Sağol güzel yürekli begümümsorun morun yok .... telefonda mesajla kavga etmiştik o bişeyi yanlış anladı bende alttan almadım ... o da arama daha beni ... uzak dur dedi. bende durdum . ayy çok cinsim bende .
bir de Yusuf deli düşkündür dayıya ... öyle böyle değil .. işte 5-6 yaşına kadar görüştüler düşünsene ... ama inanılmaz bağları vardır ... odasındaki oyuncakların %80 i dayısındandır ..çocuk gibidir abim ...
hep dedim , işi çok yoğun oğlum ...uzakta oğlum .. yoksa gelir ... bazen babam beden iken telde konuştular hepsi o .
ayyyyyyyyyy yeter bende muslukları açacağım şimdi .....
Kaynanan nasıl diyeyim de ortamı şenlendireyim .. eltin ellerimden öper mi
benimde
basen
toto
göbek
kol
göğüs
çalışmam lazım sadece
Bebis sayesinde buzları kirarsiniz inşallah, 3 günlük dünya be aus küs kalmayınkız işte mesele de o ... ayrıntılı yazmadım .. o gün kızınca dedi ki bana ..sakın daha önce ki gibi yusufu falan aratıp tekrar konuşmaya yer aramabende madem istemiyor beni dedim çıktım ...
eşim söylemiş ... dün bebeği . gelir muhtemelen en kötü doğuma .
sende bizgillerdensin anlaşıldıkala kala bi de
Açık adres aliyimGeri kalanı sen al o zaman
Ya aslında plank denedim bir ara unuttum sonraAyyy kahve istahimi kesiyor, ben severim
Azcik versene, yazık değil mi bana ortayı bulalim
Vur aus vurdugun yerde gül bitsin
Plank denesene canım, süper oluyor
Bugün merkeze inip mezure alcam bak seni görünce aklıma geldiÖyle öyle begüm de ben kendimi biliyorum beni 50 kurtarmaz..
Ayyy heyecanlandim olurum demii az kaldı
Oyyyyyy şükür canım geçsin gitsin o sancı fenadırrŞimdi iyiyim kuzum hee teyzem geldi gece uyutmadı 3te sancıyla uyandım ağzıma peynir falan atıp ilaç aldım ama sabah mide ağrısıyla uyandım mideme mi yapıştı ilaç nedir anlamadım kahvaltıyı yapınca geçti anca
Haklısın begüşümmmmkahvaltı aşkı değilde akşam spor yapıyorum enerjim tükeniyo,normalde spordan sonra protein almalıyım ıf yapıyorum diye yemiyorum bu bikere yanlış, sonra ertesi sabah ara ara süper açlık hissim oldu,baş ağrısı tutuyo,öğlen yemeğinden sonra dahi geçmiyo, bünyemi baya sarstı,işyerindede olmuyo miu
sabahın 7 sinde kalkıpta bu şekilde bi beslenme bana pek uymadı açıkcası ama haftasonu yapabilirim mesela
bide kahvaltıyıda gerçekten özledim,ben peynirsiz yapamıyorum akşamları bile yemek görmüyo atık gözüm peynir zeytin aşeriyorum resmen
Ayyy nasıl bişey ola ki çok merak ettimGöz egzersizi yapıyorsungöz cevrendeki yaģlar yanıyor kaptan bizi hipnoz etkisiyle zayıflatmak icin teknikler geliştirdi
Göbeğini içine çek eflalim aaaaa öyle saldom gitti olur muuuuuEki Görüntüle 2077019 Eki Görüntüle 2077020 Eki Görüntüle 2077021
Ausencia bak canım yeğenimin montu 40 beden lcw tombikim tombikim şişme montla tam tombik
İnanmamBugün bi sağlıklı besleneyim helene zamandır yapmıyorum
Gerçekten böyle iyi erkekler var mı hala ya? Cidden inanamıyorum.. eşin pamuk yürekli ne kadar düşünceli.. inşallah her geçen gün erir aradaki buzlar ausumKonuşmadım balım ... taşındığını öğrendim . istanbuldaki evini satıp memleketin bi ucuna .. hiç alakasız bi yere çekip gitmiş.
Duyunca çok üzüldüm .
Abim işte ... orda yakınımdaydı ..bildiğim yerdeydi .
3 sene olacak neredeyse konuşmuyoruz evet .
Dün eşim aramış ... kötü bir kouşma olsa imiş bana söylemeyecekmiş ... geldi gözlerin içini parlıyor ..abinle konuştım dedi.
daha der demez ağladım ... iyi dedi merak etme ..sıkılmış gitmiş ... ordan güzel bir ev almış ..bir arkadaşı varmış orda ...
sen konuşmak istemiyorsun diye aramıyormuş dedi .
Gelirim bir ara demiş.
Gelmese bile bu kadarı yetti . Sağolsun eşim...
AvakadooooooBu sabah 1 dilim tam bugday ekmegine peynirli avakadoustune bir de yumurta kondurmustum. Hala acikmadim. Bir bardak sut ictim sadece
Hayırdır ne oldu
çok mutsuzum kızlar inanılmaz canım sıkkın
Bende görüşmüyorum abimle 4 sene olacak. Can ciğer olan biz 4 senedir ne gördük ne de sesimizi duydukPilates olur canım .
Ya o zaman kemiklerin iri diyesim geldi
Canım ya ... Allah hayırlısı ile dönmesini de nasip etsin
demeeeeeeeeeeeebende 63 diyorum ama 62 ye yakın çıkıyorum aslında .. he bundan sonra 61 .. derken 60 ... ayyyyyyyyyyyy
evet canım istekli imiş ... eşim dedi ki , abi bence bi görüşün derim dedim o anında geleyim mi hemen dedi diyor
söz doğru imiş ... aynen iki göz yaşından sonra çözülüyor tüm bağlar
Ayyy kıyamazmış daaOyyyyyy şükür canım geçsin gitsin o sancı fenadırr
Haklısın begüşümmmm
Diğer türlü de diyet yapılır zatiii
Ayyy nasıl bişey ola ki çok merak ettim
Göbeğini içine çek eflalim aaaaa öyle saldom gitti olur muuuuu
Bölgesel çalışman lazımmm
İnanmam
Gerçekten böyle iyi erkekler var mı hala ya? Cidden inanamıyorum.. eşin pamuk yürekli ne kadar düşünceli.. inşallah her geçen gün erir aradaki buzlar ausum
Avakadoooooo
Hep tok tutacak şeyler yemişsin kuzum normal
Ayyy kıyamazmış daa
Du bi de öpüm
Karnım şiş canım malum haladanOyyyyyy şükür canım geçsin gitsin o sancı fenadırr
Haklısın begüşümmmm
İnanmam
Gerçekten böyle iyi erkekler var mı hala ya? Cidden inanamıyorum.. eşin pamuk yürekli ne kadar düşünceli.. inşallah her geçen gün erir aradaki buzlar ausum
Avakadoooooo
Tebrik ederim canımNe diycem ki ben kizlar yaa
Geberiyorum gripten yerlere yapisicam simdi
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
dağılın konu kapanmıştır,hamiş bir kadının ayarlarıyla oynayamam
ben sana kv ile ilgili gelişmeleri anlatayımda keyfin yerine gelsin
şimdi normalde bugün benim izin günümdü, haftaya cumartesi çalışcaktım,eşime dedimki annenler öğlen uyanıyo,oğlan dersanede,seninde sabah dışarda işin var öğlene ancak gelecen,bırak beni bu hafta işe gideyim haftaya izin yaparım başbaşa kalırız
başta öff pöff etti,dedim bak en az salıya kadar zaten burdalar,ii tmm dedi,bende sabah kaçtım geldim işyerine
az önce aradı kv yemekleri yapıyomuşsonra eşim onları gezmeye getircekmiş,bende eve varır varmaz sporumu yapmayı planlıyorum
eşimede dedim hazır yemek varken kardeşinide çağır gelsinellerinden öper akşama eltimde bende
kesin yarın sabahta kahvaltıya gelirler akşamına yine yemeğe ama olsun evde yardımcım varken sorun yok
bi pazar sıkıntı işte başbaşa aile saadeti falan,çok zevk alıcam harika
tekrardan pazartesinin gelmesini hiç bu kadar istememiştim
Oyyyyyy şükür canım geçsin gitsin o sancı fenadırr
Haklısın begüşümmmm
İnanmam
Avakadoooooo
Sporunu yaptın mıCekmisken hepsi birden çıksın dedin hemiakıllı kadınsın vesselam
ayyy öyle banunun komşusu var yabana göstermişti kadın ceset 1.70 boya 40 küsür kilo idi ve hala diyette di mi @masumm
Öyle öyle begüm de ben kendimi biliyorum beni 50 kurtarmaz..
Ayyy heyecanlandim olurum demii az kaldı
Çok bişey yokmuş hepsini birarada yapiverirsin
sanadaHemen eşlik etmeye geldim kahve de yap gız boncuk gözlü
A ha habende masa deviren eflal kesinlikle doğru teşhis minnak olamam istesemde
Begüm basen tamam ama sen narin duruyorsun canım.
Ben 45 de olsam kötü durmam. Çünkü o halde bile vücudum kaslı diri duruyor
Bugün merkeze inip mezure alcam bak seni görünce aklıma geldi
Bende görüşmüyorum abimle 4 sene olacak. Can ciğer olan biz 4 senedir ne gördük ne de sesimizi duyduk
Onunla ilgili çok katıyım bu konuda asla da gözyaşım akmadı.
Ama görsem konuşsam ne olur onu da bilmiyorum
Ne güzel unutmuştum sen yazınca aklıma geldi ausum
O sana bir adım atmış sen de devamını getirirsin ve bir daha böyle olumsuzluk yaşamazsınız inşallah... Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?