Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok teşekkür ederim mutlu oldum

Birsey söylemek istiyorum herkese. Ben buraya geleli 1 ay öldü sanırım. Çok şükür belli bir mesafe katettim sizlerden çok şey öğrendim. Lütfen beni herkes uyarsin durtsun elestirsin.Pesinen söylüyorum kimseye darilmam gucenmem ben buraya kilo vermeye geldim. Hunharca eleştirin beni akıl verin ki gaza geleyim yoldan cikmayati . Hepinizi seviyorum saygıyla selamlıyorum efem.

Ya ben hosgeldiniz demedim size .
Hosgeldinizzzz.
Olup olabilecegin en iyi takimdasiniz.
Ben Nisa.
Mezunum.
78 den 58 e dustum ama suan accik aldim ama sıkıntı yok 7. Yakimla vericük hepsini.

Biraz ama spora basladim. Spor dedigim de ip ve plates .
Ve menulere de dikkat edecegim.
Senin nasil gidiyor?
Arti 100un verirsin sen .

Valla ip çok iyi Nisa devam et..
Beni yol ve okul çok yoruyor
Ama bi sıkılastim kiii S-M giyiyorum artik..
L - Xl giyerken ip iyi geliyor bence devam et..

İp atlamayı deneyeyim o zaman ama evde iki kedi bir köpek var ipi görünce üçü de saldırıyor oyun zamanı diye şapşikler, saklanabilsem onlardan yaparım.
Yanlış hatırlamıyorsam senin basen ve popoda sıkıntı vardı bu yüzden ip aşırı çalıştırıyor oraları ve kardiyo yani sabah bu sporu yapsan akşama kadar meta daha hızlı çalışıyor bu demek oluyor ki aynı anda hem.kilo verip hem.sikilasman anlamına geliyor bi çözüm bulup yapmanız kesinlikle tavsiye ederim canım

Bende o mantıkla ilerledim canım o yüzden hala menü veriyorum spor yapıp söylüyorum bir ay olacak mezun olali kime nasıl destek verebilirim diye düşünüyorum ama bazen diyorum işte elimde olmadan tut su ceneni
yok canım tutma çeneni.Ama sana bir tavsiyem var.Yazdıklarına smiley ekle çok sert gibi algılanıyor

Naber olcakkkk ordegimmm
Ancaa bunları salliyomm kizz rezillige bakkk
ayyy deme öyle nefsim bak bende vaytı yeneceğim Allahın izniyle bu hafta sende gayretlen nevoş sallasın artık şunları

Sen ye ben leptin ablayla kucaklasiyorum
öp benim yerime de

Munzevi Zencefil his işte ne diyim balık burcu hissi.
Hoş bir kova burcu kadar olamayizda bizimde hisseden organlarimiz var :))
oğlak burcunun hisseden organı neresi acep

Valla ip çok iyi Nisa devam et..
Beni yol ve okul çok yoruyor
Ama bi sıkılastim kiii S-M giyiyorum artik..
L - Xl giyerken ip iyi geliyor bence devam et..
Kiz sen nasil s ve m giyiyon ben bile m giyiyom .
Sen benden zayifsin hem.
Suan kabanim 38 dusun yani

Ya ben hosgeldiniz demedim size .
Hosgeldinizzzz.
Olup olabilecegin en iyi takimdasiniz.
Ben Nisa.
Mezunum.
78 den 58 e dustum ama suan accik aldim ama sıkıntı yok 7. Yakimla vericük hepsini.

hoşbuldum, takip ettimde geldim zaten

Sporların çok güzel güzelde kas yapar ama kilo vermek istiyorum diyorsan ip ekle canım buda sana yazamadigim içimde kalan
Malesef canim 8ci katta oturuyorum. Ipim var ama, alt komsum cok hassas sese karsi. Oglum ayagini biraz sert yere vurunca hemen altdan vuruyo kadin ses oluyor diye denerim sessiz yapa bilirsem yaparim

Malesef canim 8ci katta oturuyorum. Ipim var ama, alt komsum cok hassas sese karsi. Oglum ayagini biraz sert yere vurunca hemen altdan vuruyo kadin ses oluyor diye denerim sessiz yapa bilirsem yaparim

sırf ip yüzünden giriş kat eve taşınıcam, ben de en sessiz alet eliptik diye para bayıp aldım

Ayyy efserim okudum kizz senin Cadılari nasil bir fesatliktir hee..
Ama boşver iyi oluyor sen devam et erimeye onlarda devam etsinler çatır çatır catlamaya
Bende ne cadılar var içimi döksem şuraya mideniz almaz ben onları kendi kalblerine emanet ettim o ne düşünürse Şansında şansızlığında o olur aslında her kalp kendi ekmeğini yer

Liste için yani bu takımda olmak çok güzel öncelikle ve harika ortam ve takım arkadaşlarım tabikide başta kaptanlarımız bize yol gösterdiniz en başta listeye ve kurallara uyacağımı düşünüyorum dewamlı kilo vermek için sizinde dediklerinizi dikkate alarak yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum öyle kolay kolayda bırakmayı düşünmüyorum takım arkadaşlarımın zayıflama öykülerini okuyunca ve verdikleri kiloları duyunca dahada azim ediyorum kilo vermek için bakalım siz ne diyeceksiniz kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…