- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Maşallah fıstığaHani bi laf varya bilmedigi 5 vakit namaz ama masallah ben namaza durunca oda gelip yanimda duruyor oda kiliyor benimle..onuda biliyor
Hani bi laf varya bilmedigi 5 vakit namaz ama masallah ben namaza durunca oda gelip yanimda duruyor oda kiliyor benimle..onuda biliyor
Yok öyle iksir miksir ot cöp sen onu dogru besinle kullanirsan cevap veriri bir yanda börek tatli yiyeyim diger tarftada bu ot şu çop iceyim yansın gittsin olmuyor işte care sende.Allah muhafaza her şey gelir yanı
6 hafta içinde versem iyi olacak
Sevmiyom onlarıGüzel olan herşey yasak canımGün kurusu kayısı,incir,kuru üzüm neyine yetmiyor
Benim canım cok tatli sevmedigim halde bu ara istedi sanırım hava soguk bir halamdan dolayı bugün kendime yulaflı kahvaltı gevreklerinden aldım süte katıp onu tatlı yerine yiyecegimtadı cok guzel yaa yiyince de gayet hafif geliyo bana ama yasak olmasi üzdü benitam bugday yulaf yer fistigi diyince atladim hemen :)
tamam vaytim napalim
yaaa mukemmel nevom yaaa yiyince bana hic ağır da gelmedi mukemmel bisey ama yasakmis maalesef keske yasak olmayaydi(
peki ablam napalim bu da gol olmadine güzel diyet kurabiye buldum diye seviniyodum
Oda iyi sayılıroyyyyybilmiş çocuklar çok da zeki oluyor
he ya biz aç kalalım, spor yapıp her tarafımız ağrısın, bi yerimizden ter çıksın. onlar iksir beklesin
6 hafta içinde 3,5 gider de 4,5 bilemedi ben
Ayy coco, markete gittiğimde gözüme takılan tek şey o nasıl bişey ya tadını merak ediyorum ama bikaç ay sonra deniycem inşallahtadı cok guzel yaa yiyince de gayet hafif geliyo bana ama yasak olmasi üzdü benitam bugday yulaf yer fistigi diyince atladim hemen :)
tamam vaytim napalim
yaaa mukemmel nevom yaaa yiyince bana hic ağır da gelmedi mukemmel bisey ama yasakmis maalesef keske yasak olmayaydi(
peki ablam napalim bu da gol olmadine güzel diyet kurabiye buldum diye seviniyodum
Sevmeye çalışSevmiyom onları
chia süt ve muz. Al sana miss gibi tatlı bişey :)Sevmiyom onları
Bende öyle yapayim bari efserim ama su gosterdigim burcak o kadar leziz ki bir gün mutlaka deneBenim canım cok tatli sevmedigim halde bu ara istedi sanırım hava soguk bir halamdan dolayı bugün kendime yulaflı kahvaltı gevreklerinden aldım süte katıp onu tatlı yerine yiyecegim
Bekliyolaroyyyyybilmiş çocuklar çok da zeki oluyor
he ya biz aç kalalım, spor yapıp her tarafımız ağrısın, bi yerimizden ter çıksın. onlar iksir beklesin
6 hafta içinde 3,5 gider de 4,5 bilemedi ben
Yanihe yedin zaten sen
Tabiii canım tabi tabi
Bu hafta sevinecegin kadar sevinseydin çünkü ....... Bundan sonra sevinmen biraz zor beybi
Amin canım
Hemen meragini giderim balım 500 kusur kalorisi ve şeker oranı çok yüksek sözde tamtahil ama değil sadece kakou bence
Allah allah o kadar şaşılcak şey mi ki ya bana normal geliyodu oysaki
Güzel olan herşey yasak canımGün kurusu kayısı,incir,kuru üzüm neyine yetmiyor
Yaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka deneAyy coco, markete gittiğimde gözüme takılan tek şey o nasıl bişey ya tadını merak ediyorum ama bikaç ay sonra deniycem inşallah. Tabi 4.50 lira vermeye kıyabilirsem pahalı geliyo fiyatı
boş kalan yarım saaatin acısını çıkarıyorlarIyi aksamlar hatunlar.
Masallah parmaklariniz da mi uyusmuyor arkadas.
Yada ekrana bakarken gozleriniz falan he.
Yada ne bilem bebeleriniz elinizden teli almiyor mu heeeeee
Benim öyle şeylwr yememe 7 kilo var kuzum şu sıra olmazBende öyle yapayim bari efserim ama su gosterdigim burcak o kadar leziz ki bir gün mutlaka dene
Sen bi an önce mezun ol inşallah azar azar korumada yersin canımm :) mezun olmak içinde böylesi cıslardan uzak duracaksın napalımYaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene
Iyi aksamlar hatunlar.
Masallah parmaklariniz da mi uyusmuyor arkadas.
Yada ekrana bakarken gozleriniz falan he.
Yada ne bilem bebeleriniz elinizden teli almiyor mu heeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?