Canım geçmiş olsun.. senin birinciliğini kutlamayı da unutmuştum ben tebrik ederim :)) yazını da çok beğendim :) sinsi sinsi geçmiş menülerine baktım yenilerini de şimdi takip ediyorumCanlar menu yazip yatayim 31 yillik hayatimdaki en agir gribi yasiyorum heralde kemiklerim tutmuyor
Sabah
1 dilim siyez ekmegi 1 dilim peynir ihlamur
Aksam tavuk corbasi
Su 1 litreye yakin
Cok midem bulaniyor hamile gibi yemeklerden tiksiniyorum o yuzden dogru duzgun ne su ictim ne yemek yedim
@MiuLego bugunluk boyle oldu kaptan
Sizleri seviyorum opuldunuz iyi geceler
ne bileyim bir türlü başaramayınca içime sordum. bu konudaki başarısızlığım beni çok üzüyor efser. ama bir türlü kendimi toparlayamadım. çok uzadı bu iş. bak herkes tıkır tıkır kilo verdi ne güzel.Niye kabulenmedigin şeyi kendine kabulendirmek istiyorsunki.ben böyleyim mutluyum ne yapalim hayataki kismetimiş buymuş diyenlere sakin kanma böyle insanlar tıpkı senin gibi kendilerine bunu inadırmak istiyolar.bak ne güzel söyledin icim almıyor evet almasasıda lazim cünkü zorluk cekiyorsun her konuda bendensel sosyal pisikolijik bu sorunlarıni aslinda üst beynin kabul etmiyor sen niye alt beynine bunlari tam dersini sokarak isgence ediyorsun bundan vazgec kuzum.
4. ay doluyor evet önümüzdeki hafta bende .
ooo ooooo göbek kallavi bende .
dün ölçülerimi yazdım
95
85
95 olmuşum ...
Çok geçmiş olsun canım bende gribim ama çok şükür ki hafif atlatıyorum inşallah sende hemencik iyileşirsinCanlar menu yazip yatayim 31 yillik hayatimdaki en agir gribi yasiyorum heralde kemiklerim tutmuyor
Sabah
1 dilim siyez ekmegi 1 dilim peynir ihlamur
Aksam tavuk corbasi
Su 1 litreye yakin
Cok midem bulaniyor hamile gibi yemeklerden tiksiniyorum o yuzden dogru duzgun ne su ictim ne yemek yedim
@MiuLego bugunluk boyle oldu kaptan
Sizleri seviyorum opuldunuz iyi geceler
Ayy Kızlar oku oku bitmiyor geçmişe gömüldüm resmen geçmişi okumaktan şimdiki zamanı kaçırıyorum fazla okumaktan uykum geliyo sızıp kalıyorum
Bebiş beni çok yormaya başladı ya diken üstünde oturuyorum sağolsun namazlarımı bile nasıl kıldığımı bilmiyorum Allah affetsin iki çocuk zor zanaatmış Allah yardım etsin bana ve benim gibilere
Allahım isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin
Amin mortim.. ben birinciyle bile geberiyorum gözümü korkutmaaaa
Yardım edenin yok mu canımİki çocuk candır
Bak kuzum burdakilere sor bak hiçmi yeter artık ben böylemi yasayacagım demedik hicmi düsmedik hiçmi nefsimize galip gelmedik emin şimdi "bir keresinde ben " diye başlayan bir cok hikayelerini anlatacaklar hepimizde oluşuyor bu olumsuz düşünceler kendi içinde bunudan kacmanın yolarını bul ne bileyim kitap oku buraya gel iki geyikle edersin o düşünceleden kurturlursun arada diyet hakkında spor hakkında arkadaşlar iki öneride bulunur onları yazarsın not tutarsın bir bakmışsın hepsi ucup gitmiş.ne bileyim bir türlü başaramayınca içime sordum. bu konudaki başarısızlığım beni çok üzüyor efser. ama bir türlü kendimi toparlayamadım. çok uzadı bu iş. bak herkes tıkır tıkır kilo verdi ne güzel.
Yok canım maalesef hiiiiiç kimsecikler yok hemdeYardım edenin yok mu canım
Yok canım maalesef hiiiiiç kimsecikler yok hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?