Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet aus kemikliyim hakkaten. İri kalın kemiklerim. Hani yanımda olsan da dokunsan bir anlarsın etim sıkı

Evet aus kemikliyim hakkaten. İri kalın kemiklerim. Hani yanımda olsan da dokunsan bir anlarsın etim sıkı

tabii canım ya ... güçlü kuvvetli heybetli kadınsın ...
bak bende asla minnak olamam ... zayıf olurum ama minnak olamam ... iridir bizim kemiklerde ... hele bir anneannem vardır rahmetli .... masa deviren zehra derlerdi kemiğim , saçım , ciltim ..azıcık huyum hep ona benzer

evet canım istekli imiş ... eşim dedi ki , abi bence bi görüşün derim dedim o anında geleyim mi hemen dedi diyor

söz doğru imiş ... aynen iki göz yaşından sonra çözülüyor tüm bağlar

yaa bugün az biraz duygusala bağladım zaten şimdi yine ayarlarım bozuldurabbim ne sıkıntınız varsa çözmek nasip etsin,abinide düşünsene yeğen olcak sana destek olmak,yeğenini görmek ister...kimbilir içinde neler yaşıyo hissediyo...

konu sorun nedir bilmem ama inşallah görüşmediğiniz bu sürede herkes üzerine düşen dersi payı almıştır ve aynı şeyler tekrarlanmaz birgün görüşmeye başlarsanız tekrar başa sarmaz bazı şeyler...

Makarna pilav börek çörek yiyip kilo almamak da ayrı bi şans tabi

benim kemiklerim inceciktir,fos fos etim ben
tek sorunum basen kısmı kemiklerim geniş onuda bi yere kadar küçültebiliyorum o yüzden fazla ince göstermiyorum

Aus konuyu anlamadım ama abinle görüş canım ya. Sana da iyi gelecek emin ol. 7 yıl küs kaldık abimle biliyorum o duyguyu. Barıştık şükür. Çok muhabbet yok ama abim var sonuçta bir telefon ucunda

Sağol güzel yürekli begümüm sorun morun yok .... telefonda mesajla kavga etmiştik o bişeyi yanlış anladı bende alttan almadım ... o da arama daha beni ... uzak dur dedi. bende durdum . ayy çok cinsim bende .

bir de Yusuf deli düşkündür dayıya ... öyle böyle değil .. işte 5-6 yaşına kadar görüştüler düşünsene ... ama inanılmaz bağları vardır ... odasındaki oyuncakların %80 i dayısındandır ..çocuk gibidir abim ...
hep dedim , işi çok yoğun oğlum ...uzakta oğlum .. yoksa gelir ... bazen babam beden iken telde konuştular hepsi o .

ayyyyyyyyyy yeter bende muslukları açacağım şimdi .....

Kaynanan nasıl diyeyim de ortamı şenlendireyim .. eltin ellerimden öper mi

Bi selam vereyim

Sporrr .....Yapiyom yapıyom ben dogumlardan sonra boyum kalan 1.68 kaldı dediydim

senin kala kala kaldığını biz hiç göremedikte

Aus konuyu anlamadım ama abinle görüş canım ya. Sana da iyi gelecek emin ol. 7 yıl küs kaldık abimle biliyorum o duyguyu. Barıştık şükür. Çok muhabbet yok ama abim var sonuçta bir telefon ucunda

yazdım canım yukarda ... sudan saçma sapan .
Öyle olacak gibiyiz bizde .. eşim iyi ki aradı .. aracı gibi oldu ... babam hiç yapamadı böyle şeyler..hep aman ikisi de iyi olsun da yerinde ben karışmayayım kafasında idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…