Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim gönlüne ferahlık dertlerine deva versin kuzum :)

Eki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
En sevdiğiimmm hoş hangisi değil ki

Allah kolaylık sakinlik sükunet ve gönlüne göre hayırlısını versin kuzum :)

Ayyy kıyamam kuzum.. Rabbim sağ salim gidip sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah :)

İnşallah abinle aranız çarçabuk düzelir bebeimm :)

O zamaann seninle acilen buluşuyoruz vee sana önce romantik komedi tadındaki komiklikli aşk hikayemizi sonra da evliliğimizi anlatıyorummmm... sonra sendeee beni evlendir lee beni evlendir diye peşimde dönmeye başlıyosun

Amin cnm , teşekkürler

Nego Aynı vücut yapısına sahibiz zor oluyor incelmek gerçekten bende iri kemikliyim benim kilomda ( zayıfken ) millet 38 hatta 36 zorlarken ben 40 giyordun bölgesel hareketler şart bize
Off ya çok kötü yani kızlar yazınca şaşırdım, benim bedenim niye büyük diye.

Son düzenleme:
Ay işşaallaahhh, bu hafta benim metabolizma haftam, tıkır tıkır iner umarım.
Bu arada senşn hedefin kaç?

Hedefim 50, miunun haftaya bana koyduğu hedef 59.3
Aslında yılbaşına kadar 56 a düşüp miudan yıl başı için izin koparma planları içindeyim

Menü gelsin
11:30
3 dilim hindi füme (küçük olanlardan)
1 kk peynir
3 iri zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
4 tane cin biber turşusu
Şekersiz çay (çok bardak, çok seviyorum)

Ara
Şekersiz sütsüz nescafe

17:30
4 dolu yemek kaşığı et sote
Bol yeşillik

Çok acikirsam yarım yağlı bir bardak süt içerim(geç yatıyoruz büyük ihtimal içerim)
Floweroflife

Sabah08:30(ceviz suyu)
1 dilim kepek ekmeği
2 çatal sucuklu yumurta
Yarım kk süzme peynir
Dom.sal.

Öğlen14:00
2 içli köfte
Bol salata
Bir kase yoğurt

Akşam yok(köfte yediğim için yememeyi düşündüm akşam eve gidince spor yapacağım)

Spor:yok(misafirlikteydik akşama kadar)
Su:1.50 lt
Ama sporu akşama telafi edeceğim

Böyle lafa dalıyorum ama mutlu evlilik var.İyi erkek de var.Evliliği de tavsiye ederim.Yine gelsin yine evlenirim lan kasabımla.Duymasın beni şımarır sonra hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…