Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepfit profil resmin gercekten isteyince neler yapa bilecegimizin kaniti. Guzelmis :)

Ben de seninkini seviyorum, o ne hatun ya öyle karın, öyle bacak istiyorum

Aus 80 ne @MiuLego aus 80 olacakmış
Aus suan 64.5 sin anladığım kadarıyla 70 neyine yetmiyor

Çocuklu kadinin kafasi saglam olmusmu agrisi gecmismi hocam nerde gorulmus :) gecmis olsun.

Shut Up yazicam yazicam araya bisey giriyo sanada sizede cok gecmis olsun.
Hastalik gecer allah evin icindeki imtihaninda kolaylik versin
Sagol bonusum babanada cok gecmis olsun Allah sifasini versin
Beni hastaliktan ziyade evdeki huzursuzluk mutsuzluk tuketiyor.Sadece ufak bir cesarete ihtiyacim var kapiyi vurup cikmak icin.Kizima kiyamiyorum iste dusunduren sadece bu.Dun gece yine acildeydik gece kulagim agriyo diye feryatla uyand.Gittik bu kezde orta kulak iltihabi dediler cok masum cok kucuk.Gitsem hastalik zamaninda yaninda olamiycam diye dusunuyorum bilmiyorum ya bonus sabrediyorum elbet bi cikusim olur diye sabrediyorum.

Böyle lafa dalıyorum ama mutlu evlilik var.İyi erkek de var.Evliliği de tavsiye ederim.Yine gelsin yine evlenirim lan kasabımla.Duymasın beni şımarır sonra hehehehe
Aynı fikirdeyim suan karşımda spor yapıyor benim elimde kahve onu seyrediyorum ona spor yapmak çok yakisiyor. Hayatında özel birinin olmasi gerçekten güzel doğru kişi ile sevgi ile saygı ile heyecanla hersey çok güzel gidiyor.

Whiteblacklife kv ni okudum. Aklıma şu geldi, Avrupa yakası dizisinde Şahika vardı, ayy bebeeem benimki gazdan mütevellit şişkinlik derdi senin kv de çok afedersin nasıl kabızlık ki içinde 25 kilo b. taşıyor tövbe estağfurullah ağzımı bozdurdu yaa

Canım ayna iyiyse baskül daha fazla direnemez oda iyi olacaktir

Ayna beni mutlu ediyor canımTartı ile aramız yok

Canım herkesi ve herşeyi boşver yeni bedeninin tadını çıkar gerçekten bunu hakettin kendini üzerek o emeğe haksızlık etme

Ayran ictim biraz et donerleeee
Seni mi kircam tatlimmm

Afiyet olsun canım
Yalan ağızlarına yuva yapmış yavrum boşver sen

Romatizmam biraz kudursu amaaa ACI YOK RAKİİ!! Dedim kendi kendime

Aynen sporda kemikte kalkamıyorum hocam arkamdan kaldırdı zorlanınca bende acı yok rakı devam dedim

Büyük temizlige girdik kızlar anam burdayken cam cerceve perde ne varsa döktü
Bugün gelemeyebilirim cok fazla.Yemek yiyince baş agrim da hafifledi

Oooo kolay gelsin

kolu kırıldı abla...

Geçmiş olsun banum acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…