Grib yemeden atlatamasın en azından meyve filan ye vucüdun guc kazansınki mikropla bas etsin Gecmis olsunNereye dinleniyim aus
Yarin bu halde kopek gibi temizlik yaparim
Evlendigim gunun beraber oturdugum gunun taaaaaa
Gerisini siz tamamlayin artik
Benim cevremdede var sey dememi bekliyolar şunu yaptım iştahim kesildi bunu yaptım metobolizmama motor taktim saglıklı beslendim diyorum duduklarını kenarına bir sahte gülücük konduruyolar kimi kandırıyosun der gibi.şeytan diyorki karıstır bitkileri... hepsini cır cır et koy kenara
hahahhahaahhaBen doğurmayacam karar verdim esimin yokluğunda kizim agzima tukurdu ...beni cildirtti bu hafta dedim ben delimiyim ikinci doğuracam.. esimi aradim sakin ikinci cocuk isteme sizin mayanizda sıkınti var sizden olan olmuyor diye sanki evde 10 erkek cocuk var gibiydi yaaa.. baba yok diye cozuttu bende sustum altan aldim tepeme cikti bu hafta...
haklısın tatlımVerin lan o kilolarinizi kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin beden sizin can sizin ruh sizin bedendeki yara daha çabuk iyileşiyor kilonuz yüzünden kimsenin ruhunuzda yara açmasına izin vermeyin kendiniz için verin sağlığınız için verin ruhunuz için verin öz guveniniz icin verin verin o kilolari nasıl aldiysak yiyerek sağlıklı beslenerek spor yaparak verin hepiniz verin beee
inşallah efserimDarısı başına kuzum insallah en kisa zamanda
Geçmiş olsun fulya
İzine ne vakit ayrılıyorsun ?
Ay kuzum uzuldum simdi bakBirazdan merdaneyi yicez kafaya ama deniycem kilo verince. Bi ara da alaturca kek kurabiye diye bişey vardı. Yumuşak iri damla çikolatalı kurabiye hem kakaolusu vardı hem beyazı o da manyak bişeydi. Ya ben adetliyim ya canım çekti
coco miu nun sabrını zorluyorsun ama .. bence kapat artık konuyu ... aaaa kaloriliymiş yemeyelim di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
boşver o bisküviyi ben sana bir ara yulaflı yer fıstıklı diyet kurabiye tarifi vereyim. onu yaparsın.Yaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene
Tamam kuzum sagolboşver o bisküviyi ben sana bir ara yulaflı yer fıstıklı diyet kurabiye tarifi vereyim. onu yaparsın.
Nereye dinleniyim aus
Ausencia en tepeden bakıyo canım onun farkındayım gölge gibi ensemizde nefesi hissettiriyo kendini. Anam ne betimleme yaptım be
@MiuLego kaptanitom hala gelmedi mi?
Acaba hangi filme gitti ?
Ne yedi?
Nerde yedi?
En onemlisi kimle yedi?
Aklimda deli sorular.
Saka bi yana eglensin kaptanim hakediyor.
Niye kabulenmedigin şeyi kendine kabulendirmek istiyorsunki.ben böyleyim mutluyum ne yapalim hayataki kismetimiş buymuş diyenlere sakin kanma böyle insanlar tıpkı senin gibi kendilerine bunu inadırmak istiyolar.bak ne güzel söyledin icim almıyor evet almasasıda lazim cünkü zorluk cekiyorsun her konuda bendensel sosyal pisikolijik bu sorunlarıni aslinda üst beynin kabul etmiyor sen niye alt beynine bunlari tam dersini sokarak isgence ediyorsun bundan vazgec kuzum.
hahahhahaahha
haklısın tatlım
inşallah efserimacayip bir şey. aslında çok istiyorum. asla vazgeçmedim. ama atağa geçiyorum. sonra o azim sönüyor. bir türlü devamı gelmedi. ama son dönemde özellikle içime sordum. acaba vaz mı geçtin ben farketmedim dedim. hayır diyor. peki beceriyorum başaramadım vaz mı geçeyim böyle kalayım dedim. sonuçta bu kiloda da insanlar var yani ona da hayır diyor bir zamanı var anladım artık
sana bu dönemde yemen için bademli çuku tarifi vereyim. 1 büyük hurmayı al ortadan kes. çekirdeğini çıkart ve içine 1/2 çay kaşığı kakao ve 2 çiğ badem koy ye. mis gibi oluyorBirazdan merdaneyi yicez kafaya ama deniycem kilo verince. Bi ara da alaturca kek kurabiye diye bişey vardı. Yumuşak iri damla çikolatalı kurabiye hem kakaolusu vardı hem beyazı o da manyak bişeydi. Ya ben adetliyim ya canım çekti
Nereye dinleniyim aus
Hava da ask kokusu mu var?ya görmüştüm bi iki kere ... ama konuşamadık hiç .
kayınvalide sorunların var ve berabersin .
zaten dünya iyisi olsa aynı evde olmaz ya bence .
_AYNURA_ yı yadedesim geldi benim de .. o da çooooooooook severdi
sabır canım ... ev ayırma durumunuz vardı sanki ..sabır ..
Göz kulak oluyorum arada
bi arkadaş
Hava da ask kokusu mu var?
Yoksa esimden mi geliyor koku?
hamişim sen napıyonya görmüştüm bi iki kere ... ama konuşamadık hiç .
Göz kulak oluyorum arada
bi arkadaş
hamişim sen napıyonyahu seninle aynı zamanda hamiş kalmış çok yakın bi kankim var onu takip ederken senide takip etmiş gibi oluyorum . 5 aya girdiniz sanırım onda gönüş çıktı
Yok yok sen takımın Gandalfı gibi bişeysin . Öyle bi hava var sende :))ya görmüştüm bi iki kere ... ama konuşamadık hiç .
Göz kulak oluyorum arada
bi arkadaş
Aklımda kalsın özel günlerimde deneyeyim:)sana bu dönemde yemen için bademli çuku tarifi vereyim. 1 büyük hurmayı al ortadan kes. çekirdeğini çıkart ve içine 1/2 çay kaşığı kakao ve 2 çiğ badem koy ye. mis gibi oluyorteşekkür edersin bana bak söliim
Yok yok sen takımın Gandalfı gibi bişeysin . Öyle bi hava var sende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?