Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım geçmiş olsun.. senin birinciliğini kutlamayı da unutmuştum ben tebrik ederim :)) yazını da çok beğendim :) sinsi sinsi geçmiş menülerine baktım yenilerini de şimdi takip ediyorum

ne bileyim bir türlü başaramayınca içime sordum. bu konudaki başarısızlığım beni çok üzüyor efser. ama bir türlü kendimi toparlayamadım. çok uzadı bu iş. bak herkes tıkır tıkır kilo verdi ne güzel.

Ayy Kızlar oku oku bitmiyor geçmişe gömüldüm resmen geçmişi okumaktan şimdiki zamanı kaçırıyorum fazla okumaktan uykum geliyo sızıp kalıyorum
Bebiş beni çok yormaya başladı ya diken üstünde oturuyorum sağolsun namazlarımı bile nasıl kıldığımı bilmiyorum Allah affetsin iki çocuk zor zanaatmış Allah yardım etsin bana ve benim gibilere
Allahım isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım bende gribim ama çok şükür ki hafif atlatıyorum inşallah sende hemencik iyileşirsin

Ay kizlar bugun cok halsizim.bi ara disari çıktım yine de gecmedi.firsat buldukca kafayi koydum yere hep.gelmisken menü vereyim.

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta beyazi
Salatalık

Ara 14.00
1 mandalina
Ara 15.30
1 muz

Aksam 18.00
Corba
Salata

Su 2 lt
@MiuLego

Amin mortim.. ben birinciyle bile geberiyorum gözümü korkutmaaaa

CocoChanelmademoiselle
1 orta boy muz
1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı ( yumuşak tereyağı da olur )
1 çay bardağı yulaf unu (yulafı rondoda çektir)
2 çay bardağı yulaf ezmesi
4 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
yumurta beyazı
Biraz şekersiz bitter çikolata
Tüm malzemeleri güzelce karıştırıyoruz. Hafifçe yağladığımız ya da yağlı kağıt serdiğimiz küçük fırın kabına ya da borcama yayıyoruz. 200 derecede üzeri güzelce kızarana kadar pişiriyoruz. Soğuduktan sonra istediğimiz gibi dilimleyebiliriz.

Bak kuzum burdakilere sor bak hiçmi yeter artık ben böylemi yasayacagım demedik hicmi düsmedik hiçmi nefsimize galip gelmedik emin şimdi "bir keresinde ben " diye başlayan bir cok hikayelerini anlatacaklar hepimizde oluşuyor bu olumsuz düşünceler kendi içinde bunudan kacmanın yolarını bul ne bileyim kitap oku buraya gel iki geyikle edersin o düşünceleden kurturlursun arada diyet hakkında spor hakkında arkadaşlar iki öneride bulunur onları yazarsın not tutarsın bir bakmışsın hepsi ucup gitmiş.
Arkadaşlar niye kilo veriyor sence onlar senden dahamı güclü duruyor hayır sadece bunu yapacaklarına inanıyolar sende inan bu işin sırrı otu çöpü ilacı sensin ve inan o güç yaratılan her varlıkta var tıpkı sende oldugu gibi sirkelen kendine gel ...
Birde kendine bir sınır koyma şu ayda bu kadar kilo olacam deme bırak onun kararını vucudun versin vermiyormu o zaman bildigi var de yavaşmı veriyor tek vereyim bir senede vereyim de yanı olumsuz ne varsa karşısına olumlu bir tamamla koyki seni anlasın sana cevap versin.ama sakin ben vermiyecegim olmuyor diye kendini suclayıp herseyi bırakma
Yine çok konuştum sanırım arka arkaya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…