Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben buraya yazamam utanırım diye yemiyorum tek başıma bi bırak bakim noluyo

pişşşttt akşam akşam bu saatte, biz çok tokuz sanki. su içelim güzelleşelim

Aynen öyle çok zor. Bugün anneme temizlik yemek falan yaptım yarın evime gecicem diye. Bir de misafir ler geldi onları gezdirdik agirladik baya pertim çıktı yani. Yarın da evime geçiyorum daha düzenli olurum inşallah. Herkese hayırlı geceler.

Aç uyunur , tok uyanılır kural bu :)))

Valla sen tutarsan gırtlağı adayı yenersin o net ... ada81 nın 1 kilo üzerini görmedim hiç .. onu da 1-2 kez gördüydüm

sen versen 2 de verirsin .....
Bu programda ürün yerleştirme vardır
Aygaz dınınım...

ada81 nirdesin? bugün hiç etiket yapmamışsın yoksa haftasonu lahmacun partisinemi gömüldün? yemişsindir sen bugün.bi haftasonun var canım ne olacak en iyisi yiyelim ptesi başlayalım biz.bi kereden bişey olmaz mortican amaaan sende Rakı içen öldüde su içen ölmedi mi yada atın ölümü arpadan olsun yada son trend Allah sana sorar ben bu kadar nimet yarattım sen niye aç yatıyon diye...demi ama

Buranın sırı o ama diyette hayatına girmişse dahada cıkmasın
benim Ayşecik tatilde serileri gibi diyet serüvenlerim vardı
Diyet tatilde
Diyet ramazanda
Diyet kahvaltıda icli köfte yapan ablada
Diyet istabulda kv ile turda
Diyet piknikte
Diyet günde (en az bundan 20 cilt cikar kv bir ara beni cekistirip götürüyordu )
Burdan aldıgın gücle hic bir sey önüne gecemez Merak etme

Ben de diğerlerinden çok yerim kilo alırım cık cık derler bana(ki desinler zaten) hepimiz aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…