Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hani bi laf varya bilmedigi 5 vakit namaz ama masallah ben namaza durunca oda gelip yanimda duruyor oda kiliyor benimle..onuda biliyor

oyyyyy bilmiş çocuklar çok da zeki oluyor

Yok öyle iksir miksir ot cöp sen onu dogru besinle kullanirsan cevap veriri bir yanda börek tatli yiyeyim diger tarftada bu ot şu çop iceyim yansın gittsin olmuyor işte care sende.Allah muhafaza her şey gelir yanı

he ya biz aç kalalım, spor yapıp her tarafımız ağrısın, bi yerimizden ter çıksın. onlar iksir beklesin

6 hafta içinde versem iyi olacak

6 hafta içinde 3,5 gider de 4,5 bilemedi ben

Benim canım cok tatli sevmedigim halde bu ara istedi sanırım hava soguk bir halamdan dolayı bugün kendime yulaflı kahvaltı gevreklerinden aldım süte katıp onu tatlı yerine yiyecegim

Ayy coco, markete gittiğimde gözüme takılan tek şey o nasıl bişey ya tadını merak ediyorum ama bikaç ay sonra deniycem inşallah. Tabi 4.50 lira vermeye kıyabilirsem pahalı geliyo fiyatı

Benim canım cok tatli sevmedigim halde bu ara istedi sanırım hava soguk bir halamdan dolayı bugün kendime yulaflı kahvaltı gevreklerinden aldım süte katıp onu tatlı yerine yiyecegim
Bende öyle yapayim bari efserim ama su gosterdigim burcak o kadar leziz ki bir gün mutlaka dene

oyyyyy bilmiş çocuklar çok da zeki oluyor

he ya biz aç kalalım, spor yapıp her tarafımız ağrısın, bi yerimizden ter çıksın. onlar iksir beklesin

6 hafta içinde 3,5 gider de 4,5 bilemedi ben
Bekliyolar helal olsun diyende var böyle altan altan ne kullandın ne ettin diye yanaşanda var

Hemen meragini giderim balım 500 kusur kalorisi ve şeker oranı çok yüksek sözde tamtahil ama değil sadece kakou bence

ooooo ben ona iki öğün yaparım bi taneciği kaç kalori ki

Allah allah o kadar şaşılcak şey mi ki ya bana normal geliyodu oysaki

Güzel olan herşey yasak canımGün kurusu kayısı,incir,kuru üzüm neyine yetmiyor

yaaaa demi bişey çok lezizse hep sağlıksız oluyo zaten

Ayy coco, markete gittiğimde gözüme takılan tek şey o nasıl bişey ya tadını merak ediyorum ama bikaç ay sonra deniycem inşallah. Tabi 4.50 lira vermeye kıyabilirsem pahalı geliyo fiyatı
Yaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene

Iyi aksamlar hatunlar.
Masallah parmaklariniz da mi uyusmuyor arkadas.
Yada ekrana bakarken gozleriniz falan he.
Yada ne bilem bebeleriniz elinizden teli almiyor mu heeeeee
boş kalan yarım saaatin acısını çıkarıyorlar bugün bi ara baktım 12 dk dır kimse yazmamış sonra aus dedi yarım saat olmuş diye

Yaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene
Sen bi an önce mezun ol inşallah azar azar korumada yersin canımm :) mezun olmak içinde böylesi cıslardan uzak duracaksın napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…