50 çok zayıf oluyo eflal hoşuma gitmiyo benimKuzum hedefim 50 zaten
Evet canim bekarken 1.70 1.71 idimYa her hamilelik sonrası boy bir cm kısalıyormuş duydunuz mu? Ben 1.58 mi oldum şimdi
Evet aus kemikliyim hakkaten. İri kalın kemiklerim. Hani yanımda olsan da dokunsan bir anlarsın etim sıkıPilates olur canım .
Ya o zaman kemiklerin iri diyesim geldi
Canım ya ... Allah hayırlısı ile dönmesini de nasip etsin
demeeeeeeeeeeeebende 63 diyorum ama 62 ye yakın çıkıyorum aslında .. he bundan sonra 61 .. derken 60 ... ayyyyyyyyyyyy
evet canım istekli imiş ... eşim dedi ki , abi bence bi görüşün derim dedim o anında geleyim mi hemen dedi diyor
söz doğru imiş ... aynen iki göz yaşından sonra çözülüyor tüm bağlar
Kala kala 1.68 kaldım
Evet aus kemikliyim hakkaten. İri kalın kemiklerim. Hani yanımda olsan da dokunsan bir anlarsın etim sıkı
evet canım istekli imiş ... eşim dedi ki , abi bence bi görüşün derim dedim o anında geleyim mi hemen dedi diyor
Makarna pilav börek çörek yiyip kilo almamak da ayrı bi şans tabiönermek gibi bir niyetim yok ama bir tanıdığım sabah ve öğlen sağlam yer,pilav makarna ekmek tatlı...
ama akşam ya yemez yada sadece bi çorba ve yıllardır kilosu sabit ve zayıf...
akşam yememek yada en en az şekilde hafif yemek bile çok şeyi değiştiriyor aslında
ablanıda tebrik ederim
Sporrr .....Yapiyom yapıyomsopa istiyor canın bizim aramızda herhalde .. kala kala falan derken
benim kemiklerim inceciktir,fos fos etim benEvet aus kemikliyim hakkaten. İri kalın kemiklerim. Hani yanımda olsan da dokunsan bir anlarsın etim sıkı
Aus konuyu anlamadım ama abinle görüş canım ya. Sana da iyi gelecek emin ol. 7 yıl küs kaldık abimle biliyorum o duyguyu. Barıştık şükür. Çok muhabbet yok ama abim var sonuçta bir telefon ucundaPilates olur canım .
Ya o zaman kemiklerin iri diyesim geldi
Canım ya ... Allah hayırlısı ile dönmesini de nasip etsin
demeeeeeeeeeeeebende 63 diyorum ama 62 ye yakın çıkıyorum aslında .. he bundan sonra 61 .. derken 60 ... ayyyyyyyyyyyy
50 çok zayıf oluyo eflal hoşuma gitmiyo benim
kesinlikle bişans ama metabolizması yakan cinsten ailesinde herkes değnek gibi zayıfMakarna pilav börek çörek yiyip kilo almamak da ayrı bi şans tabi
Benimde göbek ,kol , göğüs çalışmam lazım.bende 1,60 ım hedefim 54,5
aslında 54,5 tamamen atmasyon bi rakam,bende bölgesel sorun yaşadığım için oraya yönelik spor yapmaya çalışıyorum
Nego
yaa bugün az biraz duygusala bağladım zaten şimdi yine ayarlarım bozuldurabbim ne sıkıntınız varsa çözmek nasip etsin,abinide düşünsene yeğen olcak sana destek olmak,yeğenini görmek ister...kimbilir içinde neler yaşıyo hissediyo...
konu sorun nedir bilmem ama inşallah görüşmediğiniz bu sürede herkes üzerine düşen dersi payı almıştır ve aynı şeyler tekrarlanmaz birgün görüşmeye başlarsanız tekrar başa sarmaz bazı şeyler...
Yok begüm ben seviyorum o halimi. Böyle sıska olmayı seviyorum50 çok zayıf oluyo eflal hoşuma gitmiyo benim
Benimde basen toto calismamm lazımBenimde göbek ,kol , göğüs çalışmam lazım.
Bi selam vereyim
Sporrr .....Yapiyom yapıyomben dogumlardan sonra boyum kalan 1.68 kaldı dediydim
Aus konuyu anlamadım ama abinle görüş canım ya. Sana da iyi gelecek emin ol. 7 yıl küs kaldık abimle biliyorum o duyguyu. Barıştık şükür. Çok muhabbet yok ama abim var sonuçta bir telefon ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?