Bak kuzum burdakilere sor bak hiçmi yeter artık ben böylemi yasayacagım demedik hicmi düsmedik hiçmi nefsimize galip gelmedik emin şimdi "bir keresinde ben " diye başlayan bir cok hikayelerini anlatacaklar hepimizde oluşuyor bu olumsuz düşünceler kendi içinde bunudan kacmanın yolarını bul ne bileyim kitap oku buraya gel iki geyikle edersin o düşünceleden kurturlursun arada diyet hakkında spor hakkında arkadaşlar iki öneride bulunur onları yazarsın not tutarsın bir bakmışsın hepsi ucup gitmiş.
Arkadaşlar niye kilo veriyor sence onlar senden dahamı güclü duruyor hayır sadece bunu yapacaklarına inanıyolar sende inan bu işin sırrı otu çöpü ilacı sensin ve inan o güç yaratılan her varlıkta var tıpkı sende oldugu gibi sirkelen kendine gel ...
Birde kendine bir sınır koyma şu ayda bu kadar kilo olacam deme bırak onun kararını vucudun versin vermiyormu o zaman bildigi var de yavaşmı veriyor tek vereyim bir senede vereyim de yanı olumsuz ne varsa karşısına olumlu bir tamamla koyki seni anlasın sana cevap versin.ama sakin ben vermiyecegim olmuyor diye kendini suclayıp herseyi bırakma
Yine çok konuştum sanırım arka arkaya yazdım
Çok açımm
ben buraya yazamam utanırım diye yemiyorumtek başıma bi bırak bakim noluyo
pişşşttt akşam akşam bu saatte, biz çok tokuz sanki. su içelim güzelleşelim
He he bana da sorunİki çocuk candır
Aynen öyle çok zor. Bugün anneme temizlik yemek falan yaptım yarın evime gecicem diye. Bir de misafir ler geldi onları gezdirdik agirladik baya pertim çıktı yani. Yarın da evime geçiyorum daha düzenli olurum inşallah. Herkese hayırlı geceler.Ayy Kızlar oku oku bitmiyor geçmişe gömüldüm resmen geçmişi okumaktan şimdiki zamanı kaçırıyorum fazla okumaktan uykum geliyo sızıp kalıyorum
Bebiş beni çok yormaya başladı ya diken üstünde oturuyorum sağolsun namazlarımı bile nasıl kıldığımı bilmiyorum Allah affetsin iki çocuk zor zanaatmış Allah yardım etsin bana ve benim gibilere
Allahım isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin
Tek çocuk hiç çocuk derlerdi de anlamazdım ama öyleymişHe he bana da sorun tek cocuk lüks o kadar diyim
Aaaa bendeÇok açımm
İyi gecelerİyi geceler canlarrrrrrrrrrrt
Bu programda ürün yerleştirme vardırAç uyunur , tok uyanılır kural bu :)))
Valla sen tutarsan gırtlağı adayı yenersin o net ...ada81 nın 1 kilo üzerini görmedim hiç .. onu da 1-2 kez gördüydüm
sen versen 2 de verirsin .....
yemem kiiii yoğurtumu yedim suyumu içtim yatıcamm
İyi geceler canlarrrrrrrrrrrt
İyi geceler
Niye kız nerde miucan@MiuLego çok özlüyorum seni
Niye kız nerde miucan
Buranın sırı oben buraya yazamam utanırım diye yemiyorumtek başıma bi bırak bakim noluyo
Ben de diğerlerinden çok yerim kilo alırım cık cık derler bana(ki desinler zaten) hepimiz aynıyızben buraya yazamam utanırım diye yemiyorumtek başıma bi bırak bakim noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?