Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy he he kabizmisda ondanmış ne gıcık yaaa

90 ama 65 şiş ödem
Allahım sen büyüksün

Bence verdiğin kiloların hafifliğiyle ve güveniyle ağzının payını vermeliydin. Başarı senin başarın başkalarının bunu sahiplenmesine izin verme vayt.
Agzinin payını verdim onda sıkıntı yok kimse için vermedim bu kadar kiloyu kirildim çok kırıldım eşimin teyzesi bile kv aradı ogluma yakışmıyor o demis benim için göbek ne demiş yeni duyuyorum bunları hepsini sordum yalanlıyor ustune

Benim cevremdede var sey dememi bekliyolar şunu yaptım iştahim kesildi bunu yaptım metobolizmama motor taktim saglıklı beslendim diyorum duduklarını kenarına bir sahte gülücük konduruyolar kimi kandırıyosun der gibi.şeytan diyorki karıstır bitkileri... hepsini cır cır et koy kenara

he iyiymiş ...seni biliyorum da ..ufaklık içinde 1-2 sene daha var sonra ekşirim tepene
Ben doğurmayacam karar verdim esimin yokluğunda kizim agzima tukurdu ...beni cildirtti bu hafta dedim ben delimiyim ikinci doğuracam .. esimi aradim sakin ikinci cocuk isteme sizin mayanizda sıkınti var sizden olan olmuyor diyesanki evde 10 erkek cocuk var gibiydi yaaa.. baba yok diye cozuttu bende sustum altan aldim tepeme cikti bu hafta...

yuh ya vallahi kötü kalplilik hasetlik.Allah şerlerinden korusun.Keşke hiçte duymasaydın ama üzülme vayt bak bu senin devrimin bu senin yeni hayatın.Şimdiye kadar başka sebepler yüzünden belki kiloların yüzünden bir yanın kırıktı hep ama onardın ve daha sağlam gidiyorsun.Sen kendini biliyorsun eski vayt çook gerilerde kaldı.Onların bildikleri de eski vayt.Senin şimdiki işin onlara yeni vaytı göstermek daha sağlam daha dik duruşlu.

Verin lan o kilolarinizi kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin beden sizin can sizin ruh sizin bedendeki yara daha çabuk iyileşiyor kilonuz yüzünden kimsenin ruhunuzda yara açmasına izin vermeyin kendiniz için verin sağlığınız için verin ruhunuz için verin öz guveniniz icin verin verin o kilolari nasıl aldiysak yiyerek sağlıklı beslenerek spor yaparak verin hepiniz verin beee

Zayıflayınca iş kötüymüş ya sürekli kiyafet alır oldum kiloluyken magaza vitrinine bakamazken şimdi dur şurayada bakem burayada bakem diyosun :))))))
6,5 yıl önce zayıfladığımda ben öyleydim. herşeyi almak istiyordum. çok güzel şeyler de aldım hani. ama şu an dolap bekliyorlar inan zayıflasam yeni kıyafete ihtiyacım bile yok. herşey var dolaplarda
Allah bana da o günleri nasip etsin. harika oldun sen
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki
Morti de olsak toparlandığımıza çok sevindim
2 saat yürüdün demek ben gece biraz daha spor yapayım

hadi bakalım gece sporları başlasın. ama ben akşam yapamayacağım bugün. çünkü gündüz 80 dk yürüyüş yaptım yetti. halam geldi bugün ağrı mahvetti. külçe gibiyim şu an
Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum

ben kıskandıklarını düşünüyorum takma güzelim. elhamdülillah halime de otur. demezlerse demesinler. zayıfladın fıstık gibi oldun. önemli olan o

Baba olmayınca benim oğlumda fena oluyor deli ediyor beni
Ama ben 2.yi doğurdum

üniversiteye başlasın hele bakarız artık

ahahahahhahahahahhhhhhhhhahhhhhhhhhh efser yaaaaaaaaaaaaa

ne güzelll kız çıldırmalık

Portim ben nasıl desem hala ogrenemedim galiba bu hayatta insanların neden insanları kiskandigini kötülüğünü istediğini 28 yaşındayim ama hala kafa basmiyor bu yüzden kirilmam kolay oluyor benim insanlar içinde neden başkasını asalamak telefon edip arkasından dedikodu yapmak nedir ya soruyorum cevap yok yalanın bini bin para maset dedin neden arkasında durmuyorsun dedim de bunun için şunun için aman ağzından çıkmış de ne biliyim yalan yok demedim bizi kıskanıyor demek ne ya o dediğin kisi senin kardeşin onu bile kötülemek ne

Denedim canım geçen hafta -300 zor gittiAç geziyorum vallahi

canım boy kilo kaç? kilon çok az kaldıysa yavaş gidiyordur belki

hele bak tipe bak.işi gücü senin kilon mu olmuş hadsiz fesat

aha valla milletin dedikoduya ayıracak ne kadar zamanı var

Aus sen kesin ameliyat oldun, senin haberin yok. onlar doğruyu biliyorlar ne de olsa

tabi tabi ödemdir o, benim çevremdekilerde öyle herkes zayıf aslında

ohhh maşallah 9 kiloyla yokuş mu çıktın bacaklarla bel nasıl

Darısı başına kuzum insallah en kisa zamanda

Metabolizmama motor taktım haa

Boy 166 kilo 64.500 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…