O zaman sana ilk baskı sporun az kilon az olduğu için çok spor şart ve ip atla lütfen çok iyi gelecek
Güzel ama sanırım geç oldu.Eki Görüntüle 2076585 nasıl acil fikir
Çok teşekkür ederim mutlu oldumYaaa bak bu da kilo vermek için farklı bir bakış açısı. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim çok mantıklı.
Bu arada senin yazılarını hep okuyorum. Çok ince dusuncelisin kalbi okşayan bir tarzın var. Çok beğeniyorum fikirlerini belirtmek istedim.
Ya ben hosgeldiniz demedim size .hani benim etiketimgörmeyim istedin demiiiiii çooookkkk feci bi menü olmuş yarın bende pro yapıcam
huuuu ben istiyom diyom beni iplemiyon mu
menüyü görünce bi şok geçirdim acıkmadın mı sen? bişeyler yesene
İp atlamayı deneyeyim o zaman ama evde iki kedi bir köpek var ipi görünce üçü de saldırıyor oyun zamanı diye şapşikler, saklanabilsem onlardan yaparım.
Biraz ama spora basladim. Spor dedigim de ip ve plates .
Ve menulere de dikkat edecegim.
Senin nasil gidiyor?
Arti 100un verirsin sen .
Yanlış hatırlamıyorsam senin basen ve popoda sıkıntı vardı bu yüzden ip aşırı çalıştırıyor oraları ve kardiyo yani sabah bu sporu yapsan akşama kadar meta daha hızlı çalışıyor bu demek oluyor ki aynı anda hem.kilo verip hem.sikilasman anlamına geliyor bi çözüm bulup yapmanız kesinlikle tavsiye ederim canımİp atlamayı deneyeyim o zaman ama evde iki kedi bir köpek var ipi görünce üçü de saldırıyor oyun zamanı diye şapşikler, saklanabilsem onlardan yaparım.
Munzevi Zencefil his işte ne diyim balık burcu hissi.
Hoş bir kova burcu kadar olamayizda bizimde hisseden organlarimiz var :))
yok canım tutma çeneni.Ama sana bir tavsiyem var.Yazdıklarına smiley ekleBende o mantıkla ilerledim canım o yüzden hala menü veriyorum spor yapıp söylüyorum bir ay olacak mezun olali kime nasıl destek verebilirim diye düşünüyorum ama bazen diyorum işte elimde olmadan tut su ceneni
ayyy deme öyle nefsim bak bende vaytı yeneceğim Allahın izniyle bu hafta sende gayretlen nevoş sallasın artık şunları
Naber olcakkkk ordegimmm
Ancaa bunları salliyomm kizz rezillige bakkk
öp benim yerime deSen ye ben leptin ablayla kucaklasiyorum
oğlak burcunun hisseden organı neresi acepMunzevi Zencefil his işte ne diyim balık burcu hissi.
Hoş bir kova burcu kadar olamayizda bizimde hisseden organlarimiz var :))
Kiz sen nasil s ve m giyiyon ben bile m giyiyom .Valla ip çok iyi Nisa devam et..
Beni yol ve okul çok yoruyor
Ama bi sıkılastim kiii S-M giyiyorum artik..
L - Xl giyerken ip iyi geliyor bence devam et..
Ya ben hosgeldiniz demedim size .
Hosgeldinizzzz.
Olup olabilecegin en iyi takimdasiniz.
Ben Nisa.
Mezunum.
78 den 58 e dustum ama suan accik aldim ama sıkıntı yok 7. Yakimla vericük hepsini.
Malesef canim 8ci katta oturuyorum. Ipim var ama, alt komsum cok hassas sese karsi. Oglum ayagini biraz sert yere vurunca hemen altdan vuruyo kadin ses oluyor diyeSporların çok güzel güzelde kas yapar ama kilo vermek istiyorum diyorsan ip ekle canım buda sana yazamadigim içimde kalan
Spor ayakkabı giyersen ses gitmez asagı canımMalesef canim 8ci katta oturuyorum. Ipim var ama, alt komsum cok hassas sese karsi. Oglum ayagini biraz sert yere vurunca hemen altdan vuruyo kadin ses oluyor diyedenerim sessiz yapa bilirsem yaparim
Malesef canim 8ci katta oturuyorum. Ipim var ama, alt komsum cok hassas sese karsi. Oglum ayagini biraz sert yere vurunca hemen altdan vuruyo kadin ses oluyor diyedenerim sessiz yapa bilirsem yaparim
Bende ne cadılar var içimi döksem şuraya mideniz almazAyyy efserim okudum kizz senin Cadılari nasil bir fesatliktir hee..
Ama boşver iyi oluyor sen devam et erimeye onlarda devam etsinler çatır çatır catlamaya
Diğer seçenekleri görelimEki Görüntüle 2076592 acill fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?