Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayır sakın kalori oranı çok ama çok yüksek mezuniyet ten sonra korumada yersinnnnnn

bak sen neyi alıp işine göre sana kullanmış hemen .
Düzelecek o halleri de ...1-2 sene sonra oturacak .. sonra başka itirazlar gelecek tabii .

Bence de aus yoksa istanbulu b..k goturur

canım bi heves foto falan koymuşsun ama ... bu konu bu marka burada konuşuldu ... ııı ohhhhh çok kalorili dedi ..paketli dedi ... olmaz dedi miu

arkasına bi baksana kaçkalori merak ettim, sonra içinde kaç tane bisküvi var bi de onu deyiver. bi tanesi kaç kaloriymiş öğrenelim

4.5 daha vermem lazım ama biraz hızlı olsa iyi olacak

ama ama ben de 158 im 54 den sonrası feci zorluyor kilo verirken, şimdi fazla olduğu için çabuk gidiyor bizim. yarım yarım gidecek işte azcık sabır

Sağol canım. Şimdi gene iyi 6-7 yaşımda margarin yerdim ama onu şekerle yerdim özellikle annem kurabiye için margarinle şekeri mıncıkladığında

daha fazla şaşırmıycam söz

valla cır cırı bilmem ama çok fazla ot çöp karıştırıp toksisiteye giren de, pankreatit olan da gördüm

söz dinlerim

eh zor giden kilolara gelmişsin, haftada yarım kilo normal ama
Yok öyle iksir miksir ot cöp sen onu dogru besinle kullanirsan cevap veriri bir yanda börek tatli yiyeyim diger tarftada bu ot şu çop iceyim yansın gittsin olmuyor işte care sende.Allah muhafaza her şey gelir yanı

6 hafta içinde versem iyi olacak

Hemen meragini giderim balım 500 kusur kalorisi ve şeker oranı çok yüksek sözde tamtahil ama değil sadece kakou bence

Allah allah o kadar şaşılcak şey mi ki ya bana normal geliyodu oysaki

Ben yedim ondan iki tanesi kesiyor tum tatli istegini aliyor..
tadı cok guzel yaa yiyince de gayet hafif geliyo bana ama yasak olmasi üzdü beni tam bugday yulaf yer fistigi diyince atladim hemen :)

Hayır sakın kalori oranı çok ama çok yüksek mezuniyet ten sonra korumada yersinnnnnn
tamam vaytim napalim

Markette gözüm takılıyor ama içinde şeker var diye yanaşmıyorum
Bence kilo verme evresinde yenmez ama korumada arada olabilir...
yaaa mukemmel nevom yaaa yiyince bana hic ağır da gelmedi mukemmel bisey ama yasakmis maalesef keske yasak olmayaydi(

peki ablam napalim bu da gol olmadi ne güzel diyet kurabiye buldum diye seviniyodum

Güzel olan herşey yasak canımGün kurusu kayısı,incir,kuru üzüm neyine yetmiyor

Tamam kuzu bakıp yazarım ama miu yasak demis hazır pakete tam bugday olsa bile napalim yemiycez artık. ama tadı mükemmel

Hazır paketli gıda olduğu için hayır diyecek miu cocom
tamam ozlemim yemiycem napalim pek guzel ama tadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…