Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahahhahaahha

haklısın tatlım
Darısı başına kuzum insallah en kisa zamanda
inşallah efserim acayip bir şey. aslında çok istiyorum. asla vazgeçmedim. ama atağa geçiyorum. sonra o azim sönüyor. bir türlü devamı gelmedi. ama son dönemde özellikle içime sordum. acaba vaz mı geçtin ben farketmedim dedim. hayır diyor. peki beceriyorum başaramadım vaz mı geçeyim böyle kalayım dedim. sonuçta bu kiloda da insanlar var yani ona da hayır diyor bir zamanı var anladım artık

Ay kuzum uzuldum simdi bak bak bende yiyemiom artik hic yemeyelim kilo vermek daha onemli unut gitsin kuzucum
coco miu nun sabrını zorluyorsun ama .. bence kapat artık konuyu ... aaaa kaloriliymiş yemeyelim di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene
boşver o bisküviyi ben sana bir ara yulaflı yer fıstıklı diyet kurabiye tarifi vereyim. onu yaparsın.

Nereye dinleniyim aus
Yarin bu halde kopek gibi temizlik yaparim
Evlendigim gunun beraber oturdugum gunun taaaaaa

Gerisini siz tamamlayin artik

ya görmüştüm bi iki kere ... ama konuşamadık hiç .
kayınvalide sorunların var ve berabersin .
zaten dünya iyisi olsa aynı evde olmaz ya bence .
_AYNURA_ yı yadedesim geldi benim de .. o da çooooooooook severdi

sabır canım ... ev ayırma durumunuz vardı sanki ..sabır ..

Ausencia en tepeden bakıyo canım onun farkındayım gölge gibi ensemizde nefesi hissettiriyo kendini. Anam ne betimleme yaptım be

Göz kulak oluyorum arada

@MiuLego kaptanitom hala gelmedi mi?
Acaba hangi filme gitti ?
Ne yedi?
Nerde yedi?
En onemlisi kimle yedi?
Aklimda deli sorular.
Saka bi yana eglensin kaptanim hakediyor.

bi arkadaş

Niye kabulenmedigin şeyi kendine kabulendirmek istiyorsunki.ben böyleyim mutluyum ne yapalim hayataki kismetimiş buymuş diyenlere sakin kanma böyle insanlar tıpkı senin gibi kendilerine bunu inadırmak istiyolar.bak ne güzel söyledin icim almıyor evet almasasıda lazim cünkü zorluk cekiyorsun her konuda bendensel sosyal pisikolijik bu sorunlarıni aslinda üst beynin kabul etmiyor sen niye alt beynine bunlari tam dersini sokarak isgence ediyorsun bundan vazgec kuzum.

Son düzenleme:
sana bu dönemde yemen için bademli çuku tarifi vereyim. 1 büyük hurmayı al ortadan kes. çekirdeğini çıkart ve içine 1/2 çay kaşığı kakao ve 2 çiğ badem koy ye. mis gibi oluyor teşekkür edersin bana bak söliim

Hava da ask kokusu mu var?
Yoksa esimden mi geliyor koku?

hamişim sen napıyon yahu seninle aynı zamanda hamiş kalmış çok yakın bi kankim var onu takip ederken senide takip etmiş gibi oluyorum . 5 aya girdiniz sanırım onda gönüş çıktı

hamişim sen napıyon yahu seninle aynı zamanda hamiş kalmış çok yakın bi kankim var onu takip ederken senide takip etmiş gibi oluyorum . 5 aya girdiniz sanırım onda gönüş çıktı

4. ay doluyor evet önümüzdeki hafta bende .
ooo ooooo göbek kallavi bende .
dün ölçülerimi yazdım

95
85
95 olmuşum ...

Yok yok sen takımın Gandalfı gibi bişeysin . Öyle bi hava var sende :))

Aklımda kalsın özel günlerimde deneyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…