlama yapıp üstüne isot atıp lavaşa sarıp yiyeceğim ohhh misss
Canım gün içinde gelmedin sen sanırım. Miu dedi son çağrımdır diye sefer telli için. Görmedin sanırımBen niye yokum o tellioğulları seferoğullarındaBenden ümidi kestiniz mi
EveeetttAyyy akşam akşam sıkı güldum ha bu yediklerin le mi beni yeneceksin acaba
Bizimkiler kapita pencereden bana bakıyolar ne zaman yiyecek ne zaman kilo alacak diye kalıbımı basarımçünkü onlar böyle hayattan zevk alıyor haz alma duyguları farklı calışıyor
Neler aldın bu arada alışverişteydin bugünAyyy akşam akşam sıkı güldum ha bu yediklerin le mi beni yeneceksin acaba
Sen miu etiket yap katılmak istiyorum diye seni ekler bi tk karışık listeAaa evet biliyordum onu ama başladığını bilmiyordumliste dışı olanlar hangileri
Demiii canomm ama ne yedimm beeeNeyse ki 100 gr atlatmış gömdükleri ni
Oooo Tebrikler bacimm bin maşallah sana valla çocuklarla iyi yapiyonnO kac verdi bilmiyom ama ben iyi verdim
Canim annemdeyim temizlik yapiyorum mesajini yeni gordum bana fiks hergune 50puan yaz cuma haric
Ausummm sen bana verirsenn ben Batarimm loooo daha cikamam kii....Nefsimmmmmmmmmmm 100 gr artıyı bana versenebenimkini sana vereyim bende ..eksi mi artı mı demem
canım diyet yapmamışsındır sen , o yüzden 100 gr normal
GORA repliği geldi aklıma , affına sığınarak , Kimsinnn seeeen
Hoş geldin sefalar getirdin .... aus ben ... tanışırız zamanla .. bu aralar kaçak göçek hallerdeyim malum gebelikDünden bugüne 700 gr da ... ilk gün ödemi olarak iyi moral olmuş , tebrikler
Çakılımmm nettin ?
Hiç takip edemedim hafta içi ama ... bu resmen yemiş bir çakıl işareti ... 2.5 artı falan değil mi yanılmıyorsam
geçen hafta gidenler gelmiş ziyadesiyle .. bu hafta hemen onları yollama zamanı ... hem de tam zamanı
Vaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaay vay durmuyordu hande ...durdurulamıyordu
Okudum canım gerçi kullandığın ilaç kaynaklı imiş .... ama metanın da gücü muhakkak ortada ... tebrikler ...
umarım düzene girer ve 1-2 kilo üzerine çıkmadan normal ölçülerde devam edersin .
Telliogluyummm bennn artikimm korkun ulennn bendenn...hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
@begum75
@nehirnil111
@masumm
Donna_salut
@Triplimelek Megi
@malipina
@Floweroflife
Nefs
@ecemavi
@Leeshinmee
@Bonus
@ada81
SEFEROĞULLARI
@eflalim
@Candysugar
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Sarayca
@cakil80
@Shut Up
@suspushanimcim
@Antepia27
@matematik61
@Ahu060812
hepfit
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
15 ARALIK HEDEFLERİ
@nar_cicegim (?)
@eflalim (62.4)
@CocoChanelmademoiselle (53.6)
Nevreste (63.4)
@matematik61 (71)
@Antepia27 (100.4)
@malipina (95.5)
@hatice901217 (83.5)
@Shut Up (77.2)
@yakamozz-z (70.2)
@ecemavi (65.3)
@ada81 (69.2)
@masumm (64.6)
Nefs (53.5)
@Ahu060812 (69)
@Bonus (97.9)
Sarayca (61.8)
@deynepnaz (63.2)
Donna_salut (50.5)
@cakil80 (85.2)
Zeytinlerimm (76.2)
@Leeshinmee (72.6)
@Ytmz (69.9)
hepfit (59.3)
@nehirnil111 (52.0)
@begum75 (56.5)
@igdedali (55.9)
@Portakal Sulu Ordek (53.5)
Whiteblacklife (51.8)
Efser (65.9)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 65)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?