- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aynen bende oyle dusunuyorum Insallah cnmTek çocuk hiç çocuk derlerdi de anlamazdım ama öyleymiş
Yalnız şu varki zorlukları büyüyene kadar sonrası iyi aslında iki kardeş birbirlerini idare edecekler
bu nasıl iyi geldi anlatamamBence dalma cıkamasin
Bence dalma cıkamazsın gözüme carpanları yazayım
@Bonus bugün teyibini getirmedi hic mium özlemiş@Ausencia kocasının beli tutulmuş cektiriciye bel cektirmisle,midesi fena yanıyor.kendini işgece konusunda gelistıriyor waytin kv siniri bozmuş kilo alırken ayrı söylenmiş vermis yine söylenmiş kv milleti degilmi işte @ada81 heşom agzı kulaklarında kocası gelmiş @masumm üzgün @MiuLego sinemadaydı @Nevreste metayla kendini dondurucuya sokup şoklamış @60kiloyumdiyete adapte olamıyormuş @begum75 bır ara civili sopaya cip takıyorduk etiketleyince titreşen yeni gelen kızlar cok ciciler onlarla konuştuk öyle havadan sudan işte
mezün oldumda ne oldu sabah yine civili sopayı çikartti kaptan
Anlatabilmişsem sorun yokGunaydin hanimlar
Aynen bende oyle dusunuyorum Insallah cnm
bu nasıl iyi geldi anlatamam
aynen canim ben varimBasliyalim canim bu alisma evresinde birbirimizi destekleyelim
Eflalim simdi aklima bisey geldi. Ba masadaki ortuyu orta sehpaya aldim. Masaya da karesini alayim dedim sence uyuyor mu bi baksanaBen beğendim canım ve masana bayıldım, vazo çiçekler de çok güzel olmuş. Güle güle kullan
Uyutmasin diye mi dogurduk biz bunlariolmak istediğim kilo, ne güsselll keşşşke benim olsa
Çocukların amacı o değil mi ya? Anneye yemek yedirmemek, sıcak çay icirmemek bi de uyutmamak
Az az yapa yapa alisiyor insan. Ben de sabah kalkar kalkmaz is spor yapiyorum artikKocamanin spor yapisina uyandım yatağın altına takmış ayaklarını mekik çekiyor. Yüzüme doğru yaklaşan bir Gölgeye uyandım resmen bu sabahın 6 sinda bana yapılacak şey mi moralim i bozdu şimdi gozlerimi açamıyorum adam mekik çekiyor şu azmi bana da versin allahım spor yapmadan duramayim
Örtü çok güzelmiş çiçegim niye masaya beğenmedimki ...Eflalim simdi aklima bisey geldi. Ba masadaki ortuyu orta sehpaya aldim. Masaya da karesini alayim dedim sence uyuyor mu bi baksana
Kolay değil
Çok iyi@Antepia27 normalde eski düzeninde hep kaçamak yapardı haftasonu bilirsiniz
Misafirlikte.. bana mesaj atmış.. şöyle:
Reddettiklerim
Eki Görüntüle 2077053
Yediklerim (ev sahibi bunları getirmiş onun için):
Eki Görüntüle 2077052
Çok duygulandım
Uyutmasin diye mi dogurduk biz bunlari
Sağol canimRabbim gönlüne ferahlık dertlerine deva versin kuzum :)
En sevdiğiimmmhoş hangisi değil ki
Allah kolaylık sakinlik sükunet ve gönlüne göre hayırlısını versin kuzum :)
Ayyy kıyamam kuzum.. Rabbim sağ salim gidip sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah :)
İnşallah abinle aranız çarçabuk düzelir bebeimm :)
O zamaann seninle acilen buluşuyoruz vee sana önce romantik komedi tadındaki komiklikli aşk hikayemizi sonra da evliliğimizi anlatıyorummmm... sonra sendeee beni evlendir lee beni evlendir diye peşimde dönmeye başlıyosun
Masada cok kucuk kaldi kuzum ya. Bak onceki mesajlarimda varÖrtü çok güzelmiş çiçegim niye masaya beğenmedimki ...
Bence o tarz sehpalarda örtüye ihtiyac yok
Ay evet abla yarıştayız bakalım kim kazanacak derdim ama kazanacak olan belli değil miİyi pazarlar efenim
Ay bunu alıntılamadan edenedim
Zannımca ahuyla ada yarışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?