Neyin varAy çok cnm sıkıldı ne siz sorun ne ben soyleyimmm
Ayyy ya cok gecmis olsun tekrardan vardır bi hayır diye dusunmeye calis canım allah dermansız dert vermesinAy çok cnm sıkıldı ne siz sorun ne ben soyleyimmm
O zaman yuruyus ekleyeceksin balım ama keşke ip atlama imkânın olsakuzu 45 dk eliptik
15 dk plates yaptım
ip atlayamam yerim yok ama başka bişey söyle yapayım ne ekliyim buna
İki cevapı arka arkaya yazdımyok ben ilk önce benim tatilimle diyet yapmamla falan ilgili sandım. ondan anlamadım. şimdi çözdüm
Şöyle bi sıkıntı var smily balım telden giriyorum ve evimde tek kosede net çekiyor yani oda çekiyor sayılmıyor çoğu zaman açmıyor smilylariyok canım tutma çeneni.Ama sana bir tavsiyem var.Yazdıklarına smiley ekleçok sert gibi algılanıyor
ayyy deme öyle nefsim bak bende vaytı yeneceğim Allahın izniyle bu hafta sende gayretlen nevoş sallasın artık şunları
öp benim yerime de
oğlak burcunun hisseden organı neresi acep
Görünmez kaza bişeyi yoktur umarım buz koydun muaaaaaaaaaa size ne anlatcam kıyafet diyince
bugün iş yertine gelirken kızılayda ( ankaraın merkezi )
bi magazaya girdim iki ttane bluz biri bogazlı , digerri önü damla şeklinde açık
aldım deneme kabini için yukarı çıkıyordum koştur koştur
sen düş, merdivene yapış
ayyy bi kalkışım var
ddizim bir acıdı aman tanrım dedimmmm
ama bişiy yokmuş gibi dogru kabine gittimmmm
anammm dizimi tuttummm gözümden yaş geldiiii acıdan
dedimm bi cam olsa şurdan çıksammmm
aşagı inerken şimdi millet diycek aaaaa merdivene yapışan kız diye
neyse bluzda olmadı tabi
söz vermiştim kendime iyiceee zayıflayana kadar bişiy almıycam
diyeee , çarpıldım sanırım
O zaman yuruyus ekleyeceksin balım ama keşke ip atlama imkânın olsa
Yazdım balım sana benWhiteblacklife benim yazdığımı niye okumuyon benimle ilgilen
Aynen telden smiley girmek işkence. Ben de giremiyorum çoğu zamanŞöyle bi sıkıntı var smily balım telden giriyorum ve evimde tek kosede net çekiyor yani oda çekiyor sayılmıyor çoğu zaman açmıyor smilylari
beni flower la karıştırıonYazdım balım sana ben
Sanırım yay burcunun hisseden organıda yokyok canım tutma çeneni.Ama sana bir tavsiyem var.Yazdıklarına smiley ekleçok sert gibi algılanıyor
ayyy deme öyle nefsim bak bende vaytı yeneceğim Allahın izniyle bu hafta sende gayretlen nevoş sallasın artık şunları
öp benim yerime de
Canım sana sorum.mesela yazmissin 1 saat spor aralı mi yapıyorsun arasizmi bu çok önemli çünkü vücut 45 dk önce yediklerini yakar 45 dk sonra yaglarinigün içinde yürüdüğümü falan yazmadım ama kalk 30 dk daha eliptik yap diyosan yaparım
Sallatamıyacağın için sorun yok
yok canım tutma çeneni.Ama sana bir tavsiyem var.Yazdıklarına smiley ekleçok sert gibi algılanıyor
öp benim yerime de
Ay unutmuşum taglemeyi pardon, ama spora etiketledimhani benim etiketimgörmeyim istedin demiiiiii çooookkkk feci bi menü olmuş yarın bende pro yapıcam
huuuu ben istiyom diyom beni iplemiyon mu
menüyü görünce bi şok geçirdim acıkmadın mı sen? bişeyler yesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?