Ayyy he he kabizmisda ondanmış ne gıcık yaaaÖnemli görüyor tabi sağda solda telefon da tek konuştuğu ne kadar şişman olduğum oğluna yakismadigim gobegimdi şimdi elinden gitti ne konuşacak şimdi de çok zayıflamış kazulet gibi olmuş ama hiç yakismamis çünkü kendisi de benle diyet yapıyordu verdim diyor ama ustune 10 kilo daha almış 90 üstü su an açık belli ama 65 mis kabız ve şişmiş odemi varmis
90 ama 65Önemli görüyor tabi sağda solda telefon da tek konuştuğu ne kadar şişman olduğum oğluna yakismadigim gobegimdi şimdi elinden gitti ne konuşacak şimdi de çok zayıflamış kazulet gibi olmuş ama hiç yakismamis çünkü kendisi de benle diyet yapıyordu verdim diyor ama ustune 10 kilo daha almış 90 üstü su an açık belli ama 65 mis kabız ve şişmiş odemi varmis
Agzinin payını verdim onda sıkıntı yok kimse için vermedim bu kadar kiloyu kirildim çok kırıldım eşimin teyzesi bile kv aradı ogluma yakışmıyor o demis benim için göbek ne demiş yeni duyuyorum bunları hepsini sordum yalanlıyor ustuneBence verdiğin kiloların hafifliğiyle ve güveniyle ağzının payını vermeliydin. Başarı senin başarın başkalarının bunu sahiplenmesine izin verme vayt.
Benim cevremdede var sey dememi bekliyolar şunu yaptım iştahim kesildi bunu yaptım metobolizmama motor taktim saglıklı beslendim diyorum duduklarını kenarına bir sahte gülücük konduruyolar kimi kandırıyosun der gibi.şeytan diyorki karıstır bitkileri... hepsini cır cır et koy kenaraBurda yazmıştım daha önce , benden 10 yaş büyük kuzenim (yani küçükte değil ) telefonda bir arkadaşının mide ameliyatını anlatacak .. o da senin gibi ameliyat oldu dedi ... Abla ben ameliyat mı oldum dedim ????? sonrası
inanmak ve tebrik etmek bazılarına zor geliyor .
bana da o söz çok battı ...çok hadsizce .. sen kimsin yahu ???
Ben doğurmayacam karar verdim esimin yokluğunda kizim agzima tukurdu ...beni cildirtti bu hafta dedim ben delimiyim ikinci doğuracamhe iyiymiş ...seni biliyorum da ..ufaklık içinde 1-2 sene daha varsonra ekşirim tepene
yuh ya vallahi kötü kalplilik hasetlik.Allah şerlerinden korusun.Keşke hiçte duymasaydın ama üzülme vayt bak bu senin devrimin bu senin yeni hayatın.Şimdiye kadar başka sebepler yüzünden belki kiloların yüzünden bir yanın kırıktı hep ama onardın ve daha sağlam gidiyorsun.Sen kendini biliyorsun eski vayt çook gerilerde kaldı.Onların bildikleri de eski vayt.Senin şimdiki işin onlara yeni vaytı göstermek daha sağlam daha dik duruşlu.Agzinin payını verdim onda sıkıntı yok kimse için vermedim bu kadar kiloyu kirildim çok kırıldım eşimin teyzesi bile kv aradı ogluma yakışmıyor o demis benim için göbek ne demiş yeni duyuyorum bunları hepsini sordum yalanlıyor ustune
6,5 yıl önce zayıfladığımda ben öyleydim. herşeyi almak istiyordum. çok güzel şeyler de aldım hani. ama şu an dolap bekliyorlarZayıflayınca iş kötüymüş ya sürekli kiyafet alır oldum kiloluyken magaza vitrinine bakamazken şimdi dur şurayada bakem burayada bakem diyosun :))))))
Allah bana da o günleri nasip etsin. harika oldun senCanım bu yazın başında 50 beden kumaş pantolunu içine kendimi sıkıştırdım ve 98 küsür hatta şiş olduğum günler 100 bile görüyordumaradan 8 ay geçti bugün 38 benden pantolon aldım imkansız değil sadece biraz sabır lazım
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki
Morti de olsak toparlandığımıza çok sevindim
2 saat yürüdün demekben gece biraz daha spor yapayım
Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
Daha dune kadar sağda solda benim gobegimi sismanligimi konuşan insan bugün ayy çok zayifsin sana zayıfla dedim de bu kadar değil diyor neden ya bu kadar emeğe bu kadar uğrasa aaa çok güzel olmuşsun yakismis demek bu kadar mu zor sen kesinlikle bir formülün var diyipte yok diyince sadece dikkat ettim sağlıklı beslendim diyince neden yalan soyluyormussun gibi davranıyorlar
Yiğidin hakkını yiğide teslim etmek bu kadar zor mu gercektende zayiflamanin diyet ve spor dışında bir formülü varda biz enayiler mi bilmiyoruz
Ayran ictim biraz et donerleeeeTabii canım seni tok tutacak bişey göremedim biraz ceviz yoğurt süt uygun birşeyler yesen canım
Baba olmayınca benim oğlumda fena oluyorBen doğurmayacam karar verdim esimin yokluğunda kizim agzima tukurdu ...beni cildirtti bu hafta dedim ben delimiyim ikinci doğuracam.. esimi aradim sakin ikinci cocuk isteme sizin mayanizda sıkınti var sizden olan olmuyor diye sanki evde 10 erkek cocuk var gibiydi yaaa.. baba yok diye cozuttu bende sustum altan aldim tepeme cikti bu hafta...
üniversiteye başlasın hele bakarız artık
Benim cevremdede var sey dememi bekliyolar şunu yaptım iştahim kesildi bunu yaptım metobolizmama motor taktim saglıklı beslendim diyorum duduklarını kenarına bir sahte gülücük konduruyolar kimi kandırıyosun der gibi.şeytan diyorki karıstır bitkileri... hepsini cır cır et koy kenara
Ben doğurmayacam karar verdim esimin yokluğunda kizim agzima tukurdu ...beni cildirtti bu hafta dedim ben delimiyim ikinci doğuracam.. esimi aradim sakin ikinci cocuk isteme sizin mayanizda sıkınti var sizden olan olmuyor diye sanki evde 10 erkek cocuk var gibiydi yaaa.. baba yok diye cozuttu bende sustum altan aldim tepeme cikti bu hafta...
Portim ben nasıl desem hala ogrenemedim galiba bu hayatta insanların neden insanları kiskandigini kötülüğünü istediğini 28 yaşındayim ama hala kafa basmiyor bu yüzden kirilmam kolay oluyor benim insanlar içinde neden başkasını asalamak telefon edip arkasından dedikodu yapmak nedir ya soruyorum cevap yok yalanın bini bin para maset dedin neden arkasında durmuyorsun dedim de bunun için şunun için aman ağzından çıkmış de ne biliyim yalan yok demedim bizi kıskanıyor demek ne ya o dediğin kisi senin kardeşin onu bile kötülemek neyuh ya vallahi kötü kalplilik hasetlik.Allah şerlerinden korusun.Keşke hiçte duymasaydın ama üzülme vayt bak bu senin devrimin bu senin yeni hayatın.Şimdiye kadar başka sebepler yüzünden belki kiloların yüzünden bir yanın kırıktı hep ama onardın ve daha sağlam gidiyorsun.Sen kendini biliyorsun eski vayt çook gerilerde kaldı.Onların bildikleri de eski vayt.Senin şimdiki işin onlara yeni vaytı göstermek daha sağlam daha dik duruşlu.
Denedim canım geçen hafta -300 zor gittiAç geziyorum vallahi
Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
Daha dune kadar sağda solda benim gobegimi sismanligimi konuşan insan bugün ayy çok zayifsin sana zayıfla dedim de bu kadar değil diyor neden ya bu kadar emeğe bu kadar uğrasa aaa çok güzel olmuşsun yakismis demek bu kadar mu zor sen kesinlikle bir formülün var diyipte yok diyince sadece dikkat ettim sağlıklı beslendim diyince neden yalan soyluyormussun gibi davranıyorlar
Yiğidin hakkını yiğide teslim etmek bu kadar zor mu gercektende zayiflamanin diyet ve spor dışında bir formülü varda biz enayiler mi bilmiyoruz
Fesatlık canım ya başka bişey değil.
Ancak konuşurlar
Boşver sen onları sonuca bak
Bende verdiğimde bütün mahalle kesin hap kullandı yoksa imkansız diye konuşup durmuşlar arkamdan
Bir gün hepsini gördüm aynı anda dedim ben bişeyler duydum hayırdır diye
Anaaaa bir görsen aaaa kesin yalandır biz hep seni övüyoruz nasıl emek verdi aç gezdi diye dediler
Halbuki daha ne dıyduğumu bile söylememiştim
Yani düşün ne kadar boşlar
Burda yazmıştım daha önce , benden 10 yaş büyük kuzenim (yani küçükte değil ) telefonda bir arkadaşının mide ameliyatını anlatacak .. o da senin gibi ameliyat oldu dedi ... Abla ben ameliyat mı oldum dedim ????? sonrası
inanmak ve tebrik etmek bazılarına zor geliyor .
bana da o söz çok battı ...çok hadsizce .. sen kimsin yahu ???
Önemli görüyor tabi sağda solda telefon da tek konuştuğu ne kadar şişman olduğum oğluna yakismadigim gobegimdi şimdi elinden gitti ne konuşacak şimdi de çok zayıflamış kazulet gibi olmuş ama hiç yakismamis çünkü kendisi de benle diyet yapıyordu verdim diyor ama ustune 10 kilo daha almış 90 üstü su an açık belli ama 65 mis kabız ve şişmiş odemi varmis
Bencedeeeeeeeoğlum 1,5 ay önce 8300dü şimdi kaç bilmiyorum ama 9 civarıdır
Deseydin ya bebeim sen dedin diye zayıflamadım keyfim ve kahyası istedi diye zayıfladım diyee.. bunun adı tamamen kıskançlık güzelim abuk subuk ilaçlar bilmemneler kullanarak zayıflamalar moda olduğu için her zayıflayanı öyle sanıyolar. çünkü şu kürü yaptım desen kısa yoldan zayıflayacak hanım efendi uzun yol işine gelmiyo..
Darısı başına kuzum insallah en kisa zamanda6,5 yıl önce zayıfladığımda ben öyleydim. herşeyi almak istiyordum. çok güzel şeyler de aldım hani. ama şu an dolap bekliyorlarinan zayıflasam yeni kıyafete ihtiyacım bile yok. herşey var dolaplarda
Allah bana da o günleri nasip etsin. harika oldun sen
hadi bakalım gece sporları başlasın. ama ben akşam yapamayacağım bugün. çünkü gündüz 80 dk yürüyüş yaptım yetti. halam geldi bugün ağrı mahvetti. külçe gibiyim şu an
ben kıskandıklarını düşünüyorum takma güzelim. elhamdülillah halime de otur. demezlerse demesinler. zayıfladın fıstık gibi oldun. önemli olan o
Fesatlık canım ya başka bişey değil.
Ancak konuşurlar
Boşver sen onları sonuca bak
Bende verdiğimde bütün mahalle kesin hap kullandı yoksa imkansız diye konuşup durmuşlar arkamdan
Bir gün hepsini gördüm aynı anda dedim ben bişeyler duydum hayırdır diye
Anaaaa bir görsen aaaa kesin yalandır biz hep seni övüyoruz nasıl emek verdi aç gezdi diye dediler
Halbuki daha ne dıyduğumu bile söylememiştim
Yani düşün ne kadar boşlar
Benim cevremdede var sey dememi bekliyolar şunu yaptım iştahim kesildi bunu yaptım metobolizmama motor taktim saglıklı beslendim diyorum duduklarını kenarına bir sahte gülücük konduruyolar kimi kandırıyosun der gibi.şeytan diyorki karıstır bitkileri... hepsini cır cır et koy kenara
Verin lan o kilolarinizi kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin beden sizin can sizin ruh sizin bedendeki yara daha çabuk iyileşiyor kilonuz yüzünden kimsenin ruhunuzda yara açmasına izin vermeyin kendiniz için verin sağlığınız için verin ruhunuz için verin öz guveniniz icin verin verin o kilolari nasıl aldiysak yiyerek sağlıklı beslenerek spor yaparak verin hepiniz verin beee
Masallah canim cocuk sabir isi bence bende sabir yok .. ikinci olsa kendimide gererim herkesi gererim kesin ayyy bu hafta cook bunaldim...Baba olmayınca benim oğlumda fena oluyordeli ediyor beni
Ama ben 2.yi doğurdum
tamam abla büyüğümsün ablamsın gel ekşi başımın üstünde yerin var
He öyle nasıl odemse nasıl kabızlık ise90 ama 65şiş ödem
Allahım sen büyüksün
tamam abla büyüğümsün ablamsın gel ekşi başımın üstünde yerin varüjj bejj sene sonrada anlaşalım ama
Boy 166 kilo 64.500 canımcanım boy kilo kaç? kilon çok az kaldıysa yavaş gidiyordur belki
hele bak tipe bak.işi gücü senin kilon mu olmuş hadsiz fesat
aha valla milletin dedikoduya ayıracak ne kadar zamanı var
Aus sen kesin ameliyat oldun, senin haberin yok. onlar doğruyu biliyorlar ne de olsa
tabi tabi ödemdir o, benim çevremdekilerde öyle herkes zayıf aslında
ohhh maşallah 9 kiloyla yokuş mu çıktınbacaklarla bel nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?