Ben yedim ondan iki tanesi kesiyor tum tatli istegini aliyor..Icindekilere baktim simdi varmis nevom.ama pek guzel yaaa tadı inanilmaz bisey :))
Hayır sakın kalori oranı çok ama çok yüksek mezuniyet ten sonra korumada yersinnnnnnMerhaba 7.takımın guzel ve fit hatunlaribugün biraz yogundum ozledim sizi.
@MiuLego kaptanım cicegeeemm boncugummmm sana bisey sorcam
Eki Görüntüle 2077199 bundan sonra bu kurabiyeyi yesem olur mu canim tatlı isteyince.tadı efsane bisey. Tam bugday unlu yulafli kakaolu kurabiye
Markette gözüm takılıyor ama içinde şeker var diye yanaşmıyorumIcindekilere baktim simdi varmis nevom.ama pek guzel yaaa tadı inanilmaz bisey :))
Hemde ne cildirmalik en son ogrermenini aradım siz buna ne ogretiyorsunuz dedim hic soz dinlemiyor kadin şok.. ya saka bi tarafa cidden iki haftadir hic sozumu dinlemiyor once oyle degildi kizim yapma derdim tamam derdi simdi bana ilk defa dediki bana karisamazsin ben ... ogretmenini aradım kizimdan ilk defa boyle bisey duydum ne oluyor hocam dedim..
Ogretmen ada hanim biz burada birbirlerine karisinca öğrenciler uyariyoruz ona karismazsin buna karisamazsin demek aysima yanlis anlamis sizede soylemeye baslamis dedi...
Bence de aus yoksa istanbulu b..k goturur
Merhaba 7.takımın guzel ve fit hatunlaribugün biraz yogundum ozledim sizi.
Eki Görüntüle 2077199 bundan sonra bu kurabiyeyi yesem olur mu canim tatlı isteyince.tadı efsane bisey. Tam bugday unlu yulafli kakaolu kurabiye
Ben de öyle söyledimHayır sakın kalori oranı çok ama çok yüksek mezuniyet ten sonra korumada yersinnnnnn
Merhaba 7.takımın guzel ve fit hatunlaribugün biraz yogundum ozledim sizi.
4.5 daha vermem lazım ama biraz hızlı olsa iyi olacak
Sağol canım. Şimdi gene iyi 6-7 yaşımda margarin yerdim ama onu şekerle yerdim özellikle annem kurabiye için margarinle şekeri mıncıkladığında
Geçmiş olsun fulyaaeben bugün 80 dk yürüyüş yaptım. çok iyi oldu ama biraz hastaydım ve hala sıkıntısı vardı kötü yaptı beni
kabızlık bitip wc ye gireceği gün belediyenin kanalizasyon işlerini arasın sokağa vidanjör getirsinler
Yok öyle iksir miksir ot cöp sen onu dogru besinle kullanirsan cevap veriri bir yanda börek tatli yiyeyim diger tarftada bu ot şu çop iceyim yansın gittsin olmuyor işte care sende.Allah muhafaza her şey gelir yanıvalla cır cırı bilmem ama çok fazla ot çöp karıştırıp toksisiteye giren de, pankreatit olan da gördüm
söz dinlerim
eh zor giden kilolara gelmişsin, haftada yarım kilo normal ama
Icindekilere baktim simdi varmis nevom.ama pek guzel yaaa tadı inanilmaz bisey :))
6 hafta içinde versem iyi olacakarkasına bi baksana kaçkalori merak ettim, sonra içinde kaç tane bisküvi var bi de onu deyiver. bi tanesi kaç kaloriymiş öğrenelim
ama ama ben de 158 im 54 den sonrası feci zorluyor kilo verirken, şimdi fazla olduğu için çabuk gidiyor bizim. yarım yarım gidecek işte azcık sabır
daha fazla şaşırmıycam söz
Evet toparlanmamiz iyi oldu :). 2 saat tempolu degil ama cocuklarla cok yoruldum dogrusu.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki
Morti de olsak toparlandığımıza çok sevindim
2 saat yürüdün demekben gece biraz daha spor yapayım
Hemen meragini giderim balım 500 kusur kalorisi ve şeker oranı çok yüksek sözde tamtahil ama değil sadece kakou bencearkasına bi baksana kaçkalori merak ettim, sonra içinde kaç tane bisküvi var bi de onu deyiver. bi tanesi kaç kaloriymiş öğrenelim
ama ama ben de 158 im 54 den sonrası feci zorluyor kilo verirken, şimdi fazla olduğu için çabuk gidiyor bizim. yarım yarım gidecek işte azcık sabır
Hazır paketli gıda olduğu için hayır diyecek miu cocomMerhaba 7.takımın guzel ve fit hatunlaribugün biraz yogundum ozledim sizi.
Allah allah o kadar şaşılcak şey mi ki ya bana normal geliyodu oysakiarkasına bi baksana kaçkalori merak ettim, sonra içinde kaç tane bisküvi var bi de onu deyiver. bi tanesi kaç kaloriymiş öğrenelim
tadı cok guzel yaa yiyince de gayet hafif geliyo bana ama yasak olmasi üzdü beniBen yedim ondan iki tanesi kesiyor tum tatli istegini aliyor..
tamam vaytim napalimHayır sakın kalori oranı çok ama çok yüksek mezuniyet ten sonra korumada yersinnnnnn
yaaa mukemmel nevom yaaa yiyince bana hic ağır da gelmedi mukemmel bisey ama yasakmis maalesef keske yasak olmayaydiMarkette gözüm takılıyor ama içinde şeker var diye yanaşmıyorum
Bence kilo verme evresinde yenmez ama korumada arada olabilir...
peki ablam napalim bu da gol olmadibak sen neyi alıp işine göre sana kullanmış hemen .
Düzelecek o halleri de ...1-2 sene sonra oturacak .. sonra başka itirazlar gelecek tabii .
canım bi heves foto falan koymuşsun ama ... bu konu bu marka burada konuşuldu ... ııı ohhhhh çok kalorili dedi ..paketli dedi ... olmaz dedi miu
Güzel olan herşey yasak canımtadı cok guzel yaa yiyince de gayet hafif geliyo bana ama yasak olmasi üzdü benitam bugday yulaf yer fistigi diyince atladim hemen :)
tamam vaytim napalim
yaaa mukemmel nevom yaaa yiyince bana hic ağır da gelmedi mukemmel bisey ama yasakmis maalesef keske yasak olmayaydi(
peki ablam napalim bu da gol olmadine güzel diyet kurabiye buldum diye seviniyodum
Tamam kuzu bakıp yazarım ama miu yasak demis hazır pakete tam bugday olsa bilearkasına bi baksana kaçkalori merak ettim, sonra içinde kaç tane bisküvi var bi de onu deyiver. bi tanesi kaç kaloriymiş öğrenelim
tamam ozlemim yemiycem napalimHazır paketli gıda olduğu için hayır diyecek miu cocom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?