- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Günaydın
@begum75 @Bonus @Ausencia @Sarayca
@ada81 @Nevreste @ecemavi @MiuLego
Nego
Etiketi unuttugum varsa kusura bakmasın , kızlar akşam öyle uyudum sabah uyanamadim tabi kuzenler sözüm vardı kahvaltı yaptım giyinip çıktım ..
Herkesin hayatında olduğu gibi benimde kendi ailemden çok büyük sorunlar sıkıntılar var buna şükür tabide, ya kimse bilmiyor tabi içinde yaşayan şeyleri bende sürekli giyinip süslenip
Tik tik topuklu ayakkabıların ile gezmiyorum , bı bilseniz yaşadığım sıkıntıları sorunları Allah dayanma gücü veriyor ama bazense zor geliyor işte böyle ... Neyse kötü bir gecenin sabahında uyandım daha iyiyim
Giyinip , çıktım ... Dışarda olucam bugün
Hepinize çok teşekkürler ,hepinizi ayrı seviyorum iyiki varsınız kimseye anlatamadım direk buraya attım kendimi. ...
Rabbim gönlüne ferahlık dertlerine deva versin kuzum :)
En sevdiğiimmmEki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
Iste ki sorunu eve taşıyorum o beni uzuyor eşime kötü davraniyorum sanki herseyin suçlusu oymus gibi dün sarılmak istedi resmen kavga çıkardım daraliyorum nefes alamiyorum diye Sonra bol bol ağladım pismanlik yedim sakinlestim. Isı işte birakabilsem güzel bir evliligim var ama benim hatalarim yüzünden onu da bozacagim kaç erkek sürekli sınırlı gergin uyuyamayan bir eş ister ki. Gece uyandiginda bakıyor ki ben yokum gece gece yine oturmusum işle ilgili bişey aklıma gelmiş gerilmisim. Yıl sonlarında bu çok yoğun oluyor is yükü arttığı için ben bununla basacikmayi ogrenmeliyim. Dün arkadaşım akşam eşine telefonda öyle bir bağırdı ki içim acidi tüm sinirini eşinden cikardi bide haberlerde stresten beyin kanamasi geçiren kişiyi de okuduk bizim sektorden iyice herkes bir hüzün içine girdi. Bir arkadasimin çocuğu annesinden korkuyor sürekli gergin diye. Ya benim çocuğum da benden korkarsa ya ben en çok istediğim şeye kötü davranirsam suan çocuğum yok böyleyim çocuğu olanlari goruyorum çok kötü durumdalar duygusal açıdan da stresi geçtim. Ben çözüm arayisindayim her cepheden savasamadim ve yikildim. Bugün yine ayağa kalkiyorum bugün dünden güzel olsun Istiyorum.
Allah kolaylık sakinlik sükunet ve gönlüne göre hayırlısını versin kuzum :)
Ayyy kıyamam kuzum.. Rabbim sağ salim gidip sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah :)Aus uzatma küslüğü.. kardeş ya kardeş.. benim kardeşim bikaç güne askere gidecek bana allahaısmarladık a geldi.. bugün gidicek.. çok kötüyüm gerçektenbikaç güne de askere gidicek.. hüzünlüyüm
kız işte mesele de o ... ayrıntılı yazmadım .. o gün kızınca dedi ki bana ..sakın daha önce ki gibi yusufu falan aratıp tekrar konuşmaya yer aramabende madem istemiyor beni dedim çıktım ...
eşim söylemiş ... dün bebeği . gelir muhtemelen en kötü doğuma .
İnşallah abinle aranız çarçabuk düzelir bebeimm :)
Ben kahvaltıda kirlendim hemencik
Gece yaz menüüü
Kafa güzelken bi yorumlayayımne de güzel yorum veririm
Amin aus yani cidden ben mutlu evlilik olduğuna da iyi erkek olduğuna da inanmayanlardanım.. ama böyle görünce seviniyorum çok.. bi tane de işyerinde arkadaşım var eşi pamuk gibi cidden de mutluluar.. diyorum kavganız olsa da bana sakın anlatma evliliğe inanmamı sağlayan nadir çiftlerdensiniz diye
O zamaann seninle acilen buluşuyoruz vee sana önce romantik komedi tadındaki komiklikli aşk hikayemizi sonra da evliliğimizi anlatıyorummmm... sonra sendeee beni evlendir lee beni evlendir diye peşimde dönmeye başlıyosun