Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah bağışlasın evlatlarını. Benimkiler yeni uyudu. Saat 00.44 gelde bu saatte spor yap

Geçmiş e şöyle bir bakayım dedim sonra vazgeçtim

Nasilsin hemşom. Mezuniyetinin tadını çıkartıyor musun
Bence dalma cıkamasin
Bence dalma cıkamazsın gözüme carpanları yazayım
Bonus bugün teyibini getirmedi hic mium özlemiş@Ausencia kocasının beli tutulmuş cektiriciye bel cektirmisle,midesi fena yanıyor.kendini işgece konusunda gelistıriyor waytin kv siniri bozmuş kilo alırken ayrı söylenmiş vermis yine söylenmişkv milleti degilmi işte @ada81 heşom agzı kulaklarında kocası gelmiş @masumm üzgün @MiuLego sinemadaydı @Nevreste metayla kendini dondurucuya sokup şoklamış @60kiloyumdiyete adapte olamıyormuş @begum75 bır ara civili sopaya cip takıyorduk etiketleyince titreşen yeni gelen kızlar cok ciciler onlarla konuştuk öyle havadan sudan işte
mezün oldumda ne oldu sabah yine civili sopayı çikartti kaptan

. . . . . . . .

bu iyi oldu

Ben de bundan korkuyorum bu gerginlik en çok nazimin geçtiği kişilerin canını yakıyor. Kadın dogumcum la konuştum ilaç tedavisi uygulanmaz mis korunma olmadığı için bebek için tehlikeliymis terapi olabilir dedi grup terapisini tavsiye etti çok baskı hissettigimde olabilirmis kendini çok zorluyorsun dedi. Bebek işini Şubat a erteleyip kendimi biraz toparlayacagim bu süre içinde de kilo verecegim hayatı ertelemeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…