Ausencia kaç kilo aldın kızz.kontole ne zaman gidecen.
Vaaaay geçici meçici .... 40 lı bişey
hepfit profil resmin gercekten isteyince neler yapa bilecegimizin kaniti. Guzelmis :)
Biliyorum tatlum hepsini ..oğlumda da sadece 6 aldım .
Ama bunda içimde bişey vaaarharika beslenirken ve tokken bile kendimi mutfakta buluyorum ...
Valla yaklaşık 100 kilo ile doğurmuştum şükür .... bunda da en kötü 80 le kapatırım bu işi heralde
Sagol bonusum babanada cok gecmis olsun Allah sifasini versin
Çocuklu kadinin kafasi saglam olmusmu agrisi gecmismi hocam nerde gorulmus :) gecmis olsun.
Shut Up yazicam yazicam araya bisey giriyo sanada sizede cok gecmis olsun.
Hastalik gecer allah evin icindeki imtihaninda kolaylik versin
Uymuş canım, vizon pembe uyumunu da severimEflalim simdi aklima bisey geldi. Ba masadaki ortuyu orta sehpaya aldim. Masaya da karesini alayim dedim sence uyuyor mu bi baksana
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşir inşallahkolu kırıldı abla...
Aynı fikirdeyim suan karşımda spor yapıyor benim elimde kahve onu seyrediyorum ona spor yapmak çok yakisiyor. Hayatında özel birinin olmasi gerçekten güzel doğru kişi ile sevgi ile saygı ile heyecanla hersey çok güzel gidiyor.Böyle lafa dalıyorum ama mutlu evlilik var.İyi erkek de var.Evliliği de tavsiye ederim.Yine gelsin yine evlenirim lan kasabımla.Duymasın beni şımarır sonra hehehehe
Geçmiş olsun eflalim bu ara herkes kamyon çarpmış gibi modlar düşükBaşım fena üç gündür. Artık ilaç içtim mecburen.
Bir kahve yapayım. Jacobs aldım dün onu deniyeyim.
Çocuklar bırakırsa az burayı okuyayım.
Bence biraz küçük olmuş uzun olsaydi o da güzel olurduKizlar sizce bu masama kucuk mu gelmis. Kare mi alsam. Ya da su resmini cektigim var ondan mi alsam. Ay ben ne kararsiz bi insanim ya.
Ayna beni mutlu ediyor canımTartı ile aramız yok
Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
Daha dune kadar sağda solda benim gobegimi sismanligimi konuşan insan bugün ayy çok zayifsin sana zayıfla dedim de bu kadar değil diyor neden ya bu kadar emeğe bu kadar uğrasa aaa çok güzel olmuşsun yakismis demek bu kadar mu zor sen kesinlikle bir formülün var diyipte yok diyince sadece dikkat ettim sağlıklı beslendim diyince neden yalan soyluyormussun gibi davranıyorlar
Yiğidin hakkını yiğide teslim etmek bu kadar zor mu gercektende zayiflamanin diyet ve spor dışında bir formülü varda biz enayiler mi bilmiyoruz
Ayran ictim biraz et donerleeee
Seni mi kircam tatlimmm
Yalan ağızlarına yuva yapmış yavrum boşver sen
Romatizmam biraz kudursu amaaa ACI YOK RAKİİ!! Dedim kendi kendime
Büyük temizlige girdik kızlar anam burdayken cam cerceve perde ne varsa döktü
Bugün gelemeyebilirim cok fazla.Yemek yiyince baş agrim da hafifledi
kolu kırıldı abla...
Whiteblacklife kv ni okudum. Aklıma şu geldi, Avrupa yakası dizisinde Şahika vardı, ayy bebeeem benimki gazdan mütevellit şişkinlik derdi senin kv de çok afedersin nasıl kabızlık ki içinde 25 kilo b. taşıyor tövbe estağfurullah ağzımı bozdurdu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?