Ayyy begüm nerdee zayıf olunuyor keşke bi 50i görsem..
Ben ancak 45 de çok zayıf olurum
Sağol güzel yürekli begümümsorun morun yok .... telefonda mesajla kavga etmiştik o bişeyi yanlış anladı bende alttan almadım ... o da arama daha beni ... uzak dur dedi. bende durdum . ayy çok cinsim bende .
bir de Yusuf deli düşkündür dayıya ... öyle böyle değil .. işte 5-6 yaşına kadar görüştüler düşünsene ... ama inanılmaz bağları vardır ... odasındaki oyuncakların %80 i dayısındandır ..çocuk gibidir abim ...
hep dedim , işi çok yoğun oğlum ...uzakta oğlum .. yoksa gelir ... bazen babam beden iken telde konuştular hepsi o .
ayyyyyyyyyy yeter bende muslukları açacağım şimdi .....
Kaynanan nasıl diyeyim de ortamı şenlendireyim .. eltin ellerimden öper mi
Benimde basen toto calismamm lazım
Benimde göbek ,kol , göğüs çalışmam lazım.
Aus ortada ciddi bir meselede yokmuş.
Barışin kii senin inadindan olmuş.
Yusuf arasın senin telden işte taşınmış bu Bahane olur...
Ikinciyi biliyor mu?
senin kala kala kaldığını biz hiç göremedikte
yazdım canım yukarda ... sudan saçma sapan .
Öyle olacak gibiyiz bizde .. eşim iyi ki aradı .. aracı gibi oldu ... babam hiç yapamadı böyle şeyler..hep aman ikisi de iyi olsun da yerinde ben karışmayayım kafasında idi
boyda önemli bide şu var zayıflıkla fit bir vücuda sahip olmak farklı hani iyi kötü zayıflıyoruz ama sıkı diri fit vücuda da sahip olmak lazım,birtek tartıdaki rakamdan ibaret değil malesef bazı şeyler,tabi vücut tipide önemli,elma armut kum saati .....
bide şu var nefs,1,60 boyda 50 kilo tanıdığım var,gerçekten çokta hoşdeğil,inan 52-54 arası lü kilolar daha hoş duruyor,45 i düşünemiyorum bile ki alsa istemem
boyda önemli bide şu var zayıflıkla fit bir vücuda sahip olmak farklı hani iyi kötü zayıflıyoruz ama sıkı diri fit vücuda da sahip olmak lazım,birtek tartıdaki rakamdan ibaret değil malesef bazı şeyler,tabi vücut tipide önemli,elma armut kum saati .....
bide şu var nefs,1,60 boyda 50 kilo tanıdığım var,gerçekten çokta hoşdeğil,inan 52-54 arası lü kilolar daha hoş duruyor,45 i düşünemiyorum bile ki alsa istemem
benimde
basen
toto
göbek
kol
göğüs
çalışmam lazım sadece
Ben aldim simdi bi tane denemelik canim. Bi de nescafe gold aldim ama o paketli olandan. Birini okula birini eve koyarim. Bu ara neden bilmiyorum ama canim oyle cok kahve icmek istiyor ki.
Ben eskiden hic kahve icmeZdim selulit yapar diye. Simdi deliriyorum kahveye
Azcik versene, yazık değil mi bana ortayı bulalimKala kala 1.68 kaldım
sopa istiyor canın bizim aramızda herhalde .. kala kala falan derken
Plank denesene canım, süper oluyorBenimde göbek ,kol , göğüs çalışmam lazım.
kız işte mesele de o ... ayrıntılı yazmadım .. o gün kızınca dedi ki bana ..sakın daha önce ki gibi yusufu falan aratıp tekrar konuşmaya yer aramabende madem istemiyor beni dedim çıktım ...
eşim söylemiş ... dün bebeği . gelir muhtemelen en kötü doğuma .
Ayyy kahve istahimi kesiyor, ben severim
Azcik versene, yazık değil mi bana ortayı bulalim
Vur aus vurdugun yerde gül bitsin
Plank denesene canım, süper oluyor
kesinlikle bişans ama metabolizması yakan cinsten ailesinde herkes değnek gibi zayıf
Ooo anladım abide feneymis..
Yusufu dile almasaymis iyiymiş..
İnşallah doğuma gelir mutlu gider...
Geri kalanı sen al o zamanAyyy kahve istahimi kesiyor, ben severim
Azcik versene, yazık değil mi bana ortayı bulalim
Vur aus vurdugun yerde gül bitsin
Plank denesene canım, süper oluyor
Hemen eşlik etmeye geldim kahve de yap gız boncuk gözlü
A ha hatabii canım ya ... güçlü kuvvetli heybetli kadınsın ...
bak bende asla minnak olamam ... zayıf olurum ama minnak olamam ... iridir bizim kemiklerde ... hele bir anneannem vardır rahmetli .... masa deviren zehra derlerdikemiğim , saçım , ciltim ..azıcık huyum hep ona benzer
Begüm basen tamam ama sen narin duruyorsun canım.benim kemiklerim inceciktir,fos fos etim ben
tek sorunum basen kısmı kemiklerim geniş onuda bi yere kadar küçültebiliyorum o yüzden fazla ince göstermiyorum
Ben 45 de olsam kötü durmam. Çünkü o halde bile vücudum kaslı diri duruyorboyda önemli bide şu var zayıflıkla fit bir vücuda sahip olmak farklı hani iyi kötü zayıflıyoruz ama sıkı diri fit vücuda da sahip olmak lazım,birtek tartıdaki rakamdan ibaret değil malesef bazı şeyler,tabi vücut tipide önemli,elma armut kum saati .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?