Kiz sen nasil s ve m giyiyon ben bile m giyiyom .
Sen benden zayifsin hem.
Suan kabanim 38 dusun yani
Ayyy ya cok gecmis olsun tekrardan vardır bi hayır diye dusunmeye calis canım allah dermansız dert vermesin
Hahaa hatlar karıştı olsun ben de sana benziyorum bilerem üstüme alınmam caizdironu bana dedi bi kere, sen otur oturduğun yere
Evet doğru hatırlıyorsun, bakalım yarın sabah denerim..Yanlış hatırlamıyorsam senin basen ve popoda sıkıntı vardı bu yüzden ip aşırı çalıştırıyor oraları ve kardiyo yani sabah bu sporu yapsan akşama kadar meta daha hızlı çalışıyor bu demek oluyor ki aynı anda hem.kilo verip hem.sikilasman anlamına geliyor bi çözüm bulup yapmanız kesinlikle tavsiye ederim canım
Ay unutmuşum taglemeyi pardon, ama spora etiketledim
Ahhahhaa kıskandım mı?
Gün içinde acıkmadım ama asıl önemli olan gece, geceleri fareye dönüşüyorum tıkır tıkır mırıl mırıl otlanıyorum
Acıkmıcam kiiiii bu geceee
Ben de yarın pro devam edicem
Sen menüne etiketledin mi bakkem?
Hahaa hatlar karıştı olsun ben de sana benziyorum bilerem üstüme alınmam caizdir
Walla olabilir, ben de nereli olduğunu o yüzden bu kadar benzerlik olunca :)
Evet doğru hatırlıyorsun, bakalım yarın sabah denerim..
ben önce paylaşmıştım, hemen bulup senin için paylaşacam
gözüm kahve saçım kahve de tam olsun
07:30(geç kaldım işe)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Taze nane
11:30
1 bardak az şekerli nane limon
12:30
1 tabak kapuska
100 g yoğurt
1 ince dilim haşlanmış tavuk göğüs eti
15:30
Sütlü nescafe (süt 50 ml falan)
2 badem+2 kuru üzüm+ 15 adet tuzlu sarı leblebi
18:00
1 tabak çiğ karnabahar
2 kaşık yoğurt
Su şimdiye kadar 2.5 lt
Bende ne cadılar var içimi döksem şuraya mideniz almazben onları kendi kalblerine emanet ettim o ne düşünürse Şansında şansızlığında o olur aslında her kalp kendi ekmeğini yer
Hee ben mezure alcaktım unuttum yaa ölçmedim valla dahaBasen ve toto kaç olcsene bi bakayım ne kadar
benide etiketle
Bakkk aklıma geldi
malipina daha olcmedin mi totonu yahuu
Gözüm yeşilimsi kahve, saçım kahve
Ay çok cnm sıkıldı ne siz sorun ne ben soyleyimmm
Hergun düzenli yap o zaman balım bu önemli 1 saat şuan bence yeterlikuzu önce eliptik(hızlı yavaş tempo değiştirerek), hemen arkasından pilates aralıksız 1 saatama kalk yap dersen biraz daha yaparım
Whiteblacklife
Senin menüm de iyiymiş ama şeker koyma bence çaya ya da dur ne diyorum ben ay şeker az olmuş daha koy ehü ehü
Kız ben köy gibi yerde yaşıyom merkeze inmem lazım öyle şeyler almak için hemen de trip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?