- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Allah bağışlasın evlatlarını. Benimkiler yeni uyudu. Saat 00.44 gelde bu saatte spor yapBenim de pazar günü çok yorucu oluyor.
Oğlum cumartesi günüde etüte gidiyor kızla öyle böyle zaman geçiyor.
Oğlum çok hareketli yaramaz ne yapsa kızım da yapıyorakşama kadar canım çıkıyor valla. Kızım da fena bişey tam cadı onun sayesinde de ben iyi hareket ediyorum
Geçmiş e şöyle bir bakayım dedim sonra vazgeçtim
Benimkiler de en geç 12 de uyuyorAllah bağışlasın evlatlarını. Benimkiler yeni uyudu. Saat 00.44 gelde bu saatte spor yap
Bence dalma cıkamasinGeçmiş e şöyle bir bakayım dedim sonra vazgeçtim
Nasilsin hemşom. Mezuniyetinin tadını çıkartıyor musun
Bence dalma cıkamasin
Bence dalma cıkamazsın gözüme carpanları yazayım
Bonus bugün teyibini getirmedi hic mium özlemiş @Ausencia kocasının beli tutulmuş cektiriciye bel cektirmisle,midesi fena yanıyor.kendini işgece konusunda gelistıriyor waytin kv siniri bozmuş kilo alırken ayrı söylenmiş vermis yine söylenmiş kv milleti degilmi işte @ada81 heşom agzı kulaklarında kocası gelmiş @masumm üzgün @MiuLego sinemadaydı @Nevreste metayla kendini dondurucuya sokup şoklamış @60kiloyum o da diyete adapte olamıyormuş @begum75 bır ara civili sopaya cip takıyorduk etiketleyince titreşen yeni gelen kızlar cok ciciler onlarla konuştuk öyle havadan sudan işte
mezün oldumda ne oldu sabah yine civili sopayı çikartti kaptan
İstersen yorumlayayım P. . . . . . . .
İstersen yorumlayayım P
Neden kimse senle rakip olmuyor onu anlat herkesin gözü korkuyor başarı muhteşemNe diycem ki ben kizlar yaa
Geberiyorum gripten yerlere yapisicam simdi
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
Ortaya çalaydında şenleneydikTeyibi kendime caliyorum :)
Sağol canım ben de bilmiyorum bu aksam Kuzenlerle birlikte kafa dağıttık her zaman yapamıyoruz iyi geldi sorunum ne tam olarak ben de bilmiyorum ama hayatıma sihirli bir dokunuş iyi olurdu diyorum
Bence dalma cıkamasin
Bence dalma cıkamazsın gözüme carpanları yazayım
Bonus bugün teyibini getirmedi hic mium özlemiş @Ausencia kocasının beli tutulmuş cektiriciye bel cektirmisle,midesi fena yanıyor.kendini işgece konusunda gelistıriyor waytin kv siniri bozmuş kilo alırken ayrı söylenmiş vermis yine söylenmiş kv milleti degilmi işte @ada81 heşom agzı kulaklarında kocası gelmiş @masumm üzgün @MiuLego sinemadaydı @Nevreste metayla kendini dondurucuya sokup şoklamış @60kiloyumdiyete adapte olamıyormuş @begum75 bır ara civili sopaya cip takıyorduk etiketleyince titreşen yeni gelen kızlar cok ciciler onlarla konuştuk öyle havadan sudan işte
mezün oldumda ne oldu sabah yine civili sopayı çikartti kaptan
Iyi yapıyorsun. Bende yapmalıyım. En azından haftada 3 gunBenimkiler de en geç 12 de uyuyor
Bir erken uyumuyorlar ya
Onlar uyuyunca hemen yapıyorum bi 40 dk sonrası hemen
Günün özetibu iyi oldu
Ben de bundan korkuyorum bu gerginlik en çok nazimin geçtiği kişilerin canını yakıyor. Kadın dogumcum la konuştum ilaç tedavisi uygulanmaz mis korunma olmadığı için bebek için tehlikeliymis terapi olabilir dedi grup terapisini tavsiye etti çok baskı hissettigimde olabilirmis kendini çok zorluyorsun dedi. Bebek işini Şubat a erteleyip kendimi biraz toparlayacagim bu süre içinde de kilo verecegim hayatı ertelemeyecegim.ayy ne güzelmiş bunlar,teşekkür ederiz
çakıl bir dönem bende başka sebeplerden ötürü bir süre ilaç tedavisi aldım,iykide almışım diyorum kendime geldim
aşırı gergin sinirli bir anneydim,gücüm oğluma yetiyo diye bütün hıncımı ondan alıyordum,asla dövmedim ama bağıra çağırma,başka şeye sinirlenip oğluma bağırma,inan şimdi sana şunları yazarken bile ağlamaya başladım,o kadar yanlış yaptımki,benim yavrum daha minicikti,ilk okul 1 de bile tek başına anahtarıyla eve girer ben gelene kadar aç aç beklerdi,evim sobalıydı(o yaşta bir evlat okuldan eve gelince kapıyı annesinin açması,miss gibi yemek kokularıyla dolu sıcacık bir eve girmesi gerekirdi ama ben bunu yapamadım),o yavrumun günahı neydiki,o yaşta hem bunları yaşadı hemde benim sinirli hallerime maruz kaldı,rabbim affetsin beni
eğer ilerde çocuk sahibi olduğundada böyle bir işte olcaksan çok pişmanlık çekersin,benim içimdeki yara hiç kapanmayacak
kesinlikle sana katılıyorum,destek alınmalı hala ümit yoksa işi bırakmak en güzeli,çünkü ucunda aileye zarar veriyosun
darısı başıma
his mi ettim acabaaaa senin kalbine sığğarım heee o kadar zayıflarım ben@MiuLego çok özlüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?