Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Piyasa gerçekten kötü kararsizligim katlanmam bundan dün eşime çiçek satmak istiyorum dedim gülüyor ben de ışıkları çiçek satmak istiyorum olmaz mı

Bu sabah de onlara baktım deneyecegim bunun bir yolu vardır mutlaka bu stresle yaşamak mümkün değil öldürür yoksa ki insanlar oluyor artık

tellioğulları bunun hesabını soracaktır

sağolasın makbuşum

hemen bakayım kaçırmışım
Yedim ama niye yedim sor bi aus,
Dün kardeşimin doğum günü imiş ben de eşim de unuttuk, (kardeşim yan dairemizde oturuyor) bir de bizdeydi tüm gece üzülmüş üzülmüş bişi dememiş, sonra dedi Doğum gümümdü bugün unuttunuz , ben ağla ağla salya sümük, sonra eşimle kek yaptık, krema vs gecenin birinde, gittik camına tıklattık kutladık, e yemesem olmazdı o zamanda..
Ama sorun yok tartıda çık güzel bişi gördüm sabah , emin değilim daha o yüzden paylaşmayacağım.
:)

Merhaba kizlar.Benim acaip bas agrim var bugun babami yolculadim.annemle kardesim de gezmeye ciktilar esim de kurstaydi oglani uyutup uyudum.o uyandi esim geldi onlari yedir yemek hazirlamasi fln derken bu saat oldu oglani uyuttum yine inşallah ben de biseyler yicem

Oyyy yemesen olmazmış telafi edersin kuşum sen

İyi aksamlar Menumu paylasayim hele

Sabah 2 wasa 2 yk labne 2 zeytin domates salatalik

Ogle 4 köfte haslanmis Brüksel lahanası salatası

Ara 3 ceviz 1 bardak kefir

Aksam 1 kase domates corbası 6 yk pırasa yemegi 3 yk yogurt

1 Portakal ya da 2 mandalina yiycem

Spor 25 dk egzersiz cardıo karisik

Su cok @MiuLego

ayyy öyle banunun komşusu var ya bana göstermişti kadın ceset 1.70 boya 40 küsür kilo idi ve hala diyette di mi Nare83

ay ona sorsan dahada şişko iğrenç ya benim eşim normalde dikkat etmez pek , geçen diyor ki x de ne iğrenç , migde bulandracak kadar zayıf diyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…