Canom lşstedek hedefini mi? Onu tamam not ederim ama listeye girdiğinde ancak çekebiliriz kayıtlar içinherkese iyi aksamlar
yaklasik bir ay onceki kilo 66.6
bugun 68.300
fark arti 1700
miu benim hedefimk 58 e cekebilir misin sana zahmet son 10 kilo olarak baslamak istiyorum izninle
herkese iyi aksamlar
yaklasik bir ay onceki kilo 66.6
bugun 68.300
fark arti 1700
miu benim hedefimk 58 e cekebilir misin sana zahmet son 10 kilo olarak baslamak istiyorum izninle
aus kızına çocuk seccadesi işleyip kargo yapsam kabul eder misjn
Kv elti görümcem halen sen kilo verdin bile demedi bacım sence neden kidigeride bir sekilde atlatım herseferinde buraya kv ile az gün serüvenlerimi yazmadım
Miu kizmis
Sagol canım darısı size olsunEfser'cim tebrikler mezun oluyormuşsun
@cakil80 sadece işle ilgili yaşadığın soruna neden bir de diyetinle ilgili yaşadığın sorunu ekliyorsun ki ?
İş konusunda umarım her şey yoluna girer .... o konu ayrı .
Ama buna kafanı takıp , dünya yanmış her şey bitmiş gibi hissetmen sadece omuzuna yeni yükler getirir .
Sadece iş sorunu olan , mutlu ..eşiyle huzurlu ...sağlıklı ...neşeli ... günden güne güne fitleşen bir çakıl mı ?
İş sorunu yaşayan , günden güne kilo alan , suratsız , mutsuz bir çakıl mı ?
bence şu an depresyondayım dedikçe orda kalırsın ... sıyrıl ve gel yine aramıza o azminle
SevmiyolarMiu kizmisSevmeyin la bir-birinizi. Hep Miuyu sevin
Elimden tek gelen o ne yazık ki becerikli degilimAyyyyyy bu negüzel bi düşünce ağlıcam
Gelsin kilo bildirim.
Mezuniyet 58.7
3hafta oldu sanirim mezun olali 59.8
60a ramak kala spora yuklenecegim bu hafta .
Ve tabiki menulerime de dikkat edecegim
aus kızına çocuk seccadesi işleyip kargo yapsam kabul eder misjn
Oooo efser ablam mezuniyetin hayirli ugurlu olsun.Sagol canım darısı size olsun
Çok teşekkürler kaptancimmZeytinlerimm alıntıda gördüm minnoşum yazdığını..
Sor tabi bu senin ne kadar istekli olduğunu gösterir.. aklımdasın da.. ben sürekli gözlemliyorum..
Sende şu sıkıntı var kuzum... bir hafta sağlam eksi.. sonraki hafta artı.. bir hafta sağlam eksi.. sonraki hafa -200..
İniş çıkışlar var tablona baktığımda..
Ne zaman ki düzene girecek kilo verişin istikrarlı sağlam eksiler olacak.. alacağım kuzum..
Diğer türlü listeye zarar verir.. onu yapmam.
Mesela bu hafta güzel eksi ile geldin. Ben haftayaki eksiyi gözlemliyeceğim şimdi.. sen sorsan da sormasan da böyle yapacaktım:)
Yani hmmmm seyyyyy.Oooo efser ablam mezuniyetin hayirli ugurlu olsun.
Hoş onların demesi beni gaza getirecek degil ama içindeki duygulari bukadar belli etmeseler iyiydiAyy bu kadanda kıskançlık pess doğrusu
tamam canim rn gec iki haftaya girmeye calisacagim insCanom lşstedek hedefini mi? Onu tamam not ederim ama listeye girdiğinde ancak çekebiliriz kayıtlar için
Sagol kuzumOooo efser ablam mezuniyetin hayirli ugurlu olsun.
inşallah canım. 2 hafta sonra Allahın izniyle izne çıkacağım. tatile gideceğim. hem kafamı toplarım tatil yaparım hem de bol bol yürüyüşTeşekkür ederimhadi bakıyım liste size emanet bak kaç haftatır olmadı birincilik hiç yakısmadı bu bize el verin kaldıralım uyuyan devi biliyorum listede degilsiniz ama bu bile listeyi etkiler toparlanın göreyim sizi
efserim hasetlerindendirKv elti görümcem halen sen kilo verdin bile demedi bacım sence neden kidigeride bir sekilde atlatım herseferinde buraya kv ile az gün serüvenlerimi yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?