Piyasa gerçekten kötü kararsizligim katlanmam bundan dün eşime çiçek satmak istiyorum dedim gülüyor ben de ışıkları çiçek satmak istiyorum olmaz mımesleğin neydi bilmiyorumda,yeni bir iş bulmadanda istifa etme sakın,yoksa işsizlikte strese koymasın seni(gerçi bunları benden daha iyi biliyosundurda yinede söylemek istedim)
çalışmışlığın verdiği tecrübeyle iş bulman tabikide yeni iş arayana göre daha kolay olur,hakkında hayırlısı olsun
Bana uyarPiyasa gerçekten kötü kararsizligim katlanmam bundan dün eşime çiçek satmak istiyorum dedim gülüyor ben de ışıkları çiçek satmak istiyorum olmaz mı
Bu sabah de onlara baktım deneyecegim bunun bir yolu vardır mutlaka bu stresle yaşamak mümkün değil öldürür yoksa ki insanlar oluyor artıkSüper pro kahvalti yaptım 2 saat sonra sporumu yapıp sana haber ederim
Günaydın canimm
Afferim çakıl, sen yaparsın. Bak hamilelik de istiyorsun bu kiloyla çok tehlikeli. Zayıf top göbüşlü hamile ol
Vayyy bir tellioglundan seferogluna yardimseviyim mi seni opiyim mi
Canım doğru nefes teknikleri var, çok sinirlendiginde, strese girdiğinde nefes alışı bozuluyor. Çok sıkıntılı hissettiğinde derin ve doğru nefes almaya çalış. Ben başta inanmamıştım ama ise yarıyor, tamamen çözmüyor ama azaltiyor
Yedim ama niye yedim sor bi aus,tellioğulları bunun hesabını soracaktır
sağolasın makbuşum
hemen bakayım kaçırmışım
Yedim ama niye yedim sor bi aus,
Dün kardeşimin doğum günü imiş ben de eşim de unuttuk, (kardeşim yan dairemizde oturuyor) bir de bizdeydi tüm gece üzülmüş üzülmüş bişi dememiş, sonra dedi Doğum gümümdü bugün unuttunuz , ben ağla ağla salya sümük, sonra eşimle kek yaptık, krema vs gecenin birinde, gittik camına tıklattık kutladık, e yemesem olmazdı o zamanda..
Ama sorun yok tartıda çık güzel bişi gördüm sabah , emin değilim daha o yüzden paylaşmayacağım.
:)
ayyy öyle banunun komşusu var yabana göstermişti kadın ceset 1.70 boya 40 küsür kilo idi ve hala diyette di mi Nare83
Oooo cok iyiymiş tebrikler ablamAntepia27 normalde eski düzeninde hep kaçamak yapardı haftasonu bilirsiniz
Misafirlikte.. bana mesaj atmış.. şöyle:
Reddettiklerim
Eki Görüntüle 2077053
Yediklerim (ev sahibi bunları getirmiş onun için):
Eki Görüntüle 2077052
Çok duygulandım
Eheehee eferim,ben pisim ama sorun değil :)45 dakika eliptik= 180p
5 dk yer hareketleri =15p (az oldu ama bacaklarım kopuyor sandım)
@nehirnil111Floweroflife @MiuLego
Flower ben temizim
Evet bugün ederim sorun değil, incecik bir dilimdi zaten üzülmedim hiç yediğim için :)Oyyy yemesen olmazmıştelafi edersin kuşum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?